Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ja sam rekao da ćeš ti, Tito, to naručiti. A ove dve me spopale, zapenile... I ja, pod pritiskom, okrenem vodu na drugu stranu.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
I drug Titooo je bio tu, i Sendi, i Belja... Blokus je čas tu čas nije...brat Delija je na tajnom zadatku, to mi je jasno...

ali gde je draga Dum?:fool:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
I drug Titooo je bio tu, i Sendi, i Belja... Blokus je čas tu čas nije...brat Delija je na tajnom zadatku, to mi je jasno... ali gde je draga Dum?:fool:
Ne znam, a pravo da ti kažem, nešto i ne brinem mnogo o tome. Kako me je ispratila kad sam se selio kod tebe... Ja se brinem kad tebe nema! A Delija... Fin čovek, došao, doneo plazmu i otišao. Blokus ipak nije zadovoljan ulogom, vratiće se kad bude imao formulisan nov zahtev.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Tu smo manje-više svi, Marsovka, samo se čeka (bivša?) zvezda i starleta Dum. stink. Kao da je u zemlju propala. :beee:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
klubasi.gif

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Aaaaa, znači to si radila ovih dana? Pa brzo si napravila sliku, nema šta. stink.

Srećna Nova i tebi i svim ostalim (ne)klubašima (al tek za 2 dana). :bfghb:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije za dva dana, već malo manje...Pa ja sam ažurna..Stalno me kritikujete, a ti znaš da sam ja ''plašljiva'' i zato tako rano čestitam..Novu godinu...
Nego...da te pitam nešto...Šta bi sa serijom..Jel to počelo...
Jesli li kupio ''papir i olovku'' da kreneš sa pisanjem...:lol:
Ne mogu da te pitam za lap-top, znam kako je ''kinematografija'' u teškom položaju sada...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Stići će vam poštom scenario, za svakog sam ručno napisao po primerak. stink.

Natrag