Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa nisam mogla baš sve da vam kažem...Sad je prošlo...:lol:
Aaaa, posle sam uputila i drugi post i to na pravu adresu i opet ništa...Tad sam baš bila iznenađena...:lol:

I da si nam odmah rekla vec je bilo proslo :lol:

E, mozda je poslat odgovor al' na pogresnu adresu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I da si nam odmah rekla vec je bilo proslo :lol:

E, mozda je poslat odgovor al' na pogresnu adresu :lol:
E pa nemoj sad da me vraćaš na početak...Taman sam sve prežalila...
Sad si mi ubacila ''crva'' sumnje, a šta ako nisam dobila upućeni PP...To su već teme za razmišljanje...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E pa nemoj sad da me vraćaš na početak...Taman sam sve prežalila...
Sad si mi ubacila ''crva'' sumnje, a šta ako nisam dobila upućeni PP...To su već teme za razmišljanje...:lol:

Ma to ja lupetam, Rajko vodi racuna... E, da sam ja poslala... To bi vec bila druga prica, mogla bi odma' da pocnes da pretresas svima sanducice :lol:

A sta ako si slucajno obrisala? :fool:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A sta ako si slucajno obrisala? :fool:
Sendi, veruj mi da ne znam ni šta imam u sandučetu...Trudim se ''da odvadim'' dovoljno da neke nove poruke mogu stati...Moguće je da je taj post obrisan...Mada čisto sumnjam..Verujem da su Rajkovi posovi podešeni tako, da ih je nemoguće brisati...(ja bih tako uradila da sam Rajko....:lol:)

Poz...:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, veruj mi da ne znam ni šta imam u sandučetu...Trudim se ''da odvadim'' dovoljno da neke nove poruke mogu stati...Moguće je da je taj post obrisan...Mada čisto sumnjam..Verujem da su Rajkovi posovi podešeni tako, da ih je nemoguće brisati...(ja bih tako uradila da sam Rajko....:lol:)

Poz...:hi:

E, ovo ti verujem, a verovatno i svi ostali :lol:

Pozdrav :hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Hoću i ja da budem malo Rajkooo!:crayy:

Gde ste bre drugari obožavatelji? :air_kiss:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jedan je Rajko.
Gde smo? Vidiš da je opustelo sve, otišli ljudi na selo za praznike. Samo ja dežuram.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
O, Mars, pa i ti si pocela sa "ambicijama". E, i to "malo" bi mnogo kostalo forum, taman je normalno proradio :blum3:

Natrag