Član
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poruka
- 2.814
Auuuuu Delija, ovo rekla-kazala je neki rečnik koji ti ne razumem...Deder, reci ti svojoj drugarici ko' je tebe naljutio da mu ja...:angfdl:.....malo očitam bukvicu....:lol:
Niko me nije iznervirao, ne beri brige. stink. Znam da ne razumeš taj rečnik, ti si Dum uvek direktna, kod tebe nema trt-mrt. stink.
Čuo sam Dum priče da ćeš sada svima pokazati da si blagorodne naravi, da poseduješ nešto najplemenitije i najlepše što se nalazi u ljudskoj ličnosti, i ako si odlučila da napraviš forumski zaokret i da ti materijalno ne bude primarno, od mene imaš aplauz. yes3 stink.Nisi u toku, ja ti više nisam za popularnost i tako to...Nisam ni materijalista...Ja sam sada jedna emotivna osoba, koja svoje emocije pretačem kroz sve što je korisno, a pogotovo kroz seriju od koje očekujem visok honorar...:lol:
Znam, serija nikako da počne.....:???:
Ma svaka čast Titu na predanosti i temeljnom radu na osmišljavaju scenarija, kada ga završi, verujem da će biti kandidat za lobotomiju. yes3 :lol:
Inače, nisam ti rekla...''sin'' Belja je na Zlatiboru...verovtno vozi bicikl...pošto tamo nema snega...Znam da te je ovo posebno zanimalo..... pa da ti kažem...da ne ''brineš''.....stink.
Šteta što moj sin nije tu, što se sprdnje tiče, na forumu će biti moja večna i nepresušna inspiracija. :lol: Valjda će se u toku sutrašnjeg dana pojaviti, da se pozdravimo i da mu kažem koliko mi je neodostajao. stink.
Ako ne bude tako, pozdravi ga ako ga vidiš tamo u tvom kraju i daj mu ovaj poklon. yes3
Poslednja izmena: