Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ipak nam ti napomeni ponovo kad resis da se kandidujes, znas da ima ovde prilicno zaboravnih :lol:

Moze onda "Jedna je Mars koja moze da zameni Rajka" :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav svima. :al: Rekoh da svratim i da vas pozdravim. yes3 A evo i malo da bruji dobra muzika. stink.

:lol:

Dum, vrati se, nemoj da tuguješ zbog gubitka popularnosti. yes3 Nedaj se Dum, svi smo uz tebe. stink.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Hvala Bogu da si se vratio brate Delija! yes3
Ma kakav gubitak popularnosti!?:acute: Trebalo je da vidite kako Dum zaustavlja saobraćaj!!!:D

Jeste nešto mrsila na Božić ali sigurno smišlja kako da bude još popularnija i da nas sve iznenadi! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Možda me podržite sledeći put kad budem htela da budem Rajko!

:lol:)

Naravno Mars, izdržaćemo te....pardon, podržaćemo te ako budeš bila Rajko...,ali teško da može...jer kao što znaš..ipak ''Jedan je Rajko''...Ne brini za mene, nisam se ja ništa ''smuntala'', nego je bio praznik, pa ne mogu da se snađem ...jer se ja snalazim samo kad sam vredna i kada radim....Nisam navikla da ne radim ništa...stink. Zato sam ja to što jesam ...jer je ''rad stvorio čoveka, a pogotovo Dum''...yes3

Pozdrav svima. :al: Rekoh da svratim i da vas pozdravim. yes3 A evo i malo da bruji dobra muzika. stink.
Dum, vrati se, nemoj da tuguješ zbog gubitka popularnosti. yes3 Nedaj se Dum, svi smo uz tebe. stink.
Oooo, pozdrav Delija...:hi:

Znam, sigurno si došao zbog ''sina Belje'', da podeliš njegov uspeh postavljenja za urednika...Eto, šta znači ''pravi otac''...uvek zna kada treba da dođe...stink. :lol:
Pa posle na roditelje ''drvlje i kamenje'' a oni preosetljivi.....:yes3
Ne može meni da prođe popularnost, evo sada spremam listić za ''praznični Bingo''...Počinje u 20 h...Sad ili nikad...Tek će se za mene čuti....Ovo je samo početak...:lol:

p.s. Sendi, ono što sam ''zabrljavila'' sa postom, je iz razloga što sam post stavila na napredni editor, a onda me nešto ''smetnulo'' sa uma, pa je nisam ni poslala... Da li to znači da ću biti zaboravna u ovoj godini...Ako znači, odmah uzimam jastuk i ćebe i odoh da prespavam 2012.god. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Naravno Mars, izdržaćemo te....pardon, podržaćemo te ako budeš bila Rajko...,ali teško da može...jer kao što znaš..ipak ''Jedan je Rajko''...

Dum, nisi pratila! Od sada je parola "Jedna je Mars..." :lol:

p.s. Sendi, ono što sam ''zabrljavila'' sa postom, je iz razloga što sam post stavila na napredni editor, a onda me nešto ''smetnulo'' sa uma, pa je nisam ni poslala... Da li to znači da ću biti zaboravna u ovoj godini...Ako znači, odmah uzimam jastuk i ćebe i odoh da prespavam 2012.god. :lol:

Dobro je sto opet nije krivo sanduce :lol:
Ne znam draga Dum al' da sam na tvom mestu ja bih nabavila udoban krevet i spremila toplo cebe :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Znam, sigurno si došao zbog ''sina Belje'', da podeliš njegov uspeh postavljenja za urednika...Eto, šta znači ''pravi otac''...uvek zna kada treba da dođe...stink. :lol:
Delija je fin i čestit čovek! Da nije, ne bi mu ni zaposlili sina /uvek se gleda(ju) roditelj(i)/.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma kakav gubitak popularnosti!?:acute: Trebalo je da vidite kako Dum zaustavlja saobraćaj!!!:D

Šalim se ja drugarice Mars. :D Ako neko želi da bude popularan, neka se obrati Dum, ona sada može da deli recepte za uspeh. :D stink.

Ja sam mu pomogao da se zaposli. yes3 Dugo je bio na ''birou'', vreme mu je da stiče radne navike. yes3 stink.
Nek' je on meni živ i zdrav, ljubi ga majka. stink.

Sendi, čini mi se po komentarima da ti ne veruješ u neke promene koje je najavila naša džepseterka Dum. stink. Ja mislim da su joj dosadašnji nastupi na forumu bili samo maska, siguran sam da je ona jedna velikodušna osoba, veoma konzervativna i skromna u načinu života. yes3 stink.

Delija je fin i čestit čovek! Da nije, ne bi mu ni zaposlili sina /uvek se gleda(ju) roditelj(i)/.

Moj sin, moja dika
moja slika i prilika
svi ga vole, svi ga hvale
isti je ko ćale.

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam draga Dum al' da sam na tvom mestu ja bih nabavila udoban krevet i spremila toplo cebe :lol:
Ne znam zašto, ali ovo tvoje mi deluje kao savet zbog koga treba brinuti....Ti znaš kako meni odmor teško pada...Ja kad god ne znam šta ću sa sobom, ja uzmem nešto da radim ....To je jedini razlog zbog kojeg neću baš odmah uzeti ćebe i utonuti u san...yes3

Ja uvek kažem, da su roditelji na koje možeš da se ugledaš ''zlata vredni''...Kad god uđu u kuću, ne bi smeo sedeći da ih dočekaš...yes3 Zato poštuj roditelje, jer njih ne može niko zameniti...(pogotovo ove :lol:)
Ja sam mu pomogao da se zaposli. yes3 Dugo je bio na ''birou'', vreme mu je da stiče radne navike. yes3 stink.
Nek' je on meni živ i zdrav, ljubi ga majka. stink.
E što mi milo da se ''sin i otac '' lepo slažu...Evo suze radosnice :cry:(i naričem samo da znaš ), najveći je uspeh kada ti dete dobije posao i napreduje...Srećna sam i izvan sebe baš.:!:..Nek, je on živ i zdrav, ljubi ga taćo...stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, čini mi se po komentarima da ti ne veruješ u neke promene koje je najavila naša džepseterka Dum. stink. Ja mislim da su joj dosadašnji nastupi na forumu bili samo maska, siguran sam da je ona jedna velikodušna osoba, veoma konzervativna i skromna u načinu života. yes3 stink.

E, nemam ti ja pojma sta si citirao a isto tako nemam pojma na koje nastupe tacno mislis ( tacno je da sam po pitanju nekih skepticna ), bilo je tu svacega :lol:

Da li to znači da ću biti zaboravna u ovoj godini...Ako znači, odmah uzimam jastuk i ćebe i odoh da prespavam 2012.god. :lol:

To je jedini razlog zbog kojeg neću baš odmah uzeti ćebe i utonuti u san...yes3

Dum, postaje konfuzno tvoje pisanje :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
C, sad ovo moje ''sklanjanje s ulice'' menja radnju, iz korena. Tito mora to nekako udenuti u priču. Tipa: bio u popravnom domu, prevaspitali ga i ''integrisao se u društvo'' isl. Ne znam, nek smisli nešto.

Natrag