Nije mi se ništa desilo, ostao sam isti. yes3 I dalje dosledno brusim imidž beskompromisnog borca za pravdu, spreman da uvek raskrinkam laž, klevetu i ''rekla - kazala''. stink. A i dalje sam dobrog srca, znam ja Dum da će ovi moji hvalospevi na tvoj račun, biti melem za ranu koju imaš zbog gubitka popularnosti. stink.
Auuuuu Delija, ovo rekla-kazala je neki rečnik koji ti ne razumem...Deder, reci ti svojoj drugarici ko' je tebe naljutio da mu ja...:angfdl:.....malo očitam bukvicu....:lol:
Ma kakva popularnost Delija, nije to dobro...I ovoliko je sasvim dovoljno...Previše popularnosti utiče na nervni sistem, zbog prevelikih iznosa na bankovnim računima, i svih mogućih glavobolja šta sa tom sumom...Kome još to treba...:lol:
Nisi u toku, ja ti više nisam za popularnost i tako to...Nisam ni materijalista...Ja sam sada jedna emotivna osoba, koja svoje emocije pretačem kroz sve što je korisno, a pogotovo kroz seriju od koje očekujem visok honorar...:lol:
Znam, serija nikako da počne.....:???:
Inače, nisam ti rekla...''sin'' Belja je na Zlatiboru...verovtno vozi bicikl...pošto tamo nema snega...Znam da te je ovo posebno zanimalo..... pa da ti kažem...da ne ''brineš''.....stink.