Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Zla - gora - Dum :D Ona izreka ''Od zla oca i od gore majke'', primenjeno na naš slučaj, glasi: Od zla oca i od Dum. :D

Ne preteruj sine Beljo, vidiš da brine o tebi (brine kome da te uvali :lol:)
Šta ćeš?:???: Nekom je život maćeha a nekom Dum! :lol:

Znam da ponekad zvučim konfuzno, ali kad je neko ''zlo'' u pitanju, nekako sam uvek jasna....:lol:

Draga Dum, ne možeš biti jasnija!:roll:Obožavam način na koji si jasna! :lol: Svaka ti čast!:give_r:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Misliš, nekom je majka, a nekom Dum. To više odgovara stanju na terenu.

Da bi se otkrilo pravo stanje na terenu, morao bi scenarista, naš drug Titooo, da pojasni neke stvari!
Pošto se to neće desiti, mogla bi draga Sendi da preuzme tu dužnost.:lol:
Sigurna sam da bolje poznaje stanje nego ja!yes3
Dok mi neko ne razjasni... mislim... nekom je život maćeha a nekom Dum! :curtsey:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da bi se otkrilo pravo stanje na terenu, morao bi scenarista, naš drug Titooo, da pojasni neke stvari!
Pošto se to neće desiti, mogla bi draga Sendi da preuzme tu dužnost.:lol:
Sigurna sam da bolje poznaje stanje nego ja!yes3
Dok mi neko ne razjasni... mislim... nekom je život maćeha a nekom Dum! :curtsey:

Draga moja, nece moci ni Sendi da ti objasni jer ni ona nema blage veze, vidis da je tek pre par dana ukapirala u kakvom je "srodstvu" sa Beljom ( vidim da su ga spopale neke teorije zavera, nadam se da ce ga paranoja zaobici :???: )... Uostalom, i ja se slazem sa tobom da je zivot nekome majka a nekome... E, Beljo, sta da ti kazem... :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Draga moja, nece moci ni Sendi da ti objasni jer ni ona nema blage veze, vidis da je tek pre par dana ukapirala u kakvom je "srodstvu" sa Beljom ( vidim da su ga spopale neke teorije zavera, nadam se da ce ga paranoja zaobici :???: )... Uostalom, i ja se slazem sa tobom da je zivot nekome majka a nekome... E, Beljo, sta da ti kazem... :lol:

Hvala Bogu da me neko razume!:D
Sad ću moći mirnije da spavam!

Laku noć dragi moji!:air_kiss:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne preteruj sine Beljo, vidiš da brine o tebi (brine kome da te uvali :lol:)
Šta ćeš?:???: Nekom je život maćeha a nekom Dum! :lol:
Uvek sam se pitala kako je nastala ona izreka...''Nekome je život majka, a nekom maćeha''.....
Pa po meni....:lol:
Ni sanjali niste da se družite sa osobom koja je već odavno ušla u istoriju...i to za života...:lol:

Maćehi ne možeš da me uvališ, jer je to fizički neizvodljivo. Nikad nije živa!
Ti to meni kažeš.....:arrow:...Ne znam ja šta se ti ''koprcaš''...hoću ovo, neću ono, hoću kod ''tete''....Ti se ništa ne pitaš...Biće onako kako ''mama'' kaže....stink. yes3
Uostalom, i ja se slazem sa tobom da je zivot nekome majka a nekome... E, Beljo, sta da ti kazem... :lol:
Hvala Sendi što mi pomažeš da neke stvari lakše objasnim...Znaš kakva je ova današnja omladina...yes3 ''Nekima'' ne vredi pričati...da je život nekom majka, a nekom....:lol:

Poslednja izmena:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vaše pamćenje je stvarno kratkog daha. Moram da vas podsećam?! Evo, odma'! Ja sam već preseljen u Kragujevac kod tetke. Odavno. Ova rasprava o tome na čiju ću se stranu privoleti je čisto teorijskog karaktera. Čisto da vidim ko je spremniji da preuzme odgovornost za mene, majka ili maćeha. Po svemu sudeći, nijedna od njih dve, svaka iz svojih razloga, nije spremna da to učini.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hvala Sendi što mi pomažeš da neke stvari lakše objasnim...Znaš kakva je ova današnja omladina...yes3 ''Nekima'' ne vredi pričati...da je život nekom majka, a nekom....:lol:

Nema na cemu, znas da ja uvek znam da objasnim toliko dobro da cesto ni sam a ne znam sta sam htela... Nego, deluje li i tebi da se "nas" Belja mnogo opustio? Izgleda da je zivot nekome majka, nekome "tetka"... :lol:

Vaše pamćenje je stvarno kratkog daha. Moram da vas podsećam?! Evo, odma'! Ja sam već preseljen u Kragujevac kod tetke. Odavno. Ova rasprava o tome na čiju ću se stranu privoleti je čisto teorijskog karaktera. Čisto da vidim ko je spremniji da preuzme odgovornost za mene, majka ili maćeha. Po svemu sudeći, nijedna od njih dve, svaka iz svojih razloga, nije spremna da to učini.

Sad bar znam da treba da zaobilazim Kragujevac... I da ti kazem, i nasa "rasprava" oko tebe je cisto teorijskog karaktera tease

Poslednja izmena:
Natrag