Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Uh, Sendi draga, nemoj te komplikovane reči, znaš kako prođemo kad ih koristimo! :lol:

Odoh sad na spavanje!

Laku ti noć želim!:al:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Eto dođoh ovde nešto pametno da kažem (kao što uvek govorim pametno :lol:)...ali ne mogu da se setim šta :???:...eto ''extra-trans'' je već počeo da deluje....Zbunjenost je definitivno prešla sa Sendi i Mars na mene... Znala sam, da će se to kad-tad dogoditi...samo nisam znala da je to ovako bolno....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Eto dođoh ovde nešto pametno da kažem (kao što uvek govorim pametno :lol:)...ali ne mogu da se setim šta :???:...eto ''extra-trans'' je već počeo da deluje....Zbunjenost je definitivno prešla sa Sendi i Mars na mene... Znala sam, da će se to kad-tad dogoditi...samo nisam znala da je to ovako bolno....:lol:

I ja uvek dodjem sa istom namerom :lol: Vidim ja da Mars i meni stize "konkurencija" :lol:

Beljo, "snimila" sam te, tu si negde :frifgds:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I ja uvek dodjem sa istom namerom :lol: Vidim ja da Mars i meni stize "konkurencija" :lol:
Rano se raduješ Sendi...yes3....Ja sam tek u ''početnoj fazi'', za mene ima vremena da se vratim na ''pravi put''....
Samo, ne mogu baš da se setim...koji beše ''pravi put''....:???:
:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Rano se raduješ Sendi...yes3....Ja sam tek u ''početnoj fazi'', za mene ima vremena da se vratim na ''pravi put''....
Samo, ne mogu baš da se setim...koji beše ''pravi put''....:???:
:lol:

Ih, kako ne znas? Probaj da nadjes put koji vodi ka poznatom nam X ... Nadam se da se secas gde si "sakrila" mapu :lol:

Natrag