Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A hoces li mi reci gde je sada isus Hrist?Arkanđeo Mihael nije i neće nikada biti = Gospodin Isus.
Isus je sada Tjelesno Biće.
Mihael je Duhovno Biće.
-------------------------------------------------- ------ako je u tjelesnom tijelu sto ga ne vidimo?
----------------------------------Ako je Isusa sada u tjelesnom tijelu, onda on nije na nebu jer tijelo i krv ne mogu naslijediti kraljevstvo nebesko, ili to po tebi sve moze?
[QUOTE = "Zaokret, post: 1383570, member: 588.753"] Oprosti, ali pisi malo jednostavnije.
Ja te pitam hoces li mi reci gdje je sada Krist, a ti mi pises o Henoku, Iliji, Mojsiju?? Cemu to?
zar ne mozes odgovort jednostavnim recima? [/ QUOTE]
-------------------------------------------------- -
Nisi mi ništa odgovorio.
Jer da jesi - odgovorio biš i sam sebi.
--------------------------------------------
Gospodin Isus je na NEBU.
Kako je tamo - TO mi ne znamo.
Bog Jahve je Svemoguć,
i nije Mu problem bilo što napraviti.
----------------------------------------------
Isus je tjelesan - nije Duhovno biće.
Ima Tijelo.
Anđeli su Duhovna bića.
Mihael je Duhovno biće.
Isus = Tijelo - Isus nije Mihael.
Проучавао сам доста текстова и списа и дошао до закључка да је полурептил.Баш као овај са слике,само да има косицу и џетпек и то је то..[QUOTE = "Reptilijanaca, post: 1383867, member: 619.431"] Mihael je i anđeo svjetlosti i pripadnik reptilske rase, samo što je on jedan od rijetkih reptilijanaca koji je dobio emocije i koji ima u sebi ljubavi, zato je i poseban .. dok isus nema reptilske krvi u sebi, kao ni ostali prosvijetljeni zastupnici .. [/ QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gdje TO u Bibliji piše?
Kojim Biblijskim stihovima možeš potvrditi svoje tvrdnje?
Kako to mislis nije duhovno bice ???Slazem se i da Isus nije Duhovno Bice.