Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa lepo sam rekao da bi se napravio i neki zaplet,Sendi sigurno nebi pala sa petog sprata,ja ili vec neko drugi od glumaca bi se nasao da je zadrzi u narucju,Moniku bi ostavili za kraj.
Ako su ove ostale istraumirane glumice stigle do banje,onda ja nemam reci...:roll:

Elem, posto dodjosmo do toga da necu pasti sa petog sprata ili odakle vec onda... Osim ako Tito ne resi zbog nas da se "samoubije" pa skoci... Mada, Monika je Monika... :bafghjd:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
A ja sam dobila informaciju, da bi neke od ''puritanki'' radije glumele sa Hju Džakmenom ili Raselom Krovom...Kad' možete vi da birate Moniku..mogu ''puritanke'' da biraju i neke za svoju dušu....:lol:...:lol:

Ne može, Dum, to su glumci koji snimaju samo blokbastere, nemamo mi para za njih. ;) Ali nabavio sam vam Batu, jeftino. :lol:

S druge strane, Monika kao Evropljanka ima više sluha za probleme ovdašnje kinematografije tako da će ona da igra i za džabe ako treba. U stvari, zasad smo još u fazi razrađivanja pojedinih scena, uglavnom zbog nekih jezičkih barijera, pa joj objašnjavam šta i kako treba da radi. yes3 stink. I da znate, brzo uči. :lol:

Elem, posto dodjosmo do toga da necu pasti sa petog sprata ili odakle vec onda... Osim ako Tito ne resi zbog nas da se "samoubije" pa skoci... Mada, Monika je Monika... :bafghjd:

Nećeš, Sendi, to ti obećavam. yes3 (biće treći sprat) :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
U stvari, zasad smo još u fazi razrađivanja pojedinih scena, uglavnom zbog nekih jezičkih barijera, pa joj objašnjavam šta i kako treba da radi. yes3 stink. I da znate, brzo uči. :lol:
Baš mi te žao da se tako mučiš..Mislim oko tih ''jezičkih barijera''....Što nisi pozvao našu Seku Sablić....Ona je super glumica, a i ne moraš da prevodiš...I isto brzo uči...stink. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Baš mi te žao da se tako mučiš..Mislim oko tih ''jezičkih barijera''....Što nisi pozvao našu Seku Sablić....Ona je super glumica, a i ne moraš da prevodiš...I isto brzo uči...stink. :lol:

Nije lako, ali kad nešto voli, snađe se čovek. stink. Ma kakva Seka, umislila da je Helen Miren posle onih reklama za Merix, traži neke silne pare za pojavljivanje u seriji. :lol: Na kraju sam joj rekao da joj je prašak glup i zalupio slušalicu, mnogo me iznervirala. :swoon:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Monika, Seka... Zapeli za te u godinama. Uzmite, naručite, nešto mlađe! Nije se valjda Blokus primio k'o mlad majmun da bi na kraju dobio ''nešto'' od 4,5,6 banki.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije lako, ali kad nešto voli, snađe se čovek. stink. Ma kakva Seka, umislila da je Helen Miren posle onih reklama za Merix, traži neke silne pare za pojavljivanje u seriji. :lol: Na kraju sam joj rekao da joj je prašak glup i zalupio slušalicu, mnogo me iznervirala. :swoon:
Šta znači ''antireklama'', ja baš zbog te reklame i ne koristim Merix....mnogo brate glumi da je dobar prašak....:lol: Gluma je očigledna...

Monika, Seka... Zapeli za te u godinama. Uzmite, naručite, nešto mlađe! Nije se valjda Blokus primio k'o mlad majmun da bi na kraju dobio ''nešto'' od 4,5,6 banki.
Čekaj bre Belja, gde se to naručuje...mslm, kako? Pa da i ja naručim sebi nešto po meri...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Misliš neki ''novogodišnji popust''...Pa ne znam....Da nismo zakasnili...? Al' nema veze, ću da zamolim Deda Mraza, možda mi on izađe u susret....:lol:

Da sam na tvom mestu odustala bih od toga, poznato je kako prolazis sa "narudzbinama", posle danima da nam "kukas" ovde :lol:

Natrag