Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Mora da se ide opet, što bi Sendi rekla, što se mora nije teško. stink. Ostaj mi ti sine dobro, a kad se tata vrati, sve nesporazume, pretvorićemo u sporazume. stink.
Naši nesporazumi, u tvom odsustvu, na vazduhu oksiduju do sporazuma. Te reakcija je povratna i dešava se u suprotnom smeru kad si tu. Kako to rešiti? Ne znam...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I da ti kazem, i nasa "rasprava" oko tebe je cisto teorijskog karaktera tease

Ja sam to sve vreme htela da mu kažem.....ali nisam imala ''srca''.....:lol: :lol: :lol:
Hvala Sendi, zlata vrediš....yes3

Zahtevam od scenariste da mi zameni ulogu placenog ubice u neku drugu,moze i neke erotske scene.:???:
Aha...ti bi voleo da neko na kraju kaže...''jes' ubica, ali nežan...''.....:lol:
Mudro Blokus, ti ustvari taktički želiš da pridobiješ publiku i ostvariš slavu za sebe:???:...
Odmah da ti kažem, neće biti erotskih scena....Naš scenarista je jako konzervativan i veliki protivnih ''nagih'' scena....stink. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Zahtevam od scenariste da mi zameni ulogu placenog ubice u neku drugu,moze i neke erotske scene.:???:
Uloga ubice ti ne gine. Svoje sne o tome da ćeš biti dobar, čestit itd, možeš odmah da zaboraviš. Ako hoćeš erotiku, može da se ubaci. Tipa, ''privedeš'' nešto između dva odstrela.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Vidi, vidi, pojavi se jednom mesecno i izmislja... Uostalom, ne znas ti koliko je Tito "namazan", cak i ako bude tih scena sutnuce nekog glumca pa ce se on "zrtvovati" i preuzeti tu ulogu... Samo mu fali Monika :lol:
Ja sam to sve vreme htela da mu kažem.....ali nisam imala ''srca''.....:lol: :lol: :lol:
Hvala Sendi, zlata vrediš....yes3

Nema na cemu, em me niko i ne shvata ozbiljno em sam zloca pa sto da ne kazem :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Jes' k'o u onim scenama sa ženama domorodaca na "pustom" ostrvu, da ti nije bilo mene jedva bi živu glavu izvukao.
Posle kažeš ja te ostavila tamo i pobegla! CCC:crazy_pit:

Tipa, ''privedeš'' nešto između dva odstrela.

Vidi ti malog, što je opasan! :lol: Na mamu! :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Aha...ti bi voleo da neko na kraju kaže...''jes' ubica, ali nežan...''.....:lol:
Mudro Blokus, ti ustvari taktički želiš da pridobiješ publiku i ostvariš slavu za sebe:???:...
Odmah da ti kažem, neće biti erotskih scena....Naš scenarista je jako konzervativan i veliki protivnih ''nagih'' scena....stink. :lol:
Siguran sam da bi mi scenarista Tito izasao u susret i zamenio ulogu ako bi procenio da bi to doprinelo seriji,a i sponzor Cantona bi doveo i Monicu Belluci da mi bude partnerka,samo da bi podigao rejting gledanosti.:rofl2:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jel to neko pomenuo erotiku? :yahoo: I Moniku? :air_kiss:

Može, Blokuse, sredićemo nešto (ako ubediš ove glumice puritanke). stink. Monika ne može, ona je zauzeta. :give_r:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Blokus, rekao sam ti već. A mene treba da slušaš, jer sam ja zapravo tvorac tvog lika takvog kakav jeste.
Da rezimiramo: na svaka 3 ubistva dobićeš svojih 5 minuta (kad se gleda traje 5 min, ali snimanje traje duže, tako da ne moraš da brineš) u krevetu .

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Blokus, rekao sam ti već. A mene treba da slušaš, jer sam ja zapravo tvorac tvog lika takvog kakav jeste.
Da rezimiramo: na svaka 3 ubistva dobićeš svojih 5 minuta (kad se gleda traje 5 min, ali snimanje traje duže, tako da ne moraš da brineš) u krevetu .

E, takav kakav jeste sad trazi promenu uloge, lepo si osmislio... Nego, ovo sad pocinje da lici na ratni film... Cifra raste li raste, lepo rekosmo da na kraju nece niko ostati ziv :lol:

Natrag