Konačno ste otišli da mogu na miru da kontempliram. :lol:
Tito? I Tito će profitirati ako Dum uspe. Kao slučajno je baš on scenarist u njenom Klubu? Pa da...
Jbg, ja jesam umetnik u duši, al' treba od nečega da se plati 'leba i uz 'leba, rata za skromnu vilu od 'iljadu kvadrata, stari Mercedes kabriolet iz prve polovine 2011., letovanje sa Noletom i Tipsom na Maldivima kratkih 10 dana... :lol:
Scenarsita bi mogao da doda i još neke scene, umesto što ''ogovara'' mene i ''tog'' iza leđa...stink.
Scenarista može samo onako kao Mars
ovka nekom bejzbolkom preko leđa ako razmaženi
starovi nastave po starom da izbegavaju snimanja. :lol:
Tako sam i dobila nadimak ''Superwoman Dum''.....:lol:
:lol:
Morate priznati da vam ''taj'' baš nedotaje, čim ga toliko pominjete...
Nisam ja kriv što sam ga sanjao! I sad ga vi pominjete
Evo i ja da vas zamolim da ne dirate Deliju, Mars se opako naoruzala :lol:
:lol:
Nemoj da mi dirate brata Deliju inače ću čudo da napravim!:angfdl:
Ne brini Mars
ovka, ne bi ga dir'o ni tuđom palicom. :lol:
Scenaristu pozdravi i reci mu da se ''lati'' scenarija...Neće se taj 'leba najesti...:lol:
Nema 'leba za mene - nema slave za tebe! :blum3: :lol:
Drug Titooo će ostaviti scenario negde do, brat - bratu, 751. epizode :!:
A brat sestri... da ne nastavljam crnjak... :lol:
Tito, vidi koliko imaš materijala za scenarij...Učini nešto...:lol:
Jeste druže Titooo, učini nešto.
Ja činim sve, ne mrzi(te) me. :lol:
-----------------------------------------------
Jednu celu stranu sam preskočio da citiram, onu gde Belja traži kajmak i pršutu da bi imao snage da obija trafike, a Dum iz navodno zdravstvenih razlog nudi samo zobene pahuljice, dok se tetka sažalila na dete pa će da mu spremi ceo "šumadijski meni" kad joj se uvali u stan. Moj predlog je jednostavan: da se nađete na pola puta, tj. da se Dum "otvori" za plazmu i mleko, a da tetka sprema sutlijaš kad joj bratanac dođe u posetu. yes3 stink. To je jedini način da i trafike na Zlatiboru (doduše, nepostojeće) i trafike po Šumadiji imaju nemirne snove. :lol:
------------------------------------------------
Belja čoveče, jesi li ti stvarno debeo, da te nekako ne uvredimo...slučajno...Bolje reci na vreme...:lol:
Da li sam stvarno debeo? Zar je bitno? Ovde smo u vidu uloga - biću sve što treba.
Konačno bre jedan profesionalac na setu, večito radim sa amaterima koji mi krv piju. Tako je, Beljo, ako treba i u 'ladnu Moravu za ulogu, znam ko će se dobrovoljno javiti. stink.
Na kraju, specijalno za glavnu zvezdu Dumku, od 0:10 pa na dalje... :lol: