Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E što volim kad' ovako ostaviš spot, pa ja do uveče ne mogu da vidim ''o čemu se radi''..

Nadam se da je neki hit...inače...:aikido: :lol:

Još nisi provalila da ja to tendenciozno radim? :evil: :lol: Jeste, veliki hit, najveća predstava ikad. yes3 stink.

Ja ti nisam glumac profesionalac...da se ne lažemo, zato je moj minut mnogo skuplji, zbog uloženog truda..., jer mi gluma nije rutina...Al' čim zađem u ''rutinu'', ću da spustim cenu...

Nisi u pravu, jesi ti profi glumica, jer ovakvu logiku samo od glumaca možeš da čuješ. :lol:

E bre Tito, nisi bio tu da vidiš moje forumsko krivično delo: kako sam vešto i uverljivo falsifikovao ministarski ukaz, iliti staff upozorenje.

E, Beljo sinko, kad sam se ja tim rabotama bavio... :lol: Mislim da mi niko nije ni obrisao, beše to na nekoj temi davno, u vreme pre Senditure (Sendine diktature). :lol:

Jooooj teške reči druže Titooo! :lol: Čekaj samo da Dum ovo vidi!:beee:

Ja je uskraćujem za slavu, Belja za dnevnicu, ovo je sigurno najgori dan Dumkinog života. :beee:

Marsovka... :geek:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Uvek se ti izvučeš!:D

A znaš li kad sam ja krenula na spavanje (davno je to bilo)?
Kad ćeš jednom da dođeš na vreme (moje vreme) a ne kad pošten svet spava? :lol:

Da vodim računa o poštenom svetu, nikad ovu seriju (s ovakvom ekipom) ne bih ni napisao. :lol: Pošten svet nek čita i odgovara ujutru, sa radnog mesta (kako inače radi sav pošten svet). :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Da vodim računa o poštenom svetu, nikad ovu seriju (s ovakvom ekipom) ne bih ni napisao. :lol: Pošten svet nek čita i odgovara ujutru, sa radnog mesta (kako inače radi sav pošten svet). :lol:

Odoh onda ja da se naspavam, pa da pišem kad piše pošten svet.
Odglumeću da sam uhvatila krivinu yes3(posle ovolikog glumačkog iskustva valjda ću uspeti :lol:)

Laku noć, dragi moji!:al:

Ne bih da završim ovako...

0511-0907-1220-3959carto.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Odoh onda ja da se naspavam, pa da pišem kad piše pošten svet.
Odglumeću da sam uhvatila krivinu yes3(posle ovolikog glumačkog iskustva valjda ću uspeti :lol:)

Laku noć, dragi moji!:al:

Ne bih da završim ovako...

0511-0907-1220-3959carto.jpg

Pozdravi mi pošten svet, Marsovka. :beee: I reci im da ne zabušavaju na poslu nego nek dođu na forum. stink. A za tebe znam da ne hvataš krivine, ne možeš me prevariti. :blum3:

'Noć. :assive:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
E, Beljo sinko, kad sam se ja tim rabotama bavio... :lol: Mislim da mi niko nije ni obrisao, beše to na nekoj temi davno, u vreme pre Senditure (Sendine diktature). :lol:
Daaa... To je bilo vreme anarhije, besneli ste po forumu, radili šta ste hteli. Rus je zloupotrebljavao svoj položaj... A onda se forum integrisao u međunarodne institucije, pa moraju da se poštuju pravila. A i sendi ima veći ulog u igri, ipak treba sačuvati ovu fotelju.
p.s. Vidite li vreme posta? - Pošten svet!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, dnevnica* za amatere je 500 - 1000 dinara, dakle manje nego što ima fizikalac na gradilištu. Ali, ti si entuzijasta, ljubitelj umetnosti i na kraju, krajnje nematerijalistički nastrojena, tako da ti neće smetati da primaš simboličnu sumu.
*Dnevnica je iznos koji se prima za jedan radni dan. Radni dan na snimanju traje 10-14 sati, sa dve pauze od po 14 min.
Alo bre..pa jel' ti misliš da sam ja od juče..? Ma kakva dnevnica..Jes' ti čuo za ugovorenu zaradu iliti ugovorenu platu...To ti je ono, kad te baš nešto za dnevnicu ...., jer ti imaš platu po ugovoru, čiji iznos obično niko ne zna sem poslodavca..Pa šta ti misliš... da ti za jednu bednu dnevnicu glumim mamu...:lol:

Samo se ti nadaj da ste se razumeli! Jeste hit draga Dum, i svakako će biti :aikido:
Mogu ti reći, da mi se spot svideo...Baš ima sreće....:???:

(Znaš kako sam se ovome nasmejala:lol:)
Neverovatno:acute:...
Zato si ti samo scenarist..Zamisli da si poslodavac, ''pošten svet'' se leba ne bi najeo...:lol:

Daaa... To je bilo vreme anarhije, besneli ste po forumu, radili šta ste hteli. Rus je zloupotrebljavao svoj položaj... A onda se forum integrisao u međunarodne institucije, pa moraju da se poštuju pravila. A i sendi ima veći ulog u igri, ipak treba sačuvati ovu fotelju.
p.s. Vidite li vreme posta? - Pošten svet!
Belja ''dete'', Sendi je moja drugarica, a i Delija je moj drugar, pa eto, ako možeš lepo da pričaš o njima, značilo bi mi, pogotovo što si ti moj ''sin''...
Na koga li se ''turi'' da mi je znati....:???:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Belja ''dete'', Sendi je moja drugarica, a i Delija je moj drugar, pa eto, ako možeš lepo da pričaš o njima, značilo bi mi, pogotovo što si ti moj ''sin''...
:what::what: Čemu i o čemu (ti) to? Nemoj mi reći da si ozbiljna! Ja, lično, se ne sećam kad sam poslednnji put bio ozbiljan na ovoj temi, a ti prizivaš tu neke stvari... Eto, sad sam i ja zbunjen.

Natrag