Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Jeste, samo ti je sve identicno Jehovistickom ucenju. Citas njihovu literaraturu i slusas nase rasprave, pa onda dozivis prosvetljenje..Nema tu nikakvih kontradikcija, niti sam ja bilo sta uzeo od Jehovinih svedoka.
Niko ti nece verovati, jer pozajmljujes..
Ja te tvoje izjave kad citam kao Jehovine Svedoke da citam, znas li sta bi ti rekao Marko na sve ovo da je procitao? Pa ne bi verovao da si ti ovo napisao.. Jos i ono o piramidi sto si pisao, strasno.. Pomenuli smo tamo Russell-ovu piramidlogiju, pa se ti setio da je Josif gradio piramidu, pa onda to uvrstio u svoju teologiju.. Uvek tako radis..
I onda nema pozajmljivanja? Znas sta, mozes to da pricas nekom ko te nije citao sve ove godine..
Ti pisi i dalje sta god zelis, umisljaj svasta, veruj sta hoces.. Ja u to necu verovati, jer to veze sa biblijom nema..
Mozda i nema kontradikcije, mozda se sami tako cini. Ali je sigurno da si pozajmio ucenje! Odnosno ti nisi ni svestan da si pozajmio, ti mislis da te je Bog vodio da to cujes ili procitas, da bi ti tako ukazao na "novu svetlost". Zato, ne vredi tebi pricati..Dakle, nema nikakve greske niti kontradikcije, vec ti to tako prikazujes
Poslednja izmena: