Znam da sam u pravu, zato i kazem.
Mozda i ti nisi stigao uvek da pozdravis, ja sam sad propustio nepaznjom. Stvarno Izvini!
Jesam, osim sto sam zakacio grip, dobro sam, nadam se da si i ti dobro.
Upravo tako, to je tema. A ako je Isus stvarno Arhandjeo Mihael, kako to da u Solunjanima on Isusu naredjuje silazak na zemlju, vidi:
"Jer će sam Gospod (Isus), sa zapovešću, sa glasom Arhanđelovim... sici..
Bog je taj koji izdaje naredjenje ali opet ostaje Arhandjeo koji ga izdaje Isusu!
Ovo mi je tako bezvezno tumacenje stvarno! Jasno je da Isus ne zna vreme svog polaska, pa je potrebno da Arhandjeo zatrubi i da signal za polazak!
Zato Isus nije Arhandjeo jer on nece sam sebi trubiti kad je vreme za njegov polazak!
To je upravo poslednja truba iz otkrivenja:
"I sedmi anđeo zatrubi. I na nebu odjeknuše silni glasovi:
»Uspostavljeno je nad svijetom kraljevstvo
Gospodara našega i Pomazanika njegova
i kraljevat će u vijeke vjekova!" (Otk. 11: 15)
Truba kad zatrubi, to je uvek znak za polazak, a onaj koji trubi je vojskovodja u vojsci!
Znaci, postoji razlog za trubljenje, i oglasavanje Arahandjela i trubljenje je radi polaska vojske Bozje! Tada i Isus krece!
Shvatas?
Samo ako hoces ovo da izvrnes i kazes da to znaci nesto drugo, da razvuces mozes, a ti to upravo radis.
Hajde ozdravi sto pre,
i cuvaj se corone,da ojacas,da steknes bolji imunitet,
A ja cu jos ovde da odgovorim ,pa malo da odmorim inace ode ceo dan kao i uvek kad sam ovde....
Pokusacu da malko prosirim temu,da bi ti pomogao da bolje razumes.,a ako ne ,onda neki od sledecih pisanija...
Samo ime Mihailo znaci " Ko je kao Bog" i zaista mu prilici.
Takodje nije strano da se u Bibliji jednoj osobi daje vise imena.Naprimer patrijarh Jakov je nazvan Izraelom, apostol Petar se nazivao i kao Semeon,Simon,Kifa i Simon Petar itd itd...
Ime Mihailo se pominje u Danilu na dva mesta gde se oznaca kao "jedan od najvisih"Danilo 10:13 13 Ali knez carstva persijskog staja mi nasuprot dvadeset i jedan dan; ali, gle, Mihailo
jedan od prvih knezova dođe mi u pomoć; tako ja ostah onde kod careva persijskih. Dakle dok se u starom zavetu ne izdvaja od drugih knezova (andjela),dotle u Novom zavetu dobija titulu arhandjel Mihailo. Prvi andjeo ili predvodnik svih andjela......O njegovom zivotu na nebu pre nego sto je sisao na zemlju mozemo pisati bilo na drugoj temi,bilo ovde ,ali kasnije,da bi se sada zadrzali na Mihailu koji je dobio titulu arhanjel.
Mozda ti pomogne Filipljanima 2:9
Zato i Bog Njega povisi, i darova Mu ime koje je veće od svakog imena,
Mozda shvatis da je Bog Otac taj koji daje titule koje hoce i kome hoce,sve po zasluzi...A sto bi mu davao tituli,ako je ovaj vec ima ili imao??? Cemu onda???
Sa titulom prvog andjela ili predvodnika arhandjel Mihailo prema Otkrivenju 12 glave zbacuje satanu. sa neba na zemlju jel najvise brani Boga Oca.
Zar te to ne navodi na pomisao da je to posao za Isusa Hrista???