Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Kako ste nepravedni vas dvoje kao da Dum interesuju zlato i novac. :acute:
Zaboravljate koliko je osetljiva kada se dovodi u pitanje njena emotivna strana!:(

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Aha, sigurno... Zlato, novac i slava :D
A da, slava. Novac manje-više, on je propratna pojava. Dakle, slava i zlato.
Vidi, Dum (ko bi mu odoleo):

images208924_gold-souk20110916154451.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jao, Beljo, nista ne mislis! Pa jel znas kako je emotivna ( kad je pomenuto u pitanju...)... Moz' vec da spremis papirne maramice, opet ce da se "place" kad vidi ovu sliku :fool:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Monika, Seka... Zapeli za te u godinama. Uzmite, naručite, nešto mlađe! Nije se valjda Blokus primio k'o mlad majmun da bi na kraju dobio ''nešto'' od 4,5,6 banki.

Čekaj bre Belja, gde se to naručuje...mslm, kako? Pa da i ja naručim sebi nešto po meri...:lol:

Tita pitaj, ne znam gde on to nalazi. Al' pretpostavljam da ćemo dobiti popust ako ranije naručimo.

Misliš neki ''novogodišnji popust''...Pa ne znam....Da nismo zakasnili...? Al' nema veze, ću da zamolim Deda Mraza, možda mi on izađe u susret....:lol:

Vidi se da ste mnoogo poleteli, opila vas ova prividna slava pa ste brže bolje zaboravili kako se u Srbiji naručuje "roba": Pa preko sindikata, majku mu. :lol: Još imamo sreće ove godine, zbog recesije su glumci jeftiniji od pilećih bataka, svinjskih polutki i smrznutog testa, tako da samo kažite cifru, isporučiće nam hladnjaču sa glumcima očas posla. :lol:

Da sam na tvom mestu odustala bih od toga, poznato je kako prolazis sa "narudzbinama", posle danima da nam "kukas" ovde :lol:

Ne može ni ona uvek da odoli impulsima, svidelo joj se sanduče "na prvu", onako joj sijalo pred očima pa je pomislila da je zlatno i tu je bio kraj, morala je da ga kupi. :lol: Nije čula za onu staru da nije zlato sve što sija. :D

Natrag