Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vrlo poučno. Taj otac nije časio časa, redom je plodio. A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...

Ubacimo lepo Golden u Klub i eto...
Belja, tih 15 munuta gledanja te epizode, ostavio je dubok trag u meni..U momentu sam se zbunila...Pomislila sam, šta ako je i meni on otac...:lol:
Golden, je dobrodošla kao i svako na ovom forumu...yes3

Samo joj ti daj ideju, i jos "nekima".... Vidis kako je vesto precutala ovo, sad sigurno razmatra...:lol:
Sendi ''oko sokolovo''...Ma to sam potpuno previdela...Ne bih ja taj bilbord..Statično je to za mene...Ja bih nešto što se ''kreće''...Recimo veliki ekran u Knez Mihailovoj, da svi mogu da vide..Ti bilbordi su krajputaši, nemaju ljudi vremena da me ''zagledaju'', a ja baš to želim...da se ''urežem'' u memoriju...Da ostanem u sećanju...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E moja Mars..uopšte nisi u toku...ni B. R: više ne postoji i to je bre ukinuto...Nadam se da mi neće ukinuti ''maser titulu'', jer bi to bilo kao da mi ''ruše snove''...Ali eto i na to sam spremna...''Pucajte ja i dalje držim čas''...:lol:

Samo ti drži čas, ako B.R. pročita da si ga javno ukinula, biće pucanja! :lol:
Titulu niko ne sme da ti oduzme, posle svega! Kad se samo setim s kakvom si je mukom dobila!:blum3:

Vrlo poučno. Taj otac nije časio časa, redom je plodio. A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...

Ubacimo lepo Golden u Klub i eto...

Pa lep si sine Beljo! Blago tetki!:threaten: Šta bi ti 'teo?:dont-know:
A za Gold, ne znam šta čekaš?

Samo joj ti daj ideju, i jos "nekima".... Vidis kako je vesto precutala ovo, sad sigurno razmatra...:lol:
Ma znam draga, umalo ja da se istrčim sa video bimom pa prećutah.
Ali vidiš, setila se Dumka:alibnnen: a to je pogubno za saobraćaj! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tačno Mars, bilbordi sa mojim likom su opasnost za saobraćaj..Ali Knez Mihailova ja taman...prava mera...:lol: I kad bi mogla da ima neka ulica poput one ''Ulica otvorenog srca'', ali da se zove...''Ulica legendarne Dum''...bilo bi baš pravo..Ali nikako niko da se seti..E baš se čudim..stvarno...:???:
:lol:

Laku noć svima...:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi ''oko sokolovo''...Ma to sam potpuno previdela...Ne bih ja taj bilbord..Statično je to za mene...Ja bih nešto što se ''kreće''...Recimo veliki ekran u Knez Mihailovoj, da svi mogu da vide..Ti bilbordi su krajputaši, nemaju ljudi vremena da me ''zagledaju'', a ja baš to želim...da se ''urežem'' u memoriju...Da ostanem u sećanju...:lol:

Kazem ja, pamtim i vidim ono sto ne treba :lol: . Ih, samo Knez Mihailova... Evo, da se dogovorimo oko placanja pa cu ja setati reklamu... Neka od nas dve ce definitivno ostati ljudima u secanju :lol:

Laku noc, Dum...
icon_hi.gif

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Tačno Mars, bilbordi sa mojim likom su opasnost za saobraćaj..Ali Knez Mihailova ja taman...prava mera...:lol: I kad bi mogla da ima neka ulica poput one ''Ulica otvorenog srca'', ali da se zove...''Ulica legendarne Dum''...bilo bi baš pravo..Ali nikako niko da se seti..E baš se čudim..stvarno...:???:

Laku noć svima...:hi:

Sutra idem da predložim da se otvori ulica Ivo Lola Dum!:lol:
Na nivou grada sa reg. KG i to je dosta!:bafghjd:
Laku noć draga i nemoj da te čekamo 100 dana!:give_r:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
(posle ovoga, ni mene neće ovde biti neko vreme...:lol:)

Nema potrebe da bežiš. yes3 Vidim ja da si ti i večeras napunila svoje šaržere, šteta samo što uvek pucaš ćorcima. :lol:

E moja Mars..uopšte nisi u toku...ni B. R: više ne postoji i to je bre ukinuto...Nadam se da mi neće ukinuti ''maser titulu''
Maser titulu? :???: Kol'ko naplaćuješ masažu Dum? :lol:

A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...
Jednog legalnog, ali imam dosta i ilegalnih deteta. stink. Ja sam ponosan na sina jedinca, Bog ga za sve dade, razume se od heklanja, pa do livenja gvožđa. stink.

Misliš Ivo Lova Dum. stink.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kazem ja, pamtim i vidim ono sto ne treba :lol: . Ih, samo Knez Mihailova... Evo, da se dogovorimo oko placanja pa cu ja setati reklamu... Neka od nas dve ce definitivno ostati ljudima u secanju :lol:
Ti da šetaš reklamu? Ne dolazi u obzir...da na meni gradiš reputaciju...:lol:
Ja ću to lepo da platim nekoj penzionerci da me ''pronosa'' Knez Mihailovom....i da budem sigurna da sam samo ja u centru pažnje..:lol:

Na nivou grada sa reg. KG i to je dosta!:bafghjd:
Ne znam Mars..Čekaj prvo da ''osvojim'' Knez Mihailovu...pa zatim Beograd...pa posle Kragujevac...pa....:???:

Maser titulu? :???: Kol'ko naplaćuješ masažu Dum? :lol:
Mislila sam na Master..bre...:lol:
A ne masiram..Nema potrebe.....Moja pojava deluje blago i umirujuće...Ja ti dođem ko neki eliksir...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
A imaš, Dum, i hipnotišuće sposobnosti. Gledaju ovaj tvoj post sa 10 lol smajlija potpuno sam se smeo (postao smeten) i sludeo. Mislim, aj ti gledaj ceo min u ovaj centralni, u citatu Mars.

Natrag