Ko će biti vođen Crkvom Srbijom?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve si pomesao namerno.

Ja govorim o dugom periodu od 2001 godine.

Ne vredi, filozofiraj i izvrci sta hoces.

Ja sam dao odgovor.

Na kraju, svi u culi ovu vest na Engleskom jeziku, slao sam i postom, i elektronski u sve centre moci, pojedincima, grupama, svim domacim i stranim medijskim kucama, televizijama, i novinama, Adventistickim crkvama, Generalnoj konferenciji, imao sam i licne kontakte preko mejla, i drugih drustvenih mreza..itd..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve si pomesao namerno
Nista ja ne pisem namerno da bi nekog napao. Ja nemam razloga to da radim, zasto bih?

Ja govorim o dugom periodu od 2001 godine.

Od kad ta tvoja grupa veruje da je "delo zavrseno" i da ce se Bog "sam objaviti svetu"?

Nikolic je bio pre tebe od 90-ih, a on propoveda u kontinuitetu. Evo ga u crkvi 2015., a provericu jeli uopste prestajao i ima li pauza.

Ja sam dao odgovor.

Dao si odgovor, ali ti je sve nelogcno..

Nikolic (koga ti zoves Nikolcic, ne znam zasto) propoveda "u crkvi" svo vreme u kontinuitetu i clan je crkve, kako je onda deo vase grupe?

Valjda onaj koji je u vasoj grupi, veruje da je "delo zavrseno" i ne propoveda vise nikome.. To je tvoja poruka, da je delo zavrseno, da vise nema razloga da se crkva poziva na nekakvo probudjenje, i da nema razloga da se puno propoveda ljudima, jer ce "Bog sam obaviti taj posao".. Tvoja poruka je dakle poziv na "neaktivnost"!

Jel verovao Nikolic u ovo, ili nije?

Ako jeste, kako propoveda svo vreme?

Iz tvoje price ja zakljucujem sledece: okupilo se par ljudi, nezadovoljnih stanjem u crkvi, i pricali su medju sobom, druzili se, razmenjivali misljenja, nista znacajno.. Medjutim za tebe je ovo bilo vrlo znacajno, i ti si pomislio da vas je sve Bog okupio i pozvao na nekakvo delo..

Sledeca varijanta: okupilo se par ljudi koji su zeleli da probude crkvu svojim delovanjem, nisu uspeli i razisli su se, a onda je Laodikeja nasao opravdanje za taj neuspeh i otisao na svoju stranu, tvrdeci da "ce Bog sve sam zavrsiti". Dok su ostali mozda odustali ili nastavili da pokusavaju da probude crkvu.

Jedno od ta dva..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nikolic, pre godinu dana propoveda u crkvi!
A rekao si da vise nije clan crkve i da su ga "iskljucili"! Da "sve radi sam"! Ko sad ovde laze?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nikolic, pre godinu dana propoveda u crkvi!
A rekao si da vise nije clan crkve i da su ga "iskljucili"! Da "sve radi sam"! Ko sad ovde laze?

Ko_ Pa neko zaista "laže".... oni (subotari) isključuju samo i isključivo samo ako se ne sledi "duh proroštva" u glavu udaren. Nizašta drugo.
Ujedno, sve sekte i nastaju tako što se okupe dvojca trojica, bilo koj broj "nezadvoljnika" koji umisle da oni najbolje znaju i slede učenje osnivača sekte.

Prosta deoba je u pitanju. Upravo je to i razlog zašto ima na mirijade "denominacija".

Školski primer sotnoskog delovanja Sola Scriptura.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja ne govorim o Goranu Nikolicu, vec o Bobanu Nikolicicu koga si i jednom ranije pomenuuo.
On ima sajt "glas trube"

Zao mi je sto je doslo do nesporazuma.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja ne govorim o Goranu Nikolicu, vec o Bobanu Nikolicicu koga si i jednom ranije pomenuuo.
On ima sajt "glas trube"

Zao mi je sto je doslo do nesporazuma.
Ja nikakvog Bobana nisam spominjao. Onda je nesporazum, ti ne citas pazljivo sta ja pisem. Dobro, gde je taj Boban, koji sajt da procitam onda?

Malo sam pregledao tvoje postove, sta si sve pisao ovih godina, i nasao sam svasta, izmedju ostalog i ovo:

jer je ovo podrucje odabrano da na njemu bude podignur Ilija koji ce doci, koji predstavlja ovj reformni pokret, i one koji su pozvani na ovu svetu sluzbu u poslednjem Bozjem delu za spasenje sveta.
Treba da budu zahvalni poimenice meni licno - Draganu, Milanu, Bobanu, Dusku, Kristini, Vladi, Srdjanu, Zeljku, Danilu, Zoranu.. radnicima u ovom delu koji su pozvani na sluzbu probudjenja i reforme.

E sad, bilo bi lepo da nam das ko su svi ovi ljudi, i sta su pisali da mozemo procitati i proveriti sta su predvidjali i propovedali. A ne da mi slusamo od tebe o nekakvoj grupi, za koju ne znamo odakle je..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A ovo mi je najzanimljivije od svega, kako ti pozajmljujes nauku od Jehovinih Svedoka —>

Ovde nema nikakve greske, to je tako kako je Bog otkrio, period od 6000 godina se zavrsava, i verujem licno da Bog nece za dugo produziti vreme milosti pre nego sto odpocnu poslednji dogadjaji i Hristos se pojavi na oblacima nebeskim.

u ovim danima zavrsava biblijska hronologija od sesthiljada godina u kojima je trebalo da se odigra sve ono sto je vezano za Bozji plan spasenja coveka, i da usledi Hristov drugi dolazak, nakon cega ce odpoceti sedmahiljadita godina na nebu

Kraj 6000 godina koji je takodje najavljen za 22 mart 2013 godine

Znaci, ti si uzeo taj datum 21. ili 22. Mart , koji si dobio hronologijom Jehovnih Svedoka, i nastimovao si ga sebi, da ti on predstavlja pocetak izlivanja Bozjih sudova. Evo ovde —>

sudova koji su odpoceli 22 marta 2012 godine na ravnodnevicu -

Za ovo tvoje pozajmljeno prorocanstvo o 6000 godina, inace tumacenje Jehovinih Svedoka si rekao -->

Ovo je otkrivenje dato od Boga izabranim slugama pojedincima koje je podigao u danasnjemvremenu unutar Adventisticke crkve za veliko delo probudjenja i reforme

A onda pronalazimo i kontradikciju u tvojim izjavama, gde si ti izlivanje sudova podesio na 2011. godinu, da bi je potom pomerio na 2012. godinu —>

Bog je onako kako je i najavio kroz izabrane sluge, 2011 godine odpoceo izlivanje svojih sudova na ovu zemlju, tacnije 21 marta 2011 godine

A onda kazes:

Pocetak izlivanja Bozjih sudova koji su odpoceli 22 marta 2012 godine na ravnodnevicu -

Mislim, necu da te obaram ovde, jer to ne volim da radim da nekog coveka dovodim u neprijatnu situaciju (zato ce ovo biti moj zadnji post u kojem te kritikujem). Ali s obzirom sta si sve do sada pisao na ovom sajtu (ti ni sam ne znas sta si pisao) , o tebi i tvojim kontradikcijama koje si ovde godinama iznosio, mogla bi da se napravi citava tema..

Mislim, jel ti mozes sebe procitati? Kako ti ove tvoje izjave zvuce? Kao da sa Jehovinim Svedokom pricamo a ne sa adventistom!

Zaboravio sam i piramidologiju da pomenem, i to sam mogao da citiram kako si merio visinu piramide i po tome racunao kraj sveta, pa o drugoj sansi za gresnike, sve ides uz Jehovine Svedoke i pozajmljujes od njih, pa onda to nazivas 'novim svetlom' ..

Zato molim te, kao brata, pogledaj sta si sve pisao, i nemoj vise! Daj se urazumi!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nema tu nikakvih kontradikcija, niti sam ja bilo sta uzeo od Jehovinih svedoka.

Sudovi Bozji su odpoceli 2011 godine, i to direktnim znakovima u prirodi u zemljotresima u Japanu, i Krajstchurcu na Novom Zelandu, i to sam jasno naveo, a potom sam ponovio slucajno kliknuvsi broj 2 umesto 1.
Tako da je tu greska u kucanju, a ne u moj kontradikciji.

Sudovi su odpoceli 21 - 22 marta, i to nema veze sa svedocima, vec je to biblijski pocetak godine, meseca Aviva na ravnodnevicu.

Sest hiljada godina jeste proslo, i sa minimalnim odstupanjem od 1 posto vremena - Bog je produzio vreme milosti za taj 1 posto, i zavrsice istoriju u ovom vremenu.

Dakle, nema nikakve greske niti kontradikcije, vec ti to tako prikazujes.

Ne pada mi napet da ista pominjem u vezi brace u delu, posebno zbog vas izvrtaca tudjih reci i lazova.

Sto sam napisao - napisao sam
.

Poslednja izmena:
Natrag