Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
To je bilo iskreno. yes3 Ja volim da svratim na ovom tvom gazdinstvu. :D

Evo, napisaću još jedan hvalospev na tvoj račun. :D

Neka svi znaju da je naša Dum
plemenita, razborita i bistar um. :D
Evo i ja tebi da ostavim neki stih....yes3

Delija druže nema te dugo,
Provodiš se po svetu ludo,
Jurio sojke i trošio pare,
Dobro nam došao, Delija care....

Ovo je definitivno, vrh vrhova....:lol:
Kakva ''uvlakuša''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ko bi rekao da ćeš ti reći ovako nešto! :lol:

Pa gde si draga Dum?:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znala sam da je to neki trenutak momenata ali... :lol:
Nema tu ali...Trenutak je trenutak...Nema tu mesta za ali...
Moram da ti kažem da sam se obradovala tvom bratu...Međutim, nekako sam i iznenađena...Došao sa dalekog puta, a ni 100 gr kafe da donese...:lol: Ne, nisam ja neko kome su pokloni bitni...Bože sačuvaj....Ja to zbog njega, ne valjda da ga bije maler...stink.
Naprimer, ja da sam došla sa dalekog puta tebi u goste, ja bih ti zvonila ''nosom'', zato jer bi mi ruke bile pune poklona...:lol: :lol:

Laku noć Mars...:hi:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Nema tu ali...Trenutak je trenutak...Nema tu mesta za ali...
Moram da ti kažem da sam se obradovala tvom bratu...Međutim, nekako sam i iznenađena...Došao sa dalekog puta, a ni 100 gr kafe da donese...:lol: Ne, nisam ja neko kome su pokloni bitni...Bože sačuvaj....Ja to zbog njega, ne valjda da ga bije maler...stink.
Naprimer, ja da sam došla sa dalekog puta tebi u goste, ja bih ti zvonila ''nosom'', zato jer bi mi ruke bile pune poklona...:lol: :lol:

Laku noć Mars...:hi:

Svi zaboravite "ali", kao da nisam rekla! :lol: Odmah!!!:D

Vidim da te je uhvatio talas nematerijalizma (opet kompl. reči :stupid:)!

A kad ideš na daleki put? Ne bi bilo loše da svratiš da zaustavljamo saobraćaj!!!:threaten:

Laku noć, draga Dum!:give_r:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo i ja tebi da ostavim neki stih....yes3

Delija druže nema te dugo,
Provodiš se po svetu ludo,
Jurio sojke i trošio pare,
Dobro nam došao, Delija care....

Ovo je definitivno, vrh vrhova....:lol:
Kakva ''uvlakuša''...:lol:
Posle ove pohvale, sramežljivo sam se nasmejo. stink. Hvala ti na svakoj lepoj reči o meni, dirnut sam tvojom pažnjom. yes3 stink.

Ma kakav poklon, zaboravljaš Dum da živimo u komercijalnom svetu, svako gleda svoje interese, mora da ima neki valjan razlog da bi ti neko nešto poklonio. stink.

Evo za sve vas, posni slavski kolači. yes3

posni-kolaci-v.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Posle ove pohvale, sramežljivo sam se nasmejo. stink. Hvala ti na svakoj lepoj reči o meni, dirnut sam tvojom pažnjom. yes3 stink.
Uvek, Delija druže....yes3
Evo za sve vas, posni slavski kolači. yes3

Mnogo si se podobrio, šta ti se desilo....:???: Šta te je to tako promenilo...Reci, evo ja sam uvek raspoložena to da čujem...Ti znaš da meni sve možeš da kažeš....stink. :lol:

Evo da dodamo i malo pića....

v43396.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Uvek, Delija druže....yes3

Mnogo si se podobrio, šta ti se desilo....:???: Šta te je to tako promenilo...Reci, evo ja sam uvek raspoložena to da čujem...Ti znaš da meni sve možeš da kažeš....stink. :lol:

Nije mi se ništa desilo, ostao sam isti. yes3 I dalje dosledno brusim imidž beskompromisnog borca za pravdu, spreman da uvek raskrinkam laž, klevetu i ''rekla - kazala''. stink. A i dalje sam dobrog srca, znam ja Dum da će ovi moji hvalospevi na tvoj račun, biti melem za ranu koju imaš zbog gubitka popularnosti. stink.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije mi se ništa desilo, ostao sam isti. yes3 I dalje dosledno brusim imidž beskompromisnog borca za pravdu, spreman da uvek raskrinkam laž, klevetu i ''rekla - kazala''. stink. A i dalje sam dobrog srca, znam ja Dum da će ovi moji hvalospevi na tvoj račun, biti melem za ranu koju imaš zbog gubitka popularnosti. stink.

Auuuuu Delija, ovo rekla-kazala je neki rečnik koji ti ne razumem...Deder, reci ti svojoj drugarici ko' je tebe naljutio da mu ja...:angfdl:.....malo očitam bukvicu....:lol:
Ma kakva popularnost Delija, nije to dobro...I ovoliko je sasvim dovoljno...Previše popularnosti utiče na nervni sistem, zbog prevelikih iznosa na bankovnim računima, i svih mogućih glavobolja šta sa tom sumom...Kome još to treba...:lol:

Nisi u toku, ja ti više nisam za popularnost i tako to...Nisam ni materijalista...Ja sam sada jedna emotivna osoba, koja svoje emocije pretačem kroz sve što je korisno, a pogotovo kroz seriju od koje očekujem visok honorar...:lol:
Znam, serija nikako da počne.....:???:

Inače, nisam ti rekla...''sin'' Belja je na Zlatiboru...verovtno vozi bicikl...pošto tamo nema snega...Znam da te je ovo posebno zanimalo..... pa da ti kažem...da ne ''brineš''.....stink.

Natrag