Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa jeste Sendi, stvarno bre izvlačiš neke stvari iz ''naftalina''....I verovatno te ''nebitne'' stvari prebukiraju tvoj mozak i ti onda moraš da ih se oslobodiš...Ali ako ti nije teško da isrped kuće iskopaš rupu i da sav ''višak'' istreseš tamo...tako je i car Trojan radio...:lol:Nema na cemu
Neverovatno kako pamtim ono sto ne treba... :blum3:
Ma ne brini, razumemo da te nekad slava "ponese" pa se cak i ti zbunis :blum3:
Znam da nisi zakeralo..Samo ponekad tražiš višnju, pršutu...:???: i tako..Kad god imaš neku želju ti dođi ovde na temu i poželi..Jednostavno shvati ovo kao ''fontanu želja''...I ne zaboravi na ''novčić'', valja se...:lol:Znala sam da se nećeš osramotiti! Jeste da sam morala da tražim ali neću danas da zakeram!:air_kiss:
Još mi nisi ni onu višnju oprostila! :lol:
E ''sine'' Belja, ja sam ti u teškoj gužvi u borbi za ''goli'' život...Radim, stvaram...Mora i to neko...da bi tebe ''izvela'' na pravi put...'Di su? Kud koji! A da se ne lažemo, nema ni ''predmeta obožavanja''. Kako onda mi onda da usmerimo naše obožavanje?
tako je i car Trojan radio...:lol:
Veruj mi i ja sam srećna što sebe vidim...Ma kad se pogledam u ogledalo zaplačem od sreće..:clappingonekad se pitam, da li je ovo normalno kako sama sebi delujem...:lol:A ti pokušavaš veštački da stvoriš nešto da bi se drugima dopala, tako je Potemkin radio. :lol:
Šalim se ja, mnogo sam srećan što te vidim, pa od suza radosnica ne vidim šta pišem. :clapping: stink.
Veruj mi i ja sam srećna što sebe vidim...Ma kad se pogledam u ogledalo zaplačem od sreće..:clappingonekad se pitam, da li je ovo normalno kako sama sebi delujem...:lol:
Pozz Delija :hi:
Pozdrav i tebi Dum. :hi: A sad odoh da sestričini napravim sneška belića. stink.
Misliš neki ''totem''...:???:Pozdrav, narode
Dum, pokloni Belji neki predmet da ga obozava kad ti nisi tu
Kada napraviš Sneška Belića, vodi računa da ne staješ pored njega da se dete ne zbuni, pa vas pomeša...stink.
:lol:
:hi:
Kada napraviš Sneška Belića, vodi računa da ne staješ pored njega da se dete ne zbuni, pa vas pomeša...stink.
:lol:
Eh, samo da znaš kakvog sneška sam napravio, k'o da su ga vajale produhovljene umetničke ruke. stink.
Misliš neki ''totem''...:???:
Moraću da radim na tome..nije mi to palo na pamet...
Evo nešto za početak..Nekako se snađoh
:lol: :lol: