Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Jel to neko pomenuo erotiku? :yahoo: I Moniku? :air_kiss:

Može, Blokuse, sredićemo nešto (ako ubediš ove glumice puritanke). stink. Monika ne može, ona je zauzeta. :give_r:
Eto vidite da scenarista kaze da moze da se sredi ,a i Belja se delimicno slaze .Moniku priveo onaj Kemal u Turskoj seriji a mi nista,ma bruka,samo Cantona da se finansijski malo izleti i sredjena stvar.
A sto se tice ovih glumica "puritanki",sredicemo neki zaplet.;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Eto vidite da scenarista kaze da moze da se sredi ,a i Belja se delimicno slaze .Moniku priveo onaj Kemal u Turskoj seriji a mi nista,ma bruka,samo Cantona da se finansijski malo izleti i sredjena stvar.

Opet ti zaplićeš nešto! :lol:
Jedino su jasne tvoje namere u vezi Monike!yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jasne su Blokusove namere, jasne k'o dan! Ali nešto ću ti reći, otmičaru i ubico (al' ovo surovo zvuči) - moraćeš dobro da se potrudiš! Ne ispunjavamo želje onima koji svrate par puta godišnje ovde. Moraš biti redovan i uporan. Nagrada će sama doći.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Siguran sam da bi mi scenarista Tito izasao u susret i zamenio ulogu ako bi procenio da bi to doprinelo seriji,a i sponzor Cantona bi doveo i Monicu Belluci da mi bude partnerka,samo da bi podigao rejting gledanosti.:rofl2:
Ne znam kako bi se to odrazilo na smisao serije...
Zamisli scene koje se ređaju.....Mars vozi brzo kamion i pregazi pešaka...Onda sledeći kadar....Belja se spušta skijama niz planinu, a onda uleti iznenada u neki ''jaram'', a odmah posle te scene Sendi pada sa petog sprata...Pa mala pauza, i odmah posle toga svega...ti sa Monikom u vatrenom zagrljaju....:lol:
Plašim se da erotika neće baš da dođe do očekivanog izražaja....:lol:

Može, Blokuse, sredićemo nešto (ako ubediš ove glumice puritanke). stink. Monika ne može, ona je zauzeta. :give_r:
Kakve glumice ''puritanke''....Ovo su sve ''istraumirane'' glumice...Posle ovih teških scena, mogu da glume samo u nekoj banji....:lol:

Blokus, rekao sam ti već. A mene treba da slušaš, jer sam ja zapravo tvorac tvog lika takvog kakav jeste.
Da rezimiramo: na svaka 3 ubistva dobićeš svojih 5 minuta (kad se gleda traje 5 min, ali snimanje traje duže, tako da ne moraš da brineš) u krevetu .
Belja ''sine''...Pa nije erotika ''brzi voz''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Blokus, rekao sam ti već. A mene treba da slušaš, jer sam ja zapravo tvorac tvog lika takvog kakav jeste.
Da rezimiramo: na svaka 3 ubistva dobićeš svojih 5 minuta (kad se gleda traje 5 min, ali snimanje traje duže, tako da ne moraš da brineš) u krevetu .

Nema, čovek profesionalac, još jednom na delu pokazuje koliko ozbiljno shvata celu priču. yes3 Za razliku od nekih... smile3

Blokuse, ako ih ti ubediš nema nikakvih problema. yes3 Samo da znaš, umeju da budu nezgodne, koriste razne fore i fazone, a u principu pristaće na sve ako znaš šta da im ponudiš. stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ova čovek je tvrdoglav kao maz... A pametniji popušta! Evo kako ćemo: dajte čoveku jednu ''inicijalnu'' puritanku, da se smiri. Al' za tu epizodu nema honorara, Blokus! Ne može i jare i pare.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ne znam kako bi se to odrazilo na smisao serije...
Zamisli scene koje se ređaju.....Mars vozi brzo kamion i pregazi pešaka...Onda sledeći kadar....Belja se spušta skijama niz planinu, a onda uleti iznenada u neki ''jaram'', a odmah posle te scene Sendi pada sa petog sprata...Pa mala pauza, i odmah posle toga svega...ti sa Monikom u vatrenom zagrljaju....:lol:Kakve glumice ''puritanke''....Ovo su sve ''istraumirane'' glumice...Posle ovih teških scena, mogu da glume samo u nekoj banji....:lol:
Pa lepo sam rekao da bi se napravio i neki zaplet,Sendi sigurno nebi pala sa petog sprata,ja ili vec neko drugi od glumaca bi se nasao da je zadrzi u narucju,Moniku bi ostavili za kraj.
Ako su ove ostale istraumirane glumice stigle do banje,onda ja nemam reci...:roll:

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ova čovek je tvrdoglav kao maz... A pametniji popušta! Evo kako ćemo: dajte čoveku jednu ''inicijalnu'' puritanku, da se smiri. Al' za tu epizodu nema honorara, Blokus! Ne može i jare i pare.

Slazem se sa beljom,odradio bih ja te scene i besplatno,onako iz zadovoljstva.:roll:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pošto je ovo veče u Klubu bilo ''plodno'', osećam dužnost da se odjavim sad kad odlazim.
Aj' zdravo! :al:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ako su ove ostale istraumirane glumice stigle do banje,onda ja nemam reci...:roll:
Moram da ti kažem Blokus da iznenađuješ...Za jednog ''snajperistu''...deluješ veoma osetljivo....Pa to je bila gluma u otežanim okolnostima...Takve su uloge bile...Sada si potpuno poremetio koncept ''trilera'' sa višestrukim zapletom...yes3
A ja sam dobila informaciju, da bi neke od ''puritanki'' radije glumele sa Hju Džakmenom ili Raselom Krovom...Kad' možete vi da birate Moniku..mogu ''puritanke'' da biraju i neke za svoju dušu....:lol:...:lol:

Laku noć svima...:hi:

Natrag