Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Možda me podržite sledeći put kad budem htela da budem Rajko!
:lol
Oooo, pozdrav Delija...:hi:Pozdrav svima. :al: Rekoh da svratim i da vas pozdravim. yes3 A evo i malo da bruji dobra muzika. stink.
Dum, vrati se, nemoj da tuguješ zbog gubitka popularnosti. yes3 Nedaj se Dum, svi smo uz tebe. stink.
Naravno Mars, izdržaćemo te....pardon, podržaćemo te ako budeš bila Rajko...,ali teško da može...jer kao što znaš..ipak ''Jedan je Rajko''...
p.s. Sendi, ono što sam ''zabrljavila'' sa postom, je iz razloga što sam post stavila na napredni editor, a onda me nešto ''smetnulo'' sa uma, pa je nisam ni poslala... Da li to znači da ću biti zaboravna u ovoj godini...Ako znači, odmah uzimam jastuk i ćebe i odoh da prespavam 2012.god. :lol:
Delija je fin i čestit čovek! Da nije, ne bi mu ni zaposlili sina /uvek se gleda(ju) roditelj(i)/.Znam, sigurno si došao zbog ''sina Belje'', da podeliš njegov uspeh postavljenja za urednika...Eto, šta znači ''pravi otac''...uvek zna kada treba da dođe...stink. :lol:
Ma kakav gubitak popularnosti!?:acute: Trebalo je da vidite kako Dum zaustavlja saobraćaj!!!
Ja sam mu pomogao da se zaposli. yes3 Dugo je bio na ''birou'', vreme mu je da stiče radne navike. yes3 stink.Znam, sigurno si došao zbog ''sina Belje'', da podeliš njegov uspeh postavljenja za urednika...Eto, šta znači ''pravi otac''...uvek zna kada treba da dođe...stink. :lol:
Delija je fin i čestit čovek! Da nije, ne bi mu ni zaposlili sina /uvek se gleda(ju) roditelj(i)/.
Ne znam zašto, ali ovo tvoje mi deluje kao savet zbog koga treba brinuti....Ti znaš kako meni odmor teško pada...Ja kad god ne znam šta ću sa sobom, ja uzmem nešto da radim ....To je jedini razlog zbog kojeg neću baš odmah uzeti ćebe i utonuti u san...yes3Ne znam draga Dum al' da sam na tvom mestu ja bih nabavila udoban krevet i spremila toplo cebe :lol:
Ja uvek kažem, da su roditelji na koje možeš da se ugledaš ''zlata vredni''...Kad god uđu u kuću, ne bi smeo sedeći da ih dočekaš...yes3 Zato poštuj roditelje, jer njih ne može niko zameniti...(pogotovo ove :lolDelija je fin i čestit čovek! Da nije, ne bi mu ni zaposlili sina /uvek se gleda(ju) roditelj(i)/.
E što mi milo da se ''sin i otac '' lepo slažu...Evo suze radosnice :cryi naričem samo da znaš ), najveći je uspeh kada ti dete dobije posao i napreduje...Srećna sam i izvan sebe baš.:!:..Nek, je on živ i zdrav, ljubi ga taćo...stink.Ja sam mu pomogao da se zaposli. yes3 Dugo je bio na ''birou'', vreme mu je da stiče radne navike. yes3 stink.
Nek' je on meni živ i zdrav, ljubi ga majka. stink.
Sendi, čini mi se po komentarima da ti ne veruješ u neke promene koje je najavila naša džepseterka Dum. stink. Ja mislim da su joj dosadašnji nastupi na forumu bili samo maska, siguran sam da je ona jedna velikodušna osoba, veoma konzervativna i skromna u načinu života. yes3 stink.
Da li to znači da ću biti zaboravna u ovoj godini...Ako znači, odmah uzimam jastuk i ćebe i odoh da prespavam 2012.god. :lol:
To je jedini razlog zbog kojeg neću baš odmah uzeti ćebe i utonuti u san...yes3