- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Ma ne samo što ti se auto zaledio, nego je i ''zamrznuo'' sliku..:lol:Kakav transport kad mi se i auto zaledio...:lol:
Blokus, nemoj sada da ''zakažeš'', proleće samo što nije došlo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma ne samo što ti se auto zaledio, nego je i ''zamrznuo'' sliku..:lol:Kakav transport kad mi se i auto zaledio...:lol:
Ma ne samo što ti se auto zaledio, nego je i ''zamrznuo'' sliku..:lol:
Blokus, nemoj sada da ''zakažeš'', proleće samo što nije došlo....
Ma da, a odmah posle prvomajskog uranka ide ''letnji raspust''...Ma idi, uživancija...Nama koji idemo u ''školu'' je najlakše...:lol:E bas sam to i hteo da kazem: "Prolece polako ali sigurno dolazi" Citas mi misli...:lol:
Za nekih 2 meseca Prvomajski uranak pa zatim lepo sve po redu,uzivancija... :???:
Ma da, a odmah posle prvomajskog uranka ide ''letnji raspust''...Ma idi, uživancija...Nama koji idemo u ''školu'' je najlakše...:lol:
Ma neee, ja sam se to malo zezala, stavila sam se u ulogu đaka, a ne u ulogu profesora..Jedina veza sa školom je moja uramljena slika iz prvog razreda, gde sedim, a ispred bukvar otvoren na strani na kojoj piše MAMA...Baš ''dražesno''...:lol:Vama koji idete u skolu je najlakse,zakljucite ocene deci jos dve nedelje pre raspusta i to sve najbolje ocene i onda em vas deca obozavaju,em nista ne radite,jer vam raspust vec poceo...:lol:
Ma neee, ja sam se to malo zezala, stavila sam se u ulogu đaka, a ne u ulogu profesora..Jedina veza sa školom je moja uramljena slika iz prvog razreda, gde sedim, a ispred bukvar otvoren na strani na kojoj piše MAMA...Baš ''dražesno''...:lol:
Ne idem ja u školu uopšte. Mene su davno izbacili iz te institucije..
Ma jesmo intelektualci..ali ne i profesori...Zamisli mene kao profesora? I da držim ozbiljnost 45 minuta...Pa ja bih dala odmah otkaz...:lol: (ili bih dobila otkaz, što bi bilo mnogo verovatnije)Sta znam,vi tamo iz zapadne Srbije ste svi neki intelektualci,pa sam pomislio da si i ti neka Profesorka.:lol:
Srećan rođendan, Dum! Nisam bio tu jučer...