Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Belja ''sine'', mlogo si obrezobrazio....Moram ti smisliti opet neku ''nezgodu'', da se malo smiriš....

Nema Dum trenutka slabosti...Samo se pravi...Volim da čujem šta ovi ''mali ambiciozni'' razmišljaju....Nisam ti rekla...Ove sve titule su plaćene...Samo obični korisnici ne dobijaju ništa...stink.
Ju, sačuvaj bože! Ju! Odoh u Kragujevac! Mislim da se ''otac na službenom putu'' neće ljutiti kad se vrati. Ako se vrati...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam ti rekla...Ove sve titule su plaćene...Samo obični korisnici ne dobijaju ništa...stink.

Misliš da ja ne znam koliki se milioni tu peru... :lol:

Ju, sačuvaj bože! Ju! Odoh u Kragujevac! Mislim da se ''otac na službenom putu'' neće ljutiti kad se vrati. Ako se vrati...

Dum, uznemirila si sina, 'oće dete da ti beži od kuće, preduzimaj nešto pod hitno! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Misliš da ja ne znam koliki se milioni tu peru... :lol:
Ma ne znaš veruj mi...Najgore je noću kad sve u tajnosti iznosimo u džakovima...:lol: Sve me leđa bole od tereta...stink.

Dum, uznemirila si sina, 'oće dete da ti beži od kuće, preduzimaj nešto pod hitno!
:lol:
Kamo sreće da će negde da ide...
''Belja sine'', jel' treba mama da ti spremi nešto za puta....:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dum, uznemirila si sina, 'oće dete da ti beži od kuće, preduzimaj nešto pod hitno! :lol:
Šta da preduzme? Odron? Lavinu? Vukove?

Nikako! Bezbednije ću preći iz zapadne u centralnu Srbiju bez tvog ''spremanja''.

A ti ne bi bežao da ti neko sprema ledenice, lavine ... :(
Sreća te ovo dete ima gde da beži. :lol:
Jeste! I ja kažem!

Aj zdravo, odoh! (da ne kažete da neću da se javim)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma ne znaš veruj mi...Najgore je noću kad sve u tajnosti iznosimo u džakovima...:lol: Sve me leđa bole od tereta...stink.

:lol:

Ko bi drugi bio mafijaški računovođa, nisam ni mogao da zamislim adekvatniju osobu. :lol:

Videćeš ti kad ti sin uspe u životu, drugačiju ćeš pesmu da pevaš... smile3:roll:

A ti ne bi bežao da ti neko sprema ledenice, lavine ...
boki71-albums-smajli-2-picture2567t-tiho.gif

Sreća te ovo dete ima gde da beži.
icon_lol.gif

To jeste, al jedna je majka (makar i ovak'a, naopaka). :lol:

Klip za mamu i sina, 1:01, obratite pažnju: :lol:

Pozdrav, Beljo, nije obavezno da se odjaviš, al' mi u ovom klubu držimo do bontona. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta da preduzme? Odron? Lavinu? Vukove?

Kako je samo ''domišljat''...Na ''mamu''....:lol:

'Ku noć Belja....

Ko bi drugi bio mafijaški računovođa, nisam ni mogao da zamislim adekvatniju osobu. :lol:
E pa nemoj tako...Vidiš da je sve ''pošteno'' i transparetno...'Ajde, priznaj da ne bi znao za ''džakove'' da ti nisam rekla...:lol:
Videćeš ti kad ti sin uspe u životu, drugačiju ćeš pesmu da pevaš... smile3:roll:
Ma nek' ''uspi'' u životu,samo da ja tome ne pisustvujem....
Srećom ima ''tetu'', ona će sve njegove uspehe propratiti...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036

To jeste, al jedna je majka (makar i ovak'a, naopaka). :lol:

Klip za mamu i sina, 1:01, obratite pažnju: :lol:

Pozdrav, Beljo, nije obavezno da se odjaviš, al' mi u ovom klubu držimo do bontona. :lol:

Kako volim što uvek kažeš šta treba da gledam!!!:lol::roll:

Draga Dum ako ti treba neka pomoć u vezi tih džakova samo kaži... pozvaću kuma!yes3
Zna drug Titooo!;)

Laku noć sine Beljo! Lepo spavaj i ne misli na ove teške reči.:acute:
Život je nekom majka(u tvom slučaju ne daj Bože), nekom maćeha, nekom tetka... :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E pa nemoj tako...Vidiš da je sve ''pošteno'' i transparetno...'Ajde, priznaj da ne bi znao za ''džakove'' da ti nisam rekla...:lol:

Priznajem, nisam baš znao da su džakovi u pitanju, mislio sam da su akten tašne, model ministra unutrašnjih poslova. :lol:

Kako volim što uvek kažeš šta treba da gledam!!!
icon_lol.gif
boki71-albums-smajli-2-picture2582t-zavariti-od-smija.gif

Štedim vreme i direktno na poentu, nema tu prevelike filozofije. stink.

Poslednja izmena:
Natrag