Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, postaje konfuzno tvoje pisanje :lol:
Naravno da je konfuzno, kad ni sama ne znam šta je za mene bolje...Dal' da uzmem ćebe i jastuk ili da nabavim krevet i ćebe..:lol:
C, sad ovo moje ''sklanjanje s ulice'' menja radnju, iz korena. Tito mora to nekako udenuti u priču. Tipa: bio u popravnom domu, prevaspitali ga i ''integrisao se u društvo'' isl. Ne znam, nek smisli nešto.
Bojim se da to Tito neće uzeti u obzir, jer bi sada priča o tebi bila potpuno monotona, i dosta bismo izgubili na gledanosti. Narod voli zaplete, a moraš priznati da to tvoje ''integrisanje'', nekako deluje prerano sa hepiendom i mnogo bre predvidivo...
Ljudi vole da gledaju ''tugu i nesreću'', a ta priča je isuviše vesela....yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Bojim se da to Tito neće uzeti u obzir, jer bi sada priča o tebi bila potpuno monotona, i dosta bismo izgubili na gledanosti. Narod voli zaplete, a moraš priznati da to tvoje ''integrisanje'', nekako deluje prerano sa hepiendom i mnogo bre predvidivo...
Ljudi vole da gledaju ''tugu i nesreću'', a ta priča je isuviše vesela....yes3
Mora uzeti u obzir, ne može zanemariti potpuno. Zato sam i rekao da smisli nešto. Nek nađe sredinu. Recimo, stupio u službu, ali i danas dani ''zakači'' po neka kola, onako honorarno.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Mora uzeti u obzir, ne može zanemariti potpuno. Zato sam i rekao da smisli nešto. Nek nađe sredinu. Recimo, stupio u službu, ali i danas dani ''zakači'' po neka kola, onako honorarno.

Šta bre da zakačiš? Sad imaš stalni posao. Znaš li ti koliko sam se trudila da te izvedem na pravi put?:ludd/:
I sad kad je sve u redu ti bi da zakačiš nešto da bi tvojoj mami bilo interesantno na snimanju! CCC:crazy_pit:

Pamet u glavu, sine Beljo!;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ove zahvalnice izgleda sluze za testiranje strpljenja wacko2

Naravno da je konfuzno, kad ni sama ne znam šta je za mene bolje...Dal' da uzmem ćebe i jastuk ili da nabavim krevet i ćebe..:lol:

Verujem da su u "velikoj dilemi" ali bilo bi lepo da svoje nedoumice resavas u sebi a ne da siris jos vecu konfuziju po forumu :lol:

Postavi anketu, jastuk vs. krevet :(

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Postavi anketu, jastuk vs. krevet
Tja! Ja ih odvojeno ne priznajem! Dum opet srlja. Za nju ne važi: Koga zmija ujede i guštera se boji. Kod nje ide ovako: Kad te zmija ujede (sanduče), ti okreni i drugi obraz!

Šta bre da zakačiš? Sad imaš stalni posao. Znaš li ti koliko sam se trudila da te izvedem na pravi put?:ludd/:
I sad kad je sve u redu ti bi da zakačiš nešto da bi tvojoj mami bilo interesantno na snimanju! CCC:crazy_pit:

Pamet u glavu, sine Beljo!;)
Predlažem da se to izglasa na skupštini sindikata filmskih radnika (dok ne počne štrajk)! Ja, izgleda, nisam nadležan. Al' ja iz Kragujevca glasam, samo da se zna.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Znaci koliko vidim,serija se snima u Kragujevcu.Onaj turcin Kemal od kako je umro u poslednjoj seriji,poceo da snima novu u Istanbulu i odmah priveo Monicu Bellucci,ne pusta je iz hotela ni danju ni nocu,duplo obezbedjenje postavio oko hotela.Znaci nama ne preostaje nista drugo nego da se oslonimo na ove nase domace glumice.:???:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam...Misliš da budeš ''kriminalac iz senke''...:???:

Znaš li ti koliko sam se trudila da te izvedem na pravi put?:ludd/:
Zar i ti? Pakoliko nas učestvuje u njegovom vaspitanju, dosad je trebao biti i u samoj vladi...:lol:

Postavi anketu, jastuk vs. krevet :(
Eto, do sada nikada nisam postavila anketu na ovom forumu, ideja je prava...Od nečeg se mora krenuti..:lol:

Znaci nama ne preostaje nista drugo nego da se oslonimo na ove nase domace glumice.:???:
Ovo sad za Moniku me je duboko ''podatreslo''...Kako baš ona da ne može da stigne na sve strane...Međutim,čula sam da su to čule i domaće glumice i sad traže veće honorare....E svačega se i one sete...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Poslednji post pre 5 dana... Tvoja imperija, Dum, je u ozbiljnoj krizi. Ozbiljnijoj nego Srbija...
Toliko za ovo javljanje...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Poslednji post pre 5 dana... Tvoja imperija, Dum, je u ozbiljnoj krizi. Ozbiljnijoj nego Srbija...
Toliko za ovo javljanje...
Belja, sad sam se stvarno nasekirala neću moći da jedem.....mada sutra ujutru malo pršutice, i tako to ne bi bilo loše..:lol:
Nema potrebe za sekiracijom moj Belja...Kakva kriza? Ova tema je već izgradila put do ''zvezda''...Mene svi znaju...Evo dobila sam i novogodišnju čestitku od Bata Rake, na kućnu adresu...Šta reći...yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Belja, sad sam se stvarno nasekirala neću moći da jedem.....mada sutra ujutru malo pršutice, i tako to ne bi bilo loše..:lol:
Nema potrebe za sekiracijom moj Belja...Kakva kriza? Ova tema je već izgradila put do ''zvezda''...Mene svi znaju...Evo dobila sam i novogodišnju čestitku od Bata Rake, na kućnu adresu...Šta reći...yes3

Dobro si se setila da dođeš!:swoon:
Gde su pokloni? 100g kafe? :lol: Može i pršutica.:ugeek:
Samo nemoj da zaboraviš ko te je obožavao dok nisi došla do toga da ti Bata Raka piše lično!
Eto!:blum3:

Natrag