Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Mršavo! Treba vas da gledamo, da se dokazujete, a ne ove dokazane glumce. Ne vredi... Čim scenarist ne svrati par dana, vi krenete strantputicom...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Drugovi glumci...ZDRAVO!!!:give_r: I druže Titooo... ZDRAVO!:give_r:
(biće od mene čovek i komunista :lol:)
Nego... gde ste svi nestali?:fool::???:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Drugovi glumci...ZDRAVO!!!:give_r: I druže Titooo... ZDRAVO!:give_r:
(biće od mene čovek i komunista :lol:)
Nego... gde ste svi nestali?:fool::???:
Zdravo Mars :hi:

Šta da ti kažem..Idu novogodišnji praznici, a ono ''čudo'' od scenarstie sigurno priprema novogodišnju epizodu ''Kasandra II''...Znaš koliko je to teško, zato što ta epizoda treba da pokaže koliko smo mi složni i koliko se volimo u seriji, jer takav je novogodišnji program, a on ne zna od čega početi...
U toj epizodi, Sendi treba da bude živahna (a kako, posle toliko šokova i lomova :lol:), Delija i ja treba da se slikamo sa ''sinom'' Beljom, za uspomenu na proteklu godinu..A i to je teško, jer treba da iskažemo sreću i radost jer se slikamo sa ''sinom jedincem'',a to nije moguće čak ni na slici...:lol:
Potreban nam je novi kamion za tebe, gde ćeš u novu godinu sa starim, pa da te ''bije maler''....:lol:
A osim toga, ta epizoda mora da bude ''in'', a za to treba srestava..Zato je serija malo ''zakočila'', svetska ekonomska kriza nas je potpuno ''paralisala'' i ubila umetnički duh u nama...yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Glumci smo, profesionalci, odradićemo to jedno slikanje... Pa kad je de Niro uspeo da snimi celo jednu zajedničku scenu sa Al Paćinom u njihovom poslednjem filmu, uspećemo i mi ovo! Nemoj, Dum, sad da iznosiš tu probleme! Novi kamion? Javna je tajna da iznajmljujemo kamione za snimanje, nikakav problem nije da snimimo par scena s nekim drugim primerkom. Evo, Srboexport iz Obrenovca, recimo, ima na desetine kamiona! Srediću da nam povoljno pozajme neki izgledniji i eto! A što se novogišnjeg specijala tiče, ja uopšte ne sumnjam da će Tito smisliti nešto posebno

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
..Idu novogodišnji praznici, a ono ''čudo'' od scenarstie sigurno priprema novogodišnju epizodu ''Kasandra II''...Znaš koliko je to teško, zato što ta epizoda treba da pokaže koliko smo mi složni i koliko se volimo u seriji, jer takav je novogodišnji program, a on ne zna od čega početi...

E, i da znas da treba da se spremi da napravi "cudo" ako sve to uspe da docara... Nego sve se plasim da nas ne "lansira" u Grand da snimimo novogodisnji program, tamo bi super prosli ( naravno, ti bi nam bila koreograf ) a i on bi se "resio bede" :lol:
U toj epizodi, Sendi treba da bude živahna (a kako, posle toliko šokova i lomova :lol:), Delija i ja treba da se slikamo sa ''sinom'' Beljom, za uspomenu na proteklu godinu..A i to je teško, jer treba da iskažemo sreću i radost jer se slikamo sa ''sinom jedincem'',a to nije moguće čak ni na slici...:lol:

Ne brini, navikla sam, cas cu da zivnem nego 'ocu i ja da se slikam sa vama :D
Uh, Dum, samo se vi ponasajte prirodno, fotosop je tu da malo koriguje te sitnice... Ima, bre, da licite na pravu, srecnu porodicu :D

Javna je tajna da iznajmljujemo kamione za snimanje, nikakav problem nije da snimimo par scena s nekim drugim primerkom.

Jel? Sva sreca pa Mars nije pocela sa generalnim probama, inace bi do sada morali da predjemo na neko drugo prevozno sredstvo :D

Natrag