Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sad se sve lepo poklopilo za novogodišnje snimanje, imamo i "Demijana". stink.

Mogli bi da počnete dok je lepo vreme, da se završe scene na otvorenom. ;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sta je ovo, svaki post prepravljan? Mars, dobile smo drustvo :lol:

Laku noc, Beljo :al:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Glumci smo, profesionalci, odradićemo to jedno slikanje... Pa kad je de Niro uspeo da snimi celo jednu zajedničku scenu sa Al Paćinom u njihovom poslednjem filmu, uspećemo i mi ovo!
Pa jeste i to što kažeš...ali nije njihovo snimanje ovakvo kao naše..Ipak smo mi zajedno u 700 epizoda..Znaš li ti koliko se ljudi ''zamrze'' kad su toliko zajedno...:lol:

Ne brini, navikla sam, cas cu da zivnem nego 'ocu i ja da se slikam sa vama :D
Uh, Dum, samo se vi ponasajte prirodno, fotosop je tu da malo koriguje te sitnice... Ima, bre, da licite na pravu, srecnu porodicu :D
Ma hoćeš ti da se slikaš sa nama, nego....... ne znam šta mogu da očekujem ako se slikam sa tobom..Obzirom na ''nesreće'' koje te prate kroz serijal, plašim se da umesto fotografskog blica ne proradi nekim slučajem ''smrtonosni vatromet'', pa da mi to bude poslednja slika u životu...:lol:
Što se tiče korekcija slika i fotoshopa, tu samo čarobnjak može da pomogne...yes3
A što se tiče Grand učešća, pristajem, samo pod uslovom ako mi JK bude odradila koreografiju...Ona baš ima smisla za to...:lol:

Ovako nešto ni deda Mraz ne bi smislio!:lol::lol::lol:
Ja samo u Deda Mraza verujem...:lol:

Sad se sve lepo poklopilo za novogodišnje snimanje, imamo i "Demijana". stink.

Mogli bi da počnete dok je lepo vreme, da se završe scene na otvorenom. ;)
Može i tako, a najteže scene da ostano za snežni Zlatibor, gde će sve da zatrpa snežna lavina...
Pardon, sve osim mene...stink. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Drage volje bih ostao na 666, ali dužnost zove! Vidimo se za 333 posta.
Vidite li koliko sam pričao o sebi? Takve sklonosti nisam mogao naslediti od bilo kog klubaša. Zna se ko se time bavi, tako da su uloge raspoređene baš kako treba!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Drage volje bih ostao na 666, ali dužnost zove! Vidimo se za 333 posta.
Vidite li koliko sam pričao o sebi? Takve sklonosti nisam mogao naslediti od bilo kog klubaša. Zna se ko se time bavi, tako da su uloge raspoređene baš kako treba!

O Bože... Šta su te spopali ti brojevi?:alibnnen:
A i puno smo toga saznali o tebi.:( K'o da te ja ne znam?:blum3: :lol:
Moj brat Delija pretera sa odsustvom.
Razumem ja da je to službeni put ali uopšte ne misli o detetu, sestri i onim silnim ženama. smile3CCC

Pa gde ste, bre, drugari, obožavatelji osećajne žene?:al:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma hoćeš ti da se slikaš sa nama, nego....... ne znam šta mogu da očekujem ako se slikam sa tobom..Obzirom na ''nesreće'' koje te prate kroz serijal, plašim se da umesto fotografskog blica ne proradi nekim slučajem ''smrtonosni vatromet'', pa da mi to bude poslednja slika u životu...:lol:
Što se tiče korekcija slika i fotoshopa, tu samo čarobnjak može da pomogne...yes3
A što se tiče Grand učešća, pristajem, samo pod uslovom ako mi JK bude odradila koreografiju...Ona baš ima smisla za to...

Ih, ja bih se vise bojala "ekstra - transa" nego blica i smrtonosnog vatrometa :lol: ( ubices me... )
Nista, onda cu ja sama da se slikam ( slikala sam se ja odavno, jos od pocetka serije :lol: ) pa cemo posle da montiramo sliku :D
Setih se Djoletove pesme, "Kad nece mali andjeli sredice mali djavoli... " :lol:

Mars, vidm te :D
Moram da ti kazem sta sam danas procitala, ljudi izmislili vakcinu protiv senilnosti, da stanemo vec u red? :D

Natrag