Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Divovi su bili jako visoki, kao i pojedine zivotinje vegetacija, biljke, drvece itd.. Nije samo stvoren divovski covek, vec i vegetacija i zivotinje. Dakle, ne bi pojeli zemlju, imali bi sta da jedu. I nisam ja to izmislio, za to postoje dokazi. Sta ti mislis ko je gradio piramide npr? Ako cigla stane u saku coveku, sta mislis koliki je covek koji to gradi morao biti? A to uopste nije kamenje, vec su oni znali proces okamenjivanja i to su im cigle!Uh mire000, divovi visoki 3000 i vise metara...kakav je to bio div od 3 km....pa ti bi pojeli zemlju za par dana...
I nisam ja ovo izmislio, postoje dokazi..
Ali necu da dajem video..
Kosturi ne postoje jer nije doslo do raspadanja, vec zatrpavanja! Pa su oni okamenjeni i pretvoreni u planine!Da je to tacno, fosili bi to morali otkriti. Kosturi od 3000 metara morali bi se naci! A toga nema
Planine u obliku ljudi, zivotinja drveca, krokodila, slonova itd.. postoje svuda po svetu, i vide se iz aviona, imaju takav oblik, a DNK ispitivanja su vrsena i pokazalo se da su to nekada bila ziva bica.
Ja nisam to rekao da se smejete vec da se proveri, ne mora biti tacno, postoje odredjeni dokazi u prilog toga..
Poslednja izmena: