Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kaži mi šta osećaš? :fool:Meni nešto pada na pamet...

Sve to da pojedeš i da te Bog vidi.....yes3
Osećam, neopisivi ''udar'' mojih emocija,koje se sve više i više šire...
Ej, ne mogu da ti objašnjavam...ipak je to lična stvar...:lol:
Nemo' ''dete'' da mi učiš da bude halapljivo, sekiraće se ako bude debelo..., pa posle moram da ga šaljem na ''aerobik''...El' znaš ko'lko to košta? :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nemo' ''dete'' da mi učiš da bude halapljivo, sekiraće se ako bude debelo..., pa posle moram da ga šaljem na ''aerobik''...El' znaš ko'lko to košta? :lol:

Predlažem da se suspenduje priča o tvojim emocijama, Dum. Uvek padneš na sudu kad krene unakrsno ispitivanje.
Kol'ko košta? Red je da jednom i ti odrešiš kesu za sina!

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

Na Čigotu pa levo! :lol: Tamo su te trafike sa... :beee: ne teraj me da ponavljam!

Dete liči na tetku (fala Bogu), može da konzumira sve!:bfghb:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Predlažem da se suspenduje priča o tvojim emocijama, Dum. Uvek padneš na sudu kad krene unakrsno ispitivanje.
Kol'ko košta? Red je da jednom i ti odrešiš kesu za sina!
Beljo ''sine'' da ti ''mama'' kaže, moraš voditi računa o svojoj težini..Ne valja ''sine'', da budeš debeo...Jer kad budeš obijao ''trafike'', moraćeš brzo da bežiš, a kako ćeš debeo da trčiš...Ajde kaži kako? :lol:

Na Čigotu pa levo! :lol: Tamo su te trafike sa... :beee: ne teraj me da ponavljam!

Dete liči na tetku (fala Bogu), može da konzumira sve!
E pa ''teto'' ete ti ga, pa nek' tebi bude na 'rani....:bfghb:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Elem (ne, ništa se nije desilo), daj te pršute i kajmak i domaću lepinju - ipak treba imati snage za obijanje trafika i krađu motornih sanki.
I bez komplikacija!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Elem (ne, ništa se nije desilo), daj te pršute i kajmak i domaću lepinju - ipak treba imati snage za obijanje trafika i krađu motornih sanki.
I bez komplikacija!
Ea pa ''sine'', ne mož' ''majka'' džabe ovde da piše...Nema kad'...Nego da se lepo ponašaš, i ugledaj se na mene...Pa kako bre nijednu lepu osobinu od mene da naslediš...Ne, ne...nisi ti moj sigurna sam...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ea pa ''sine'', ne mož' ''majka'' džabe ovde da piše...Nema kad'...Nego da se lepo ponašaš, i ugledaj se na mene...Pa kako bre nijednu lepu osobinu od mene da naslediš...Ne, ne...nisi ti moj sigurna sam...:lol:

Kako nije tvoj? Vidiš li ti draga da voli, citiram:" ...pršute i kajmak i domaću lepinju...!":lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kako nije tvoj? Vidiš li ti draga da voli, citiram:" ...pršute i kajmak i domaću lepinju...!":lol:
To vole skoro sva deca, pa ništa...To se ne računa...Moj ''sin'' ima samo da jede ''ovsene pahuljice'' i voće...Da se zdravo hrani...
Pršuta, kajmak, lepinja...to ti je moja Mars puno holesterola i triglicerida...Nemo' ''dete'' da mi truješ...:lol:
Kad' dođe tebi na ''lonac'' ti mu davaj šta 'oćeš, al' kod mene mora da se zna...''Zdravlje na usta ulazi''....yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
To vole skoro sva deca, pa ništa...To se ne računa...Moj ''sin'' ima samo da jede ''ovsene pahuljice'' i voće...Da se zdravo hrani...
Jašta nego zdravo! yes3
Nije ti dete 'tica pa da konzumira pahuljice!:what:
Uostalom, Beljo sine, biraj kod koga ćeš na ručak!
Ako više voliš maminu kuhinju piši crveno! :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Na ovsenim pahuljicama da ti nosim džakove? Neće moći! E zato se i selim! Kod Mars ću jesti šta 'oću! I pravac Šumarice, onda...
Kud se denuše oni lajkovi?

Natrag