Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma ja sam siguran da ne možeš tako dobro da ga napraviš kao što možeš da ga nahvališ. Ko zna na šta to stvarno liči...

:lol::lol:

E, hvala Beljo, nasmejao si me fino za laku noc :D

( Mislim da ce nas ovo skupo kostati pa me neko vreme nece biti na temi :D)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma ja sam siguran da ne možeš tako dobro da ga napraviš kao što možeš da ga nahvališ. Ko zna na šta to stvarno liči...

Evo, pokazaću i sliku. yes3 Kad sam ga video, rekoh: Pljunuti moj ''sin'' Belja. :lol:

funnysnowman8.jpg

( Mislim da ce nas ovo skupo kostati pa me neko vreme nece biti na temi :D)

:D

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Eh, samo da znaš kakvog sneška sam napravio, k'o da su ga vajale produhovljene umetničke ruke. stink.
Verovatno si ti bio podsticaj da se otvori još jedan umetnički pravac koji se zove ''Sneško-Art'', nešto slično POP-artu, samo što ''Sneško-Art daje veću slobodu...:lol: (tu sve što napraviš, ne mora ni na šta da liči, samo je bitan naziv stink.)

Eto, posle neko kaze Dum nije skromna :bis_oss: Zamisli da je ovo Delijina tema ( opet moram da ga pomenem ) verovatno bi srusio server slikama :lol:

( Naravno, pravim se da nisam procitala ovo tvoje "za pocetak"... :D )
Delija bi sve uobličio po svom liku. Čak i ovaj znak SF, ne bi postojao...Sve bi on to ''preimenovao''...A sve reklame na forumu bi se odnosile na njega...Naravno, imao bi i svoj slogan...''Jedan je Delija''...:lol:
(posle ovoga, ni mene neće ovde biti neko vreme...:lol:)

Dobro je što si se ''napravila da nisi videla to za početak'', jer da jesi, pomislila bih da sam postala mnogo ''providna'', a znaš da nisam..:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tu sam draga!:D Tu saaam! :grin:I još neki su tu, al' se prave da nisu!smile3
Nisam ni sumnjala u tvoju snalažljivost draga! :lol:
Mars, šta vičeš...:grin:...nemoj tako glasno, mnogo sam osetljiva ovih dana..Ovi snežni smetovi su me skroz poremetili...Pa recimo da sam ''razdražljiva''...yes3

A jesam, snalažljiva sam...Pa moram...''Majka'' uvek mora da se žrtvuje...pa makar se to radilo i o ''totemu''..Samo mi je žao što nisam imala veću sliku...Mala je sličica, slabo sam došla do izražaja...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Mars, šta vičeš...:grin:...nemoj tako glasno, mnogo sam osetljiva ovih dana..Ovi snežni smetovi su me skroz poremetili...Pa recimo da sam ''razdražljiva''...yes3

A jesam, snalažljiva sam...Pa moram...''Majka'' uvek mora da se žrtvuje...pa makar se to radilo i o ''totemu''..Samo mi je žao što nisam imala veću sliku...Mala je sličica, slabo sam došla do izražaja...:lol:

Vičem... onako!:bafghjd: Jeste ti mala sličica!yes3 Da li da zakupimo jedan bilbord na jedno 200 godina! :lol:
Ne boj se ne treba da platiš ništa, sve ide na račun B. R.! Mislim gde je tozla!:zip:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vičem... onako!:bafghjd: Jeste ti mala sličica!yes3 Da li da zakupimo jedan bilbord na jedno 200 godina! :lol:
Ne boj se ne treba da platiš ništa, sve ide na račun B. R.! Mislim gde je tozla!:zip:
E moja Mars..uopšte nisi u toku...ni B. R: više ne postoji i to je bre ukinuto...Nadam se da mi neće ukinuti ''maser titulu'', jer bi to bilo kao da mi ''ruše snove''...Ali eto i na to sam spremna...''Pucajte ja i dalje držim čas''...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Za 15 minuta gledanja, shvatila sam da je svako svakome, majka, i svi su svakom deca..i otac je svima maltene otac...
Vrlo poučno. Taj otac nije časio časa, redom je plodio. A ne k'o Delija, jedva i ovog jednog napravi...

Mislim gde je tozla!
Ubacimo lepo Golden u Klub i eto...

Natrag