LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Da li da zakupimo jedan bilbord na jedno 200 godina! :lol:
Samo joj ti daj ideju, i jos "nekima".... Vidis kako je vesto precutala ovo, sad sigurno razmatra...:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li da zakupimo jedan bilbord na jedno 200 godina! :lol:
Belja, tih 15 munuta gledanja te epizode, ostavio je dubok trag u meni..U momentu sam se zbunila...Pomislila sam, šta ako je i meni on otac...:lol:Vrlo poučno. Taj otac nije časio časa, redom je plodio. A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...
Ubacimo lepo Golden u Klub i eto...
Sendi ''oko sokolovo''...Ma to sam potpuno previdela...Ne bih ja taj bilbord..Statično je to za mene...Ja bih nešto što se ''kreće''...Recimo veliki ekran u Knez Mihailovoj, da svi mogu da vide..Ti bilbordi su krajputaši, nemaju ljudi vremena da me ''zagledaju'', a ja baš to želim...da se ''urežem'' u memoriju...Da ostanem u sećanju...:lol:Samo joj ti daj ideju, i jos "nekima".... Vidis kako je vesto precutala ovo, sad sigurno razmatra...:lol:
E moja Mars..uopšte nisi u toku...ni B. R: više ne postoji i to je bre ukinuto...Nadam se da mi neće ukinuti ''maser titulu'', jer bi to bilo kao da mi ''ruše snove''...Ali eto i na to sam spremna...''Pucajte ja i dalje držim čas''...:lol:
Vrlo poučno. Taj otac nije časio časa, redom je plodio. A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...
Ubacimo lepo Golden u Klub i eto...
Ma znam draga, umalo ja da se istrčim sa video bimom pa prećutah.Samo joj ti daj ideju, i jos "nekima".... Vidis kako je vesto precutala ovo, sad sigurno razmatra...:lol:
Sendi ''oko sokolovo''...Ma to sam potpuno previdela...Ne bih ja taj bilbord..Statično je to za mene...Ja bih nešto što se ''kreće''...Recimo veliki ekran u Knez Mihailovoj, da svi mogu da vide..Ti bilbordi su krajputaši, nemaju ljudi vremena da me ''zagledaju'', a ja baš to želim...da se ''urežem'' u memoriju...Da ostanem u sećanju...:lol:
Tačno Mars, bilbordi sa mojim likom su opasnost za saobraćaj..Ali Knez Mihailova ja taman...prava mera...:lol: I kad bi mogla da ima neka ulica poput one ''Ulica otvorenog srca'', ali da se zove...''Ulica legendarne Dum''...bilo bi baš pravo..Ali nikako niko da se seti..E baš se čudim..stvarno...:???:
:lol:
Laku noć svima...:hi:
A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...
(posle ovoga, ni mene neće ovde biti neko vreme...:lol
Maser titulu? :???: Kol'ko naplaćuješ masažu Dum? :lol:E moja Mars..uopšte nisi u toku...ni B. R: više ne postoji i to je bre ukinuto...Nadam se da mi neće ukinuti ''maser titulu''
Jednog legalnog, ali imam dosta i ilegalnih deteta. stink. Ja sam ponosan na sina jedinca, Bog ga za sve dade, razume se od heklanja, pa do livenja gvožđa. stink.A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...
Sutra idem da predložim da se otvori ulica Ivo Lola Dum!:lol:
Ti da šetaš reklamu? Ne dolazi u obzir...da na meni gradiš reputaciju...:lol:Kazem ja, pamtim i vidim ono sto ne treba :lol: . Ih, samo Knez Mihailova... Evo, da se dogovorimo oko placanja pa cu ja setati reklamu... Neka od nas dve ce definitivno ostati ljudima u secanju :lol:
Ne znam Mars..Čekaj prvo da ''osvojim'' Knez Mihailovu...pa zatim Beograd...pa posle Kragujevac...pa....:???:Sutra idem da predložim da se otvori ulica Ivo Lola Dum!:lol:
Na nivou grada sa reg. KG i to je dosta!:bafghjd:
Mislila sam na Master..bre...:lol:Maser titulu? :???: Kol'ko naplaćuješ masažu Dum? :lol: