Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
hahahahaaha pa neko mora i da nema veze sa zivotom posto vidim da ima vas mnogo koji imate veze x) ja idem u pakao sta cu ja evo priznajem ja sam gresnik![]()
Сви смо ми грешници, нема човека да не сагреши. Ствар је у понизном и захвалном прихватању Спасења и дара који нам Бог дарова, а то је Спасење крвљу Исусовом, Жртвом Његовом. Несебично прихвати вољу Оца Свога који се у Њему прослави и Спасе сав свет (који прихвати тај Пут Спасења).
Не треба са висине гледати на друге, поготову на браћу у вери Христовој. Нико од нас не тврди да све зна, то само Бог зна све. Ми знамо колико нам је Он подарио да знамо, како бисмо некоме помогли и слуге и оруђе Његово били. Ко се понесе у срцу и жели да се узвиси над браћом својом, тај обично буде понижен, управо својом надменошћу. Јер како судимо и меримо, тако ће нам бити суђено и тако ћемо бити одмерени. Понизно прихватити Господа и не уздизати себе, јер сигурно да је свако од нас свестан колико је мали и небитан. Могу само једном лепом песмом да пробам да ти покажем како је величанствено отворити срце Господу и понављати понизне речи. Јер кад се ми унизимо пред Господом, Господ ће нас уздићи; ако се уздижемо Он ће нас унизити.
[/QUOTE]
vidis da ovde ima onih sto sve znaju