Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kako volim što uvek kažeš šta treba da gledam!!!:lol::roll:

Draga Dum ako ti treba neka pomoć u vezi tih džakova samo kaži... pozvaću kuma!yes3
Zna drug Titooo!;)

Laku noć sine Beljo! Lepo spavaj i ne misli na ove teške reči.:acute:
Život je nekom majka(u tvom slučaju ne daj Bože), nekom maćeha, nekom tetka... :lol:
I ja uvek kažem...Što može život da te zezne...To je čudo jedno...
Ali nema veze...I Boru Todorovića je rodila tetka..., pa mu ništa ne fali...:lol:
Što se džakova tiče, ako će kum da pomogne..., onda odmah da ti kažem, da imam mnoooogo džakova...što punih, što praznih...:lol:

Priznajem, nisam baš znao da su džakovi u pitanju, mislio sam da su akten tašne, model ministra unutrašnjih poslova. :lol:
Ma kakvi, pa da budem sumnjiva...Mi to u džakove pa na traktor...I ko ima da sumnja....:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Moram da vam poželim laku noć! :|

Prošle subote sam, kao po kazni, slušala pesmu "Ti si ćerko tatin sin" (budi Bog s nama)
i zato ove subote ne spavam do prekosutra!:clapping:Evo kako se lečim od toga...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Prošle subote sam, kao po kazni, slušala pesmu "Ti si ćerko tatin sin" (budi Bog s nama)
i zato ove subote ne spavam do prekosutra!:clapping:Evo kako se lečim od toga...

Znam, nije lako izdržati, al' sve to ide u rok službe. yes3 stink.

slušala pesmu "Ti si ćerko tatin sin"

Za potrebe ove naše teme ta pesma bi glasila: "Ti si sine mamina ćerka". :lol: :lol:

Laku noć, Marsovka... :air_kiss:

P.S. Gde li je Sendi misteriozno nestala, mora da se zbunila i zaboravila gde se ova tema nalazi... :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jezda i Dafina 21. veka - sve to oličeno u jednoj osobi koja ima svoj klub. :lol:
Pa naravno...''Para vrti gde burgija neće''....stink.
Moram da se obratim javnosti...:''Ljudi sve je ovo kobajagi, ja sam poštena žena''....:lol:

I meni sa ta pesma od Discipline mnogo dopada...odlična je...yes3
Moram i ja da idem...Ujutru ustajem rano, imam obaveza...(kako ja sve lepo kažem, a ne ko' neki :lol:)

Pozdravljam vas, lepo smo se zezali....
laku noć svima...
:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Moram da se obratim javnosti...:''Ljudi sve je ovo kobajagi, ja sam poštena žena''....:lol:

I meni sa ta pesma od Discipline mnogo dopada...odlična je...yes3
Moram i ja da idem...Ujutru ustajem rano, imam obaveza...(kako ja sve lepo kažem, a ne ko' neki :lol:)

Pozdravljam vas, lepo smo se zezali....
laku noć svima...
:hi:

Dum, primetio sam da svako malo moraš da objašnjavaš nekome da je sve ovo kobajagi. Takva opreznost i uviđajnost me tera da pomislim da ćeš se kandidovati na narednim izborima, pa gledaš da pridobiješ i "ove" i "one". :lol:

Aj laku noć, Dum, pozz. :hi:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Beljo, upravi su potrebni radnici-udarnici, a ne "mislioci" iz kojekakvih klubova. Nema vajde od ove naše spam brigade. yes3 :lol:
'De nema?! Pa mi smo udarna pesnica foruma! I Tita imamo! Ne, pa stvarno: na drugim podforumima je profitabilno, ali na spamu je ekipa (bože me sakloni, zvučim k'o zemunac)!

Nema Dum trenutka slabosti...Samo se pravi...Volim da čujem šta ovi ''mali ambiciozni'' razmišljaju....Nisam ti rekla...Ove sve titule su plaćene...Samo obični korisnici ne dobijaju ništa...stink.
Nema slabosti, osim prema plemenitim metalima...

Videćeš ti kad ti sin uspe u životu, drugačiju ćeš pesmu da pevaš... smile3:roll:

Klip za mamu i sina, 1:01, obratite pažnju: :lol:

Pozdrav, Beljo, nije obavezno da se odjaviš, al' mi u ovom klubu držimo do bontona. :lol:
Da ''mama'' ne prođe ovako:

A to javljanje... Računam, sve ovo je rupa bez dna, neprestano se širi kao svemir... Al' pridružiću se ''klupskom bontonu''.

Za potrebe ove naše teme ta pesma bi glasila: "Ti si sine mamina ćerka". :lol: :lol:
P.S. Gde li je Sendi misteriozno nestala, mora da se zbunila i zaboravila gde se ova tema nalazi... :lol:
Ne, za potrebe teme biće: Ti sine mamin nisi, a drugima šta si - da si.
Sendi je zbunjena totalno. Trebaće joj nekoliko dana da se smiri i sabere.

(kako ja sve lepo kažem, a ne ko' neki :lol:)

Dum, primetio sam da svako malo moraš da objašnjavaš nekome da je sve ovo kobajagi. Takva opreznost i uviđajnost me tera da pomislim da ćeš se kandidovati na narednim izborima, pa gledaš da pridobiješ i "ove" i "one". :lol:
Sve upućuje na kampanju ili neku srodnu mutnu radnju. Mislim, od zelenašenja i prosjačenja doći do enormnog pravdanja - to nisu čista posla!

E to nije sve od mene za ovo javljanje:
mišljenja sam da je dobro i korisno to što je Delija nestao sa sve avatarom. Smučilo mi se više da me Vidić zajebava! :lol: (sad bi Long, ministar Long, napisao: kao što reče belja, Delija je Vidić koji zajebava :blum3:) Mislite da bi pravi Vidić mogao da me zajebava? More! Zato sam i krenuo agresivno s njim od starta. Da je imao drugačiju kombinaciju nicka i avatara - ko zna, možda se ne bismo onoliko trveli.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Jao. Ma kakav misteriozni nestanak. Znala sam za razne "malverazicije" ali sve ovo... Morala sam da "pobegnem" i da se saberem, mislim...
ja sam poštena žena''....:lol:

:lol: :lol:

Beljo, preterao si... Par dana... Ma ja sam vec sve zaboravila i evo, potpuno sam pribrana, doduse malo zbunjena ali to je "standard" :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jao. Ma kakav misteriozni nestanak. Znala sam za razne "malverazicije" ali sve ovo... Morala sam da "pobegnem" i da se saberem, mislim...

:lol: :lol:

Beljo, preterao si... Par dana... Ma ja sam vec sve zaboravila i evo, potpuno sam pribrana, doduse malo zbunjena ali to je "standard" :lol:
Nema te, propuštaš sastanke Kluba... Ja razumem da sad imaš veću odgovornost ''tamo gore'', ali imaš odgovornos' i prema nama ovde!
Preterao? Za svaki slučaj, ne znam kol'ko je situacija ozbiljna...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nema te, propuštaš sastanke Kluba... Ja razumem da sad imaš veću odgovornost ''tamo gore'', ali imaš odgovornos' i prema nama ovde!
Preterao? Za svaki slučaj, ne znam kol'ko je situacija ozbiljna...

Kad ste poceli da pisete sifrovano, k'o da ne znate ko je sve u klubu. :swoon:
Veruj mi da ne znam ni ja, pitaj Tita, on je ovih dana u elementu da "plasticno objasnjava" i ne mogu da se setim sta je sve pisao a i pravi neku listu, najbolje ce ti on objasniti ozbiljnost situacije ( nadam se da tad necu biti na forumu... ) :lol:

Natrag