Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao jeste...Ja sam uvek htela da budem političar, ali ne znam kolika im je plata pa nisam htela da se izlećem...:lol:
I ja sam vrlo osetljiva na dešavanja na TV-u, ponekad budem toliko osetljiva da mi dođe da bacim TV kroz prozor. Ali posle malo razmislim, pa nema smisla da se izlažem trošku ...ko će mi to posle nadoknaditi?

I tačno je, da je paučina velika..., ali šta da se radi. Svi hoće da uživaju, a neće niko da radi, tako da je i ''čistačica'' zakazala..:lol:
Pozdravljam i ja tebe Tito i šaljem ti...:air_kiss:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Paučina, vlaga se uvatila, buđ se oseća već... Potrebno je dosta ulaganja da bi se OVOME vratio stari sjaj. A para nema! Nikakvo rešenje mi ne pada na pamet, osim da ti, Dum, prodaš one zlatne poluge...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dum, gde si?:thinking: Pao je prvi milion!:D:lol:
I svi oni zlatnici...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
BOuže....pa ja ovde i ne svraćam....wacko2
Vidi, vidi...koga to vidim...Aaaaa, ne svađam se danas...Danas je ''veliki petak'', ''varujem'' na ''crveno slovo''....:lol:

Da pozdravim i Marsovku...:give_r:Nisam videla post...a vidi kad si bila ....:red:Ma neeee, ne zanimaju me više ''zlatnici''....Sad primam u evrima....:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Bata Raka je angažovao nekoliko prijatelja koji ubrzano rade da povrate izgubljeno.
Dok rade skandiraju " Vrati se Dum!" :)
Pogledaj Delija brate! :cool:

mn.jpg

Rezultati rada su zavidni iako nedovoljni obzirom na situaciju...:p

hg.jpg

...ali biće, biće...

U međuvremenu, a ni nalik onima koje bi angažovao drug Tito stižu...

metle.jpg

Ništa ne brini, sve će biti spremno! Samo kad si ti priznao "ono"! ;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:beee:Ha ha, svaka čast Mars na munjevitoj reakciji.

Pošto sam ja širokog srca i volim da poklanjam, evo od mene
481578f2f14c2ed3a984eda3e0158d5e.gif
, ja sam u žurbii pa nek' ide neko od fanova da kupi poklon drugarici Dum, da je ne dočekamo praznih ruku kad se vrati. :D

Natrag