Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tito, ja te jesam čekao do sitnih sati, ali to ne znači da ću provesti celu noć ovde zbog tebe. yes3
Odoh, aj zdravo!
Ti si se samo bavila voćarstvom... :lol:
Pa "mentalno" je ovde najčešći slučaj. Ko god ovo čita svojom voljom, može se u toj reči pronaći. :lol:
Ma ja se ne brinem za sebe, koji je još "mastermajnd" platio za svoja (ne)dela? :lol:
Dobro, da ne cepidlacim, mozda jos necim uzgred ali to je zanemarljivo u odnosu na "vocarstvo" :lol:
Procitah prvo slucajno pa svojom voljom... Rekla bih da se i pronalazim :lol:
Ne brinem ni ja za nekog tamo "mastermajnda" ali brinem za tebe :blum3:
:lol:
Ti si pod uticajem "izvesne osobe" razvila čulo prepoznavanja unosnog biznisa... A šta god da je, ne želim ni da znam... :lol:
Aha, ne zelis da znas... Nije nego... Ne zelis da "javnost" sazna od koga sam sve "ucila" i da si ti prilicno doprineo, ne svaljuj sve na Dum, svako jutro procita neku novu "optuzbu" :lol:
Ja nisam odavle, ne znam o čemu pričaš. :blum3: :lol:
Ne brini ti za Dum, njoj bi svako jutro bilo nekompletno kad bi videla da nije nigde pomenuta (znam još jednog takvog "lika"). :lol:
Da, da, "kao uljez osecam se".... Nesto pricas za Dum a i ti si poceo da potenciras na svojoj neumesanosti ( jedva napisah wacko2 ). Jos da vam neko poveruje... Mozda se neko nov ukljuci ovde pa pricajte svoje price :lol:
Verujem da mislimo na istog :lol:
E, pozdravljam te, nemoj tu dugo da stojis na hladnoci i izbegavaj 'ladan beton, da se ne prehladis :blum3: :lol:
Laku noc :hi:
Belja ''sine'', nemo' da diraš ''tatu''...Nema smisla...A i opteretio si se njime, to nije dobro...Moram da brinem za tvoje zdravlje...E to nije sve od mene za ovo javljanje:
mišljenja sam da je dobro i korisno to što je Delija nestao sa sve avatarom. Smučilo mi se više da me Vidić zajebava! :lol: (sad bi Long, ministar Long, napisao: kao što reče belja, Delija je Vidić koji zajebava :blum3 Mislite da bi pravi Vidić mogao da me zajebava? More! Zato sam i krenuo agresivno s njim od starta. Da je imao drugačiju kombinaciju nicka i avatara - ko zna, možda se ne bismo onoliko trveli.
Ma samo kad' si ti mene pomenula, i nek' se pominjem da ne padnem u zaborav, pa makar to bilo i zbog padeža...:lol:Nego, kad pomenu padeze... Setih se koliko Dum voli padeze...:lol:
Dum, ovo je bilo jace od mene, eto, to nisam zaboravila :lol:
E da i ti kažeš neku pametnu....Da me je na vreme poštovao, ne bih morala odmah da ga dam na ''usvajanje'', nego bih ga odmah dala ''teti'' na čuvanje...:lol:Oca da poštuješ, ali ne kao što poštuješ majku. :lol:
Bar smo jedno postigli, da nam misli budu podudarne...Morate priznati da vam ''taj'' baš nedotaje, čim ga toliko pominjete...Znam na koga si pomislila, ali moram da ti kažem: Jeste, taj je. :lol:
'De si, Tito, okozih se dok ti ne dođe! Pa jel' se sad dolazi?
To ti je ''fin'' scenarista. A onaj, što voli da ga pominju, bi iskoristio citat da me proglasi kozom isl.Reko' malo da vas pustim same, da vidim 'oće li se neka ideja izroditi...
Nema sumnje, na njemu svojstven, u prethodnoj rečenici opisan, način.E, tako i treba, znaće to da ceni i na ljubav ljubavlju da odgovori... Očinskom... stink.
E da, ima tu nečeg više... Šta nam govori činjenica da sendi nije tu kad Dum jeste i obrnuto? Zna se!Ti si pod uticajem "izvesne osobe" razvila čulo prepoznavanja unosnog biznisa... A šta god da je, ne želim ni da znam... :lol:
...ne svaljuj sve na Dum, svako jutro procita neku novu "optuzbu" :lol:
Sve je deo njene političke kampanje: kao svi je napadaju, ona je nevina... Narod voli te koje svi napadaju, jer to su junaci...Ne brini ti za Dum, njoj bi svako jutro bilo nekompletno kad bi videla da nije nigde pomenuta (znam još jednog takvog "lika"). :lol:
Tito? I Tito će profitirati ako Dum uspe. Kao slučajno je baš on scenarist u njenom Klubu? Pa da...Da, da, "kao uljez osecam se".... Nesto pricas za Dum a i ti si poceo da potenciras na svojoj neumesanosti ( jedva napisah wacko2 ). Jos da vam neko poveruje... Mozda se neko nov ukljuci ovde pa pricajte svoje price :lol:
Belja je, hteo - ne hteo, morao da povata (bar neke, ne verujem da će sve ikad povatati) konce, ne bi li došao u priliku da i sam dograbi deo kolača... Al' pored ovakve matere... Moglo je i gore biti!Slaba vajda, vidiš da nas je i Belja provalio čim je došao, moraćemo ubuduće malo više da šifrujemo za slučaj da se neko novi pojavi. :lol:
( jači sam od Tarmi Rićmija). :lol: