Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Na tortu je mislio covek... E, kud ovo ide kad ja "objasnjavam" :lol:
Beljo, budi konkretniji, vidis da svracaju i u pijanom stanju ( ne, nisi pijan, znam... ), svracaju zbunjeni... nemoj da zbunjujes jos vise :lol:
Nego, ja sam totalno zaboravila da sam mu maceha, drugu bi mi pesmu pevali, znas kakve su neke macehe iz bajki, a tek iz sapunica... :stupid:

Aaa, na tortu, dabome, jašta, svakako, mislim jeste, naravno... :lol:

Primetio sam odavno da ti uopšte ne ispunjavaš ulogu maćehe profesionalno, nikad preku reč prema pastorku, a o batinama i da ne govorimo. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Primetio sam odavno da ti uopšte ne ispunjavaš ulogu maćehe profesionalno, nikad preku reč prema pastorku, a o batinama i da ne govorimo. :lol:
Jel' znaš zašto? Zato što je majka preuzela ulogu (pokvarene) maćehe, pa maćeha nije imala izbora. Morala je biti sušta suprotnost i ispade dobra prema detetu.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta je bre ovo, Belja se obraća maćehi sa Srce... :lol: Ne, nisam pijan, tako je napisao, majke mi. :lol:
:D :D :D
E, ne može tebi ništa da promakne...Meni je Belja delovao nepogrešivo i skoncentrisano, ali ovo mu se ne može oprostiti...:lol:

Jel' znaš zašto? Zato što je majka preuzela ulogu (pokvarene) maćehe, pa maćeha nije imala izbora. Morala je biti sušta suprotnost i ispade dobra prema detetu.

Belja dete, Sendi je od onih ''maćeha'', koje se trude da budu dobre, da bi mogle da zadobiju tvoje poverenje, a posle da te muče do kraja života...
Eto ja znam jednu maćehu, koja je pojela svoje dete...Doduše, to je bilo u bajci...al' sa ''maćehama'' nikada nisi načisto....:lol:

Majka je majka....stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ovo mi se sviđa: sad se nadmećete oko mene! Pokušavate da me privolite, svako na svoju stranu! Dok ne vidim ponude na stolu, ništa.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

A, nije to nego sam totalno zaboravila koja mi je uloga, toliko me "ubiste" da sam ostalo pobrkala :D

:D :D :D
E, ne može tebi ništa da promakne...Meni je Belja delovao nepogrešivo i skoncentrisano, ali ovo mu se ne može oprostiti...:lol:

A vala ni tebi, samo cekate. Covek jednom ostane nedorecen i eto... :lol:

Eto ja znam jednu maćehu, koja je pojela svoje dete...Doduše, to je bilo u bajci...al' sa ''maćehama'' nikada nisi načisto....:lol:

Majka je majka....stink.

Mislim da ako ovako nastavimo stvarno cemo imati sve zanrove, cak i neke nove... Dum, ne deli ideje, dovoljno sam zla u seriji :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovo mi se sviđa: sad se nadmećete oko mene! Pokušavate da me privolite, svako na svoju stranu! Dok ne vidim ponude na stolu, ništa.
:lol: :lol:

Ma neeee, ja samo hoću da ti kažem, da te čeka ''surova budućnost''...Nadrljao si kako okreneš...:lol:

Mislim da ako ovako nastavimo stvarno cemo imati sve zanrove, cak i neke nove... Dum, ne deli ideje, dovoljno sam zla u seriji :lol:
Ja sam samo htela da kažem, da od zla ima i veće zlo....Ništa više....:lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ne smete smetnuti s uma čime se ja ovde bavim: kradem kola, kamione, autobuse... Falsifikujem hartije od vrednosti... Da sam ostao kod matere, sve bi njoj išlo, tj. u njene rezerve. A morao bih i zlato da kradem! Kod maćehe sam raspolažem svojom (stečenom) imovinom, dok se ona potuca od padanja u šanac, preko saobraćajnih nesreća, do odstreljivanja. Pa vi prosudite gde mi je bolje!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

O, jos neko ko "nije materijalista", vidi se ko ti je "majka"... Ponude je odneo Bata Raka pa mozes na to da zaboravis :lol:

Ja sam samo htela da kažem, da od zla ima i veće zlo....Ništa više....:lol:

Bas si lepo to pojasnila, i nije trebalo vise :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne smete smetnuti s uma čime se ja ovde bavim: kradem kola, kamione, autobuse... Falsifikujem hartije od vrednosti... Da sam ostao kod matere, sve bi njoj išlo, tj. u njene rezerve. A morao bih i zlato da kradem! Kod maćehe sam raspolažem svojom (stečenom) imovinom, dok se ona potuca od padanja u šanac, preko saobraćajnih nesreća, do odstreljivanja. Pa vi prosudite gde mi je bolje!
Pa kod maćehe...Možeš odmah da ideš...Dogovori se sa ''tetom'', da sedam dana budeš kod nje, a sedam kod maćehe...A ja da se odmorim ko' čovek...:lol:
Neverovatno, kako mi sve ide u životu...Za svaki problem imam rešenje...:lol:

Bas si lepo to pojasnila, i nije trebalo vise :lol:
Znam da ponekad zvučim konfuzno, ali kad je neko ''zlo'' u pitanju, nekako sam uvek jasna....:lol:

Laku noć

:hi:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Zla - gora - Dum :D Ona izreka ''Od zla oca i od gore majke'', primenjeno na naš slučaj, glasi: Od zla oca i od Dum. :D

Natrag