Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Čudno mi je za Sendi...Nekako je navikla na svoju ulogu...Čini mi se da joj je totalno dosadno kad ''ne vreba opasnost''...:lol:

Jeste i bas se dosadjujem... Navikla sam da izbegavam ( zardjale ) kamione, ledenice i sta je sve vec bilo a scenarista "koci" sa novim idejama. Razmisljam dal da pocnem da vezem ili strikam dok se nesto ne smisli :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Jeste i bas se dosadjujem... Navikla sam da izbegavam ( zardjale ) kamione, ledenice i sta je sve vec bilo a scenarista "koci" sa novim idejama. Razmisljam dal da pocnem da vezem ili strikam dok se nesto ne smisli :lol:

Samo ti vezi i štrikaj draga Sendi dok ja moram da smišljam kako da zaštitim ovo dete od (ne)majke,
koja u odsustvu scenariste smišlja kako da izazove lavinu. :blum3:posle kaže nešto za tetke.
Znam da si ti uvežbana i naviknuta na te nesrećne okolnosti ali ovo nedužno dete...?
Znam da je emotivna žena al' dokle bre više ta emotivnost?:angfdl:
Tako ne piše u scenariju (mada nisam čitala jer ga i nema :lol:)sigurna sam.yes3
Zabrinuta sam!!!:fool:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma ja ni najrođenijem ne verujem! Mars beše fina, sad se razgoropadila nešto... A onaj korto je izgleda zalutao.
Ili se možda prijavio za audiciju. Čuo je da nam treba starac, vrač, što svaka sapunjara ima. A ako neće da bude vrač, ne treba ni dolazi više. Dovoljno je lenština ovde, još on da se izležava - neće moći! K'o blokus: tresla se gora, rodio se miš. Krenuo kao silni otmičar i ubica, a sad ga nema nigde.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ma ja ni najrođenijem ne verujem! Mars beše fina, sad se razgoropadila nešto... A onaj korto je izgleda zalutao.
Ili se možda prijavio za audiciju. Čuo je da nam treba starac, vrač, što svaka sapunjara ima. A ako neće da bude vrač, ne treba ni dolazi više. Dovoljno je lenština ovde, još on da se izležava - neće moći! K'o blokus: tresla se gora, rodio se miš. Krenuo kao silni otmičar i ubica, a sad ga nema nigde.

Je l' te to majka naučila? Ja gledam kako da te zaštitim a ti meni tako!:bis_oss:
Hteo si i malo da se izvučeš pa pominješ, tamo nekog vrača, te starca, te Blokusa... CCC

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Je l' te to majka naučila? Ja gledam kako da te zaštitim a ti meni tako!:bis_oss:
Hteo si i malo da se izvučeš pa pominješ, tamo nekog vrača, te starca, te Blokusa... CCC
Majka? Ne sećam se da me je i čemu učila. Kakva god bila, bićeš bolja od nje i to pitanje ne bih više potezao.
A sve ovo pominjem, jer komentarišem zbivanja do kojih je došlo dok nisam bio tu. A i nova persona se pojavila, mora da se raščisti s njom (šta hoće itd).

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Vidiš da smo tu samo mi pilći! :lol: Niko nas ne šiša ni 2% a Korto je zalutao i uplašio se kad je video gde se našao.
Ne bi me čudilo da je otišao u neku banju, jer kako stara mudrost kaže:
"Ko je vas poznavao...!":beee:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vidiš da smo tu samo mi pilći! :lol: Niko nas ne šiša ni 2% a Korto je zalutao i uplašio se kad je video gde se našao.
Ne bi me čudilo da je otišao u neku banju, jer kako stara mudrost kaže:
"Ko je vas poznavao...!":beee:

Pozdrav, pilici, kako sami sebi tepate pa to je cudo :lol:

Mars, draga, jos uvek razmisljam... Mozda da ipak heklam, igla za to mi je najbezbednija :???:

A i ti bi mogla malo da se latis tog posla, ne samo da se "deres" na to "siroto" dete :acute:
Gde nam je Dum...

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Mozda da ipak heklam, igla za to mi je najbezbednija :???:
Gde nam je Dum...
Ne budi smešna, kakva igla?! Nije ti dosta nesreća, još hoćeš i da se (u)bodeš.
Dum je veoma depresivna. Ni ova firma ne radi bog zna kako, a kamoli one nove (let u svemir isl). A to su samo troškovi. Mislila je da će tako oprati pare, al' nešto joj ne ide...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ne budi smešna, kakva igla?! Nije ti dosta nesreća, još hoćeš i da se (u)bodeš.
Dum je veoma depresivna. Ni ova firma ne radi bog zna kako, a kamoli one nove (let u svemir isl). A to su samo troškovi. Mislila je da će tako oprati pare, al' nešto joj ne ide...

Beljo dragi, da nije i tebi tata iz Bosne? :???: Ja bar imam "opravdanje" al' ti se nesto zbunjujes :D
Pa vidis valjda da trazim najbezbedniju iglu, naravno da mi je dosta nesreca :ludd/:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Beljo dragi, da nije i tebi tata iz Bosne? :???: Ja bar imam "opravdanje" al' ti se nesto zbunjujes :D
Pa vidis valjda da trazim najbezbedniju iglu, naravno da mi je dosta nesreca :ludd/:
Pa ne znam odakle Delija vuče korene... Ej, ej, ej! Tražiš bezbednu iglu? Jedino da je okreneš naopako!

Natrag