Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A imaš, Dum, i hipnotišuće sposobnosti. Gledaju ovaj tvoj post sa 10 lol smajlija potpuno sam se smeo (postao smeten) i sludeo. Mislim, aj ti gledaj ceo min u ovaj centralni, u citatu Mars.

Pazi stvarno...:lol: :lol: :lol: Izvini Belja, ali ja ti znam samo tri smajlija napamet..To su sledeći...:lol: :) i stink. yes3
Ostale ne mogu da tražim, mnogo mi vremena oduzima....yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Posle se pitaš što meni treba toliko vremena za jedan post! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma ja sam imala drugi problem..Ispišem ovde ''referat''. Neko me pozove i ja izađem van i zadržim se neko vreme. Kada sam se vratila zaboravila sam da nisam poslala poruku, a mislila sam da jesam, pa sam posumnjala ovde u ''natprirodne sile''..Ali greška je bila moja...:lol:

Međutim, ti još malo možeš ući u ozbiljan ''spor''...A da tražiš ''advokata'' za svaki slučaj...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Vidim ja da će da bude svašta! :beach:
Odoh sad, dosta sam lupala!:air_kiss:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma kakvi da će biti svašta..Ma nema da fali...Ovde samo može biti viška reči, manjka nema sigurno...:lol:

Pozdrav Mars :hi:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Haha, vidi Klub! Haha... Lepo je, Blokus, što si otvorio prozore i pokidao paučinu s ulaznih vrata...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav samo za Mars,a za ostale obozavatelje nista :???:,zato se ovde vise od 10 dana nista i ne pise...:zip:
Pozdrav Blokus :hi:
Evo i tebi da mahnem, da ne misliš da ''mašem'' samo Mars. yes3 Iskreno, nisam ni primetila da vreme tako brzo prolazi. Meni je svaki dan beo, to jest' ''pobeleh'' od muke od ovog snega. To što se ne javljam to je zato što ovo sve utiče na moj nervni sistem iliti, ova zima mi opasno ide na nerve...:lol:

Pa gde si Blokuse?:al: Znaš li otkad nikog nisi oteo? :lol:
Moraš da privučeš pažnju!:butgcher:
Sad je Blokusu lako...Ne mora mnogo ni da se trudi, dovoljno je samo da ''gurne žrtvu u sneg'', malo je zamrzne i transport je onda olakšan..:lol:

Haha, vidi Klub! Haha... Lepo je, Blokus, što si otvorio prozore i pokidao paučinu s ulaznih vrata...
Kakve, prozore, kakva paučina...Ja neke svoje prozore ne mogu ni da otvorim...zaledili...A paukove mogu da vidim samo na slici...

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Pozdrav Blokus :hi: Sad je Blokusu lako...Ne mora mnogo ni da se trudi, dovoljno je samo da ''gurne žrtvu u sneg'', malo je zamrzne i transport je onda olakšan..:lol:

Kakav transport kad mi se i auto zaledio...:lol:

ojjo87.jpg

Natrag