Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
'Di su? Kud koji! A da se ne lažemo, nema ni ''predmeta obožavanja''. Kako onda mi da usmerimo naše obožavanje?

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nema na cemu :)
Neverovatno kako pamtim ono sto ne treba... :blum3:
Ma ne brini, razumemo da te nekad slava "ponese" pa se cak i ti zbunis :blum3:
Pa jeste Sendi, stvarno bre izvlačiš neke stvari iz ''naftalina''....I verovatno te ''nebitne'' stvari prebukiraju tvoj mozak i ti onda moraš da ih se oslobodiš...Ali ako ti nije teško da isrped kuće iskopaš rupu i da sav ''višak'' istreseš tamo...tako je i car Trojan radio...:lol:

Znala sam da se nećeš osramotiti! Jeste da sam morala da tražim ali neću danas da zakeram!:air_kiss:
Još mi nisi ni onu višnju oprostila! :lol:
Znam da nisi zakeralo..Samo ponekad tražiš višnju, pršutu...:???: i tako..Kad god imaš neku želju ti dođi ovde na temu i poželi..Jednostavno shvati ovo kao ''fontanu želja''...I ne zaboravi na ''novčić'', valja se...:lol:

'Di su? Kud koji! A da se ne lažemo, nema ni ''predmeta obožavanja''. Kako onda mi onda da usmerimo naše obožavanje?
E ''sine'' Belja, ja sam ti u teškoj gužvi u borbi za ''goli'' život...Radim, stvaram...Mora i to neko...da bi tebe ''izvela'' na pravi put...
Jedna je ''majka''...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A ti pokušavaš veštački da stvoriš nešto da bi se drugima dopala, tako je Potemkin radio. :lol:

Šalim se ja, mnogo sam srećan što te vidim, pa od suza radosnica ne vidim šta pišem. :clapping: stink.
Veruj mi i ja sam srećna što sebe vidim...Ma kad se pogledam u ogledalo zaplačem od sreće..:clapping:ponekad se pitam, da li je ovo normalno kako sama sebi delujem...:lol:

Pozz Delija :hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Veruj mi i ja sam srećna što sebe vidim...Ma kad se pogledam u ogledalo zaplačem od sreće..:clapping:ponekad se pitam, da li je ovo normalno kako sama sebi delujem...:lol:

Pozz Delija :hi:

To je normalno za osobe koje sebe smatraju čistom vrlinom, idealom. yes3 stink. Dala si pecat ovom forumu tokom svog putešestvija i od mene imas zvižduk, ovaj aplauz. stink.

Pozdrav i tebi Dum. :hi: A sad odoh da sestričini napravim sneška belića. :D stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav, narode :D

Vidim da cim se pojavi "predmet" obozavanja svima krenu suze :lol:

Dum, pokloni Belji neki predmet da ga obozava kad ti nisi tu :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav, narode :D

Dum, pokloni Belji neki predmet da ga obozava kad ti nisi tu
Misliš neki ''totem''...:???:
Moraću da radim na tome..nije mi to palo na pamet...
Evo nešto za početak..Nekako se snađoh ;)
:lol: :lol:
:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kada napraviš Sneška Belića, vodi računa da ne staješ pored njega da se dete ne zbuni, pa vas pomeša...stink.
:lol:

Eh, samo da znaš kakvog sneška sam napravio, k'o da su ga vajale produhovljene umetničke ruke. stink.

Ako je verovati ovome sto je dragi Delija napisao onda pocinjem da shvatam zasto ga nema skoro ceo dan na forumu :lol:

( "Jadna" deca... :???: )

Misliš neki ''totem''...:???:
Moraću da radim na tome..nije mi to palo na pamet...
Evo nešto za početak..Nekako se snađoh ;)

:lol: :lol:

Eto, posle neko kaze Dum nije skromna :bis_oss: Zamisli da je ovo Delijina tema ( opet moram da ga pomenem ) verovatno bi srusio server slikama :lol:

( Naravno, pravim se da nisam procitala ovo tvoje "za pocetak"... :D )

Mars, tu si :D

Natrag