Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa jeste i to što kažeš...ali nije njihovo snimanje ovakvo kao naše..Ipak smo mi zajedno u 700 epizoda..Znaš li ti koliko se ljudi ''zamrze'' kad su toliko zajedno...:lol:Glumci smo, profesionalci, odradićemo to jedno slikanje... Pa kad je de Niro uspeo da snimi celo jednu zajedničku scenu sa Al Paćinom u njihovom poslednjem filmu, uspećemo i mi ovo!
Ma hoćeš ti da se slikaš sa nama, nego....... ne znam šta mogu da očekujem ako se slikam sa tobom..Obzirom na ''nesreće'' koje te prate kroz serijal, plašim se da umesto fotografskog blica ne proradi nekim slučajem ''smrtonosni vatromet'', pa da mi to bude poslednja slika u životu...:lol:Ne brini, navikla sam, cas cu da zivnem nego 'ocu i ja da se slikam sa vama
Uh, Dum, samo se vi ponasajte prirodno, fotosop je tu da malo koriguje te sitnice... Ima, bre, da licite na pravu, srecnu porodicu
Ja samo u Deda Mraza verujem...:lol:Ovako nešto ni deda Mraz ne bi smislio!:lol::lol::lol:
Može i tako, a najteže scene da ostano za snežni Zlatibor, gde će sve da zatrpa snežna lavina...Sad se sve lepo poklopilo za novogodišnje snimanje, imamo i "Demijana". stink.
Mogli bi da počnete dok je lepo vreme, da se završe scene na otvorenom.
Drage volje bih ostao na 666, ali dužnost zove! Vidimo se za 333 posta.
Vidite li koliko sam pričao o sebi? Takve sklonosti nisam mogao naslediti od bilo kog klubaša. Zna se ko se time bavi, tako da su uloge raspoređene baš kako treba!
Ma hoćeš ti da se slikaš sa nama, nego....... ne znam šta mogu da očekujem ako se slikam sa tobom..Obzirom na ''nesreće'' koje te prate kroz serijal, plašim se da umesto fotografskog blica ne proradi nekim slučajem ''smrtonosni vatromet'', pa da mi to bude poslednja slika u životu...:lol:
Što se tiče korekcija slika i fotoshopa, tu samo čarobnjak može da pomogne...yes3
A što se tiče Grand učešća, pristajem, samo pod uslovom ako mi JK bude odradila koreografiju...Ona baš ima smisla za to...
Mars, vidm te
Moram da ti kazem sta sam danas procitala, ljudi izmislili vakcinu protiv senilnosti, da stanemo vec u red?
Ma nije to za nas!:acute: Kad izmisle protiv zbunjenosti, neka se jave!
Mada, ko će ga znati?! :lol:
I da znas, ta je za scenaristu, bice da je zaboravio svoju "duznost"
Nadam se da ce izmisliti pre nego se zavrsi serija :lol:
I da znaš da je sve tako! A gde je taj scenarista? Kooo to beše? :lol: