Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ova tema je već izgradila put do ''zvezda''...Mene svi znaju...Evo dobila sam i novogodišnju čestitku od Bata Rake, na kućnu adresu...Šta reći...yes3

Jeste Dum, tebe svi znaju, tvoje pojavljivanje na bilo kojoj temi izaziva histeriju kod forumaša. yes3 stink. Aj neću više da te hvalim, znam da kad god ti neko uputi neku pohvalu, ti dobiješ napad stida. stink.

Gde su pokloni? 100g kafe? :lol:

Čuo sam Mars, da je razlog njenog slabog pojavljivanja na forumu, taj što vredno radi i da je namlatila silne pare. stink. A što se tiče poklona, teško je to očekivati. stink. I sama znaš Mars da Dum voli da citira Kir Janju: ''Pare moje parice, neću da gi trošim, oću da gi kotim''. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro si se setila da dođeš!:swoon:
Gde su pokloni? 100g kafe? :lol: Može i pršutica.:ugeek:
Samo nemoj da zaboraviš ko te je obožavao dok nisi došla do toga da ti Bata Raka piše lično!
Eto!:blum3:
Pa ne zaboravljam bre..yes3 Vidiš da sam se pojavila iako mi je sutra slava (SV Jovan)...Pa ja radim ko' ''crnjac'' a ti misliš da ja zabušavam..:swoon:

Jeste Dum, tebe svi znaju
Eto Delija...čak si i ti to potvrdio...:lol:
Evo, priznanje crno na belo..Nemoj posle da bude nisam rekao...stink.

Pošto ja slavim SV Jovana...evo da vas poslužim...(jedva nađoh posnu trpezu na netu, ali zato mrsnih ima koliko hoćeš...:lol:)
posna_trpeza_1290178456_1.jpg

pice.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Draga Dum srećna ti slava!:give_r: Tebi i tvojoj porodici! yes3
Hvala na posluženju! Kakva domaćica! Svaka čast!:)

Ali... ako si mislila da sam zaboravila... nisam... :acute:
Neću ti oprostiti pršuticu... samo da znaš!:threaten:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Srecna slava, Dum :beta:

( P.S. Nadam se da si sakrila onu svoju cuvenu rakiju :D )

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Imam 999 postova! Sećate se da sam se javio na 666? Zlo - a sada i naopako!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ali... ako si mislila da sam zaboravila... nisam... :acute:
Neću ti oprostiti pršuticu... samo da znaš!:threaten:
Hvala yes3
Htela sam da ti ostavim pršuticu juče, ali mi je slava bila na ''posnom'' pa ''varujem''....:lol:
A pošto znam da se nekima nikada ne može udovoljiti, rešila sam umesto jedne pršutice da ti ostavim ''nizaljku''...nadam se da ćeš biti zadovoljna yes3
prsute.jpg

Srecna slava, Dum :beta:

( P.S. Nadam se da si sakrila onu svoju cuvenu rakiju :D )
Hvala yes3

Jao Sendi, ne pominji mi ''onu'' rakiju...taman sam ih ''zabašurala'' pa su sve zaboravili..ne staj mi na ''blam minutu''....:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ja se zahvalio, Dum, za pršut. Jeste da nisi meni lično donela, ali čim stigne u Klub, to postaje NAŠE. yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hvala yes3

Jao Sendi, ne pominji mi ''onu'' rakiju...taman sam ih ''zabašurala'' pa su sve zaboravili..ne staj mi na ''blam minutu''....:lol:

Nema na cemu :)
Neverovatno kako pamtim ono sto ne treba... :blum3:
Ma ne brini, razumemo da te nekad slava "ponese" pa se cak i ti zbunis :blum3:

I nemojte vise o hrani, kad god virnem ovde, ogladnim :fool:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Hvala yes3
Htela sam da ti ostavim pršuticu juče, ali mi je slava bila na ''posnom'' pa ''varujem''....:lol:
A pošto znam da se nekima nikada ne može udovoljiti, rešila sam umesto jedne pršutice da ti ostavim ''nizaljku''...nadam se da ćeš biti zadovoljna yes3

Znala sam da se nećeš osramotiti! Jeste da sam morala da tražim ali neću danas da zakeram!:air_kiss:
Još mi nisi ni onu višnju oprostila! :lol:
Nego di su svi obožavatelji nestali?:thinking:

Natrag