Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Možda niste dobri, ali važno je da niste skupi. :lol:

Najlakše je okriviti majku prirodu, ali šta ćemo sa uticajem društva? Roditelji, familija, prijatelji, okruženje, TV, radio, internet, da nisu i oni maalčice krivi... :lol:

Dobro je sto Dum nije scenarista, ovo ne bi mogli da procitamo :lol:
Pratis al' cutis... Jok, "urodjena falinka"... :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro je sto Dum nije scenarista, ovo ne bi mogli da procitamo :lol:
Pratis al' cutis... Jok, "urodjena falinka"... :lol:

Da je Dum scenarista, stvari bi izgledale otprilike ovako:

Početak scenarija - Bila jednom jedna, jedina i neponovljiva Dum i tamo neki nebitni čobani. Šta se dalje dešavalo uopšte nije bitno, važno da je na kraju Dum (p)ostala najpametnija, najbolja i najbogatija. - Kraj scenarija.

:roll:

Dakle, ne bi bilo puno materijala za rad. :lol:

Urođena falinka, kažeš? Dobro, ima i toga, bog negde da, negde oduzme... i to baš... :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da je Dum scenarista, stvari bi izgledale otprilike ovako:

Početak scenarija - Bila jednom jedna, jedina i neponovljiva Dum i tamo neki nebitni čobani. Šta se dalje dešavalo uopšte nije bitno, važno da je na kraju Dum (p)ostala najpametnija, najbolja i najbogatija. - Kraj scenarija.

:roll:

Dakle, ne bi bilo puno materijala za rad. :lol:

Urođena falinka, kažeš? Dobro, ima i toga, bog negde da, negde oduzme... i to baš... :lol:

Sutra nemoj da cekas Dum :lol:

Dobro je kad ima sta da oduzme... bas... Nezgodno bi bilo da je drugacije a ima i toga :lol:
Pozdravljam te
:hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jeste i bas se dosadjujem... Navikla sam da izbegavam ( zardjale ) kamione, ledenice i sta je sve vec bilo a scenarista "koci" sa novim idejama. Razmisljam dal da pocnem da vezem ili strikam dok se nesto ne smisli :lol:

Ne znam...Sve mi se čini da je za tebe više ''razboj i tkanje'', nekako mi heklica u tvojim rukama deluje , kao ''ubojito oružje''...:lol:

Znam da je emotivna žena al' dokle bre više ta emotivnost?:angfdl:
Neverovatno, svi više brinu o onom ''žgebčetu'', niko podršku da pruži ''nesrećnoj i miloj majka-liki''...:lol:

Ma ja ni najrođenijem ne verujem! Mars beše fina, sad se razgoropadila nešto... A onaj korto je izgleda zalutao.
Ili se možda prijavio za audiciju. Čuo je da nam treba starac, vrač, što svaka sapunjara ima. A ako neće da bude vrač, ne treba ni dolazi više. Dovoljno je lenština ovde, još on da se izležava - neće moći! K'o blokus: tresla se gora, rodio se miš. Krenuo kao silni otmičar i ubica, a sad ga nema nigde.
Ma kakav starac vrač...Nama ni čarobnjak ne bi mogao da pomogne...Ni on ne bi znao gde je početak, ni gde je kraj, ni gde smo stali, ni gde smo došli, ni gde smo pošli.....wacko2

Ma taman posla, ne bih ja, nego se nekako "neki" prirodno nameću za pomenuto mesto. :lol: Ima to i dobrih strana, jer gde ste videli (dobrog) glumca, a da nije malo... :ludd/: :lol:
Pa kako ''gde ste videli glumca, a da nije malo...:ludd/:''....Pa evo recimo ja...potpuno trezvena i svesna...I uopšte ne mogu da verujem da ''glumim'' sa tako nekima....:ludd/: :lol:
Da se razumemo...Nije meni bitno da ja budem glavna uloga i tako to...Meni je više bitno da se u svakoj epizodi pominjem....:oops:....Da, volim da sam skromna...Jednostavno, kada nisam skromna, to nekako nisam ja...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne znam...Sve mi se čini da je za tebe više ''razboj i tkanje'', nekako mi heklica u tvojim rukama deluje , kao ''ubojito oružje''...:lol:

E, moja ti, kod mene sve moze da deluje kao "ubojito oruzje", sta ces kad je neko smotan :lol:

Ma kakav starac vrač...Nama ni čarobnjak ne bi mogao da pomogne...Ni on ne bi znao gde je početak, ni gde je kraj, ni gde smo stali, ni gde smo došli, ni gde smo pošli.....wacko2

Pa kako ''gde ste videli glumca, a da nije malo...:ludd/:''....Pa evo recimo ja...potpuno trezvena i svesna...I uopšte ne mogu da verujem da ''glumim'' sa tako nekima....:ludd/: :lol:

Da se razumemo...

Mislim da smo te svi razumeli, samo "ne padaj u samoizazvani trans" :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma kakav starac vrač...Nama ni čarobnjak ne bi mogao da pomogne...Ni on ne bi znao gde je početak, ni gde je kraj, ni gde smo stali, ni gde smo došli, ni gde smo pošli...
Takav nama i treba! Vrač, normalan vrač, je izgubljen, zamišljen, gaji čudne biljke i treba da vrati sendi u život nekoliko puta (reda 10[SUP]2[/SUP]).
''Na zapadu ništa novo, na zapadu ništa novo...'' Dum, iz zapadne Srbije, dokucava i priča svoju priču... Pokaži malo brige za ovo dete (tj. mene)! Nemoj samo bez veze galamiti.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, iz zapadne Srbije, dokucava i priča svoju priču... Pokaži malo brige za ovo dete (tj. mene)! Nemoj samo bez veze galamiti.
Za koje dete? Dok ti ''majka'' crnči i pošteno zarađuje, ti ''lenčariš'' po Zlatiboru...
Lepo sam ja rekla, mnogo smo ''mi'' tebe napuštili...Da je bilo onako po mome...ti bi već od 15-ste godine zarađivao za život...A ne ovako...svima si na ''grbači''....:lol:

Neverovatno, kako sam neshvaćena ''majka''...Toliko se trudim...Pa ja ko da pričam u prazno...Moram preduzeti neke more, ovako više ne može...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Za koje dete? Dok ti ''majka'' crnči i pošteno zarađuje, ti ''lenčariš'' po Zlatiboru...

Neverovatno, kako sam neshvaćena ''majka''...Toliko se trudim...Pa ja ko da pričam u prazno...Moram preduzeti neke more, ovako više ne može...

Pa, zar nisi htela da posaljes "dete" i to sto dalje a sad ga "kritikujes" kako lencari? A ko da shvati "takvu majku" :lol:

Uzgred, imas pozdrave :lol:

Natrag