Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja se uopšte ne brinem za tebe: ako ne pogineš ovde, imaćeš još stotine prilika da pogineš. Da iskoristiš svaku petu - puna kapa!

Ma ne brinem ni ja dal cu nego kako cu :lol:

E draga, a ja sam se uplašila da nešto ne pomešam pa ne preživiš!sorry
Nisam shvatila suštinu. Tvoju požrtvovanost. yes3
Od kad je dete Belja pokazao šta je spreman da uradi za ulogu svi ste postali profesionalci!
Dobro sad, Dum nije, ona još radi po skupljoj tarifi zbog truda! :lol:

Laku noć :al:

Toga sam se i ja uplasila, ko bi rek'o da se nismo sporazumele :lol:
Jos ako joj zapadne da me ona gurne sa litice... Tek tad ce da podigne tarifu jer je morala da izadje iz studija :lol:

Laku noc :al:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Laku noć! :al:
Sad ću i ja još malo, strpi se Tito! Bićeš sam...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja ovo nikad ne bih uradila svom ''sinu''....:lol: Nemoj posle da je neko rekao kako sam ja loša prema Belji...Mada bi Tito mogao malo da izmeni scenario na bazi ove istinite priče...:D

Zaboravio dete dok je pakovao namirnice

Novosti

Jedan Amerikanac je bio toliko zaokupljen utovarivanjem namirnica i svoje troje mališana u kola nakon kupovine u supermarketu, da je potpuno zaboravio na svoje najmlađe dete

namirnice_310x186.jpg

LUISVIL - Jedan Amerikanac je bio toliko zaokupljen utovarivanjem namirnica i svoje troje mališana u kola nakon kupovine u supermarketu, da je potpuno zaboravio na svoje najmlađe dete, prenosi AP.

Šestomesečna beba ostala je u ispražnjenim kolicima na parkingu dok su se njen otac i braća kolima vraćali kući. Pronašao ju je nekoliko minuta kasnije jedan bračni par koji je odmah pozvao policiju.

Policija gradića Nikolasvil, u državi Kentaki, gde se ovaj slučaj dogodio, izjavila je da bebibom ocu nije trebalo puno vremena da uvidi da je zaboravio nešto važno i da je odmah krenuo natrag u supermarket.

Predstavnik policije je kazao da je zaboravni tata bio "van sebe" zbog greške koju je počinio. On je dodao da protiv njega neće biti podizana optužnica, ali da će slučaj biti prosleđen socijalnoj službi.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ti, Dum, imaš samo jedno dete. E ako njega jednog ostaviš tako... Moraćeš da izađeš iz studija i da snimiš stotinak epizoda u nekoj bolnici... Da ne slutim dalje, nadam se da do ovoga neće doći.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja ovo nikad ne bih uradila svom ''sinu''....:lol: Nemoj posle da je neko rekao kako sam ja loša prema Belji...Mada bi Tito mogao malo da izmeni scenario na bazi ove istinite priče...:D

Zaboravio dete dok je pakovao namirnice

Pobogu, Dum, pa znamo mi da ti nikad ne bi zaboravila dete, postoje i drugi nacini. A ako bi ga vec i "zaboravila" verujem da bi to bilo iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ti, Dum, imaš samo jedno dete. E ako njega jednog ostaviš tako... Moraćeš da izađeš iz studija i da snimiš stotinak epizoda u nekoj bolnici... Da ne slutim dalje, nadam se da do ovoga neće doći.
Ma kakvi da izlazim iz studija..Ma ne pada mi na pamet...
Ja ionako nisam imala namere da ''vadam decu po prodavnicama''....zato sam te tako rano dala na ''usvajanje''....Ali moraš priznati, da je to mnogo lepše nego da sam te izgubila u nekom marketu...Užas...kakvih roditelja ima...:lol:

Pobogu, Dum, pa znamo mi da ti nikad ne bi zaboravila dete, postoje i drugi nacini. A ako bi ga vec i "zaboravila" verujem da bi to bilo iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam... :lol:
:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag