Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jašta nego zdravo! yes3
Nije ti dete 'tica pa da konzumira pahuljice!:what:
Uostalom, Beljo sine, biraj kod koga ćeš na ručak!
Ako više voliš maminu kuhinju piši crveno! :lol:
Pa i ne kažem da je 'tica...Ali računam da dete jede ko' tica....Ovaj ''moj'', rekla bih da je '' ješan''....to neće da valja...
Što se mene tiči, možeš odmah da ideš kod Mars, a ona nek se pripremi da kupuje hranu na kredit...Čisto sumnjam da će je cela plata podmiriti...yes3
Mars, mnogo ti hvala što ga zoveš kod' sebe...Lično ću ti otplatiti dve rate kredita na ime kupljenih namirnica....:lol:
Na ovsenim pahuljicama da ti nosim džakove? Neće moći! E zato se i selim! Kod Mars ću jesti šta 'oću! I pravac Šumarice, onda...
Kud se denuše oni lajkovi?
Ako, ''sine'' i treba da se seliš .....i ja isto kažem....:lol:

Belja čoveče, jesi li ti stvarno debeo, da te nekako ne uvredimo...slučajno...Bolje reci na vreme...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Što se mene tiči, možeš odmah da ideš kod Mars, a ona nek se pripremi da kupuje hranu na kredit...Čisto sumnjam da će je cela plata podmiriti...yes3
Mars, mnogo ti hvala što ga zoveš kod' sebe...Lično ću ti otplatiti dve rate kredita na ime kupljenih namirnica....:lol:

Belja čoveče, jesi li ti stvarno debeo, da te nekako ne uvredimo...slučajno...Bolje reci na vreme...:lol:
To je serija, imamo ceo budžet (finansiran od strane naših sponzora i dobrotvora) na raspolaganju, tako da mogu jedem. Aha! U tom grmu leži zec! Računali ste da ću jesti samo plazmu i sutlijaš, al' ne lezi vraže: sad hoću kajmak, pršutu - a to košta! Izvršićemo rebalans budžeta tako da se više sredstava izdvoji za hranu.
Da li sam stvarno debeo? Zar je bitno? Ovde smo u vidu uloga - biću sve što treba.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Eto šta je glumac profesionalac, to sigurno nije zbog pahuljica! :lol:

Moram da vas pozdravim dragi moji!:al:
Dosta sam lupala a i pametnija sam kad ćutim!yes3 :give_r:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Zar je bitno? Ovde smo u vidu uloga - biću sve što treba.
Aha...Znači ''debeo si''....:lol:
Pa ja to zbog tebe da te ne vređa za slučaj da si debeo...Zato...yes3
Znam koliko je ''debljim'' ljudima teško da se neko zeza na njihov račun...Nema smisla...(I 'ajde sad nek' neko kaže da nisam osećajna...ma meka ko' ''duša'' :lol:)

Ma nije meni, što ''me bacaš u trošak'' zbog hrane...Ja to zbog tvoga zdravlja...Meni je uvek ''zdralje'' ispred ''budžeta'', pa valjda ste to do sada shvatili...:lol:

Odoh narode...
Pozdravljam vas :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Konačno ste otišli da mogu na miru da kontempliram. :lol:

Tito? I Tito će profitirati ako Dum uspe. Kao slučajno je baš on scenarist u njenom Klubu? Pa da...

Jbg, ja jesam umetnik u duši, al' treba od nečega da se plati 'leba i uz 'leba, rata za skromnu vilu od 'iljadu kvadrata, stari Mercedes kabriolet iz prve polovine 2011., letovanje sa Noletom i Tipsom na Maldivima kratkih 10 dana... :lol:

Scenarsita bi mogao da doda i još neke scene, umesto što ''ogovara'' mene i ''tog'' iza leđa...stink.

Scenarista može samo onako kao Marsovka nekom bejzbolkom preko leđa ako razmaženi starovi nastave po starom da izbegavaju snimanja. :lol:

Tako sam i dobila nadimak ''Superwoman Dum''.....:lol:

marmotte.jpg

:lol:

Morate priznati da vam ''taj'' baš nedotaje, čim ga toliko pominjete...

Nisam ja kriv što sam ga sanjao! I sad ga vi pominjete
Evo i ja da vas zamolim da ne dirate Deliju, Mars se opako naoruzala :lol:

:lol:

Nemoj da mi dirate brata Deliju inače ću čudo da napravim!:angfdl:

Ne brini Marsovka, ne bi ga dir'o ni tuđom palicom. :lol:

Scenaristu pozdravi i reci mu da se ''lati'' scenarija...Neće se taj 'leba najesti...:lol:

Nema 'leba za mene - nema slave za tebe! :blum3: :lol:

Drug Titooo će ostaviti scenario negde do, brat - bratu, 751. epizode :!:

A brat sestri... da ne nastavljam crnjak... :lol:

Tito, vidi koliko imaš materijala za scenarij...Učini nešto...:lol:

Jeste druže Titooo, učini nešto.

Ja činim sve, ne mrzi(te) me. :lol:

-----------------------------------------------

Jednu celu stranu sam preskočio da citiram, onu gde Belja traži kajmak i pršutu da bi imao snage da obija trafike, a Dum iz navodno zdravstvenih razlog nudi samo zobene pahuljice, dok se tetka sažalila na dete pa će da mu spremi ceo "šumadijski meni" kad joj se uvali u stan. Moj predlog je jednostavan: da se nađete na pola puta, tj. da se Dum "otvori" za plazmu i mleko, a da tetka sprema sutlijaš kad joj bratanac dođe u posetu. yes3 stink. To je jedini način da i trafike na Zlatiboru (doduše, nepostojeće) i trafike po Šumadiji imaju nemirne snove. :lol:

------------------------------------------------

Da li sam stvarno debeo? Zar je bitno? Ovde smo u vidu uloga - biću sve što treba.

Konačno bre jedan profesionalac na setu, večito radim sa amaterima koji mi krv piju. Tako je, Beljo, ako treba i u 'ladnu Moravu za ulogu, znam ko će se dobrovoljno javiti. stink.

Na kraju, specijalno za glavnu zvezdu Dumku, od 0:10 pa na dalje... :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E što volim kad' ovako ostaviš spot, pa ja do uveče ne mogu da vidim ''o čemu se radi''..
Nadam se da je neki hit...inače...:aikido: :lol:

Pravo da ti kažem, ''uplaših'' se ovog tvog ''expozea''...e jesi ga napisao svaka ti čast...Bolje bi ti bilo, da si dodao koju stranicu scenarija, viš' da imamo glumce ''profesionalce'' stink.
Ja ti nisam glumac profesionalac...da se ne lažemo, zato je moj minut mnogo skuplji, zbog uloženog truda..., jer mi gluma nije rutina...Al' čim zađem u ''rutinu'', ću da spustim cenu...To tamo negde na 800-toj epizodi...:lol:

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
E bre Tito, nisi bio tu da vidiš moje forumsko krivično delo: kako sam vešto i uverljivo falsifikovao ministarski ukaz, iliti staff upozorenje. (Naša) sendi je uništila dokaze, da ''oni odozgo'' ne bi mogli da me terete.
Ja sam inače fino dete, ni trafiku obio ne bih, ali ulogu shvatam ozbiljno...

Ja ti nisam glumac profesionalac...da se ne lažemo, zato je moj minut mnogo skuplji, zbog uloženog truda..., jer mi gluma nije rutina...Al' čim zađem u ''rutinu'', ću da spustim cenu...To tamo negde na 800-toj epizodi...
icon_lol.gif
Dum, dnevnica* za amatere je 500 - 1000 dinara, dakle manje nego što ima fizikalac na gradilištu. Ali, ti si entuzijasta, ljubitelj umetnosti i na kraju, krajnje nematerijalistički nastrojena, tako da ti neće smetati da primaš simboličnu sumu.
*Dnevnica je iznos koji se prima za jedan radni dan. Radni dan na snimanju traje 10-14 sati, sa dve pauze od po 14 min.
A i znaš već šta sve treba da pojedem?! Znači, razumeli smo se.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dum, dnevnica* za amatere je 500 - 1000 dinara, dakle manje nego što ima fizikalac na gradilištu. Ali, ti si entuzijasta, ljubitelj umetnosti i na kraju, krajnje nematerijalistički nastrojena, tako da ti neće smetati da primaš simboličnu sumu.
*Dnevnica je iznos koji se prima za jedan radni dan. Radni dan na snimanju traje 10-14 sati, sa dve pauze od po 14 min.
A i znaš već šta sve treba da pojedem?! Znači, razumeli smo se.

Samo se ti nadaj da ste se razumeli! :lol:

Nadam se da je neki hit...inače...:aikido::lol:

Jeste hit draga Dum, i svakako će biti :aikido::lol:

Nema 'leba za mene - nema slave za tebe! :blum3: :lol:

Jooooj teške reči druže Titooo! :lol: Čekaj samo da Dum ovo vidi!:beee:

Natrag