Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Kad ste poceli da pisete sifrovano, k'o da ne znate ko je sve u klubu. :swoon:
Veruj mi da ne znam ni ja, pitaj Tita, on je ovih dana u elementu da "plasticno objasnjava" i ne mogu da se setim sta je sve pisao a i pravi neku listu, najbolje ce ti on objasniti ozbiljnost situacije ( nadam se da tad necu biti na forumu... ) :lol:
Tito je stvarno u elementu ovih dana :lol:
Pu, jezik pregrizla! Ova tvoja nadanja zvuče kao: nadam se da tad neću biti među živima! Pazi šta pričaš! :acute:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tito je stvarno u elementu ovih dana :lol:
Pu, jezik pregrizla! Ova tvoja nadanja zvuče kao: nadam se da tad neću biti među živima! Pazi šta pričaš! :acute:

Ma jok nego lakse mi posle da procitam sta je pisao, da se prvo psihicki dobro pripremim nego da "uzivo" pratim... Ne znam sta je njega spopalo, za Dum smo "zakljucili" jos njega da "provalimo", da "ne drma" i njega "zlatna groznica"... :thinking:
A i cemu da se nadam pored onakve uloge? :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ma jok nego lakse mi posle da procitam sta je pisao, da se prvo psihicki dobro pripremim nego da "uzivo" pratim... Ne znam sta je njega spopalo, za Dum smo "zakljucili" jos njega da "provalimo", da "ne drma" i njega "zlatna groznica"... :thinking:
A i cemu da se nadam pored onakve uloge? :lol:

Nije ga spopalo ništa posebno, samo se uživeo u ulogu scenariste.
Kako sad čemu da se nadaš? Jedno vreme si Dum (dativ, kad su svi oblici isti!) nabijala na nos količinu popularnosti koju će doneti baš takva uloga, a sad kukaš... Raščisti to sama sa sobom! Ja lepo kažem da uzmeš par dana odmora, a ti se junačiš...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
'De nema?! Pa mi smo udarna pesnica foruma! I Tita imamo! Ne, pa stvarno: na drugim podforumima je profitabilno, ali na spamu je ekipa (bože me sakloni, zvučim k'o zemunac)!

Ti to parafraziraš onu: U raju je lepo, al' u paklu je ekipa. stink. Pazi, i u Religiji je ekipa... i to kakva! (možda više pogodna za psihologiju, ali bože moj...) :lol:

A to javljanje... Računam, sve ovo je rupa bez dna, neprestano se širi kao svemir... Al' pridružiću se ''klupskom bontonu''.

Beljo, ne odstupaj od svojih principa tako lako, teraj kontru u inat, pravila ionako ne postoje, a i da postoje, tu su da se krše. yes3 stink.

mišljenja sam da je dobro i korisno to što je Delija nestao sa sve avatarom. Smučilo mi se više da me Vidić zajebava! :lol: (sad bi Long, ministar Long, napisao: kao što reče belja, Delija je Vidić koji zajebava :blum3:) Mislite da bi pravi Vidić mogao da me zajebava? More! Zato sam i krenuo agresivno s njim od starta. Da je imao drugačiju kombinaciju nicka i avatara - ko zna, možda se ne bismo onoliko trveli.

Znači, ti si sa predrasudama došao na forum i ni rođenom ocu nisi dao šansu nego si ga unapred osudio? Nikad od tebe evropejac! :lol:

Jao. Ma kakav misteriozni nestanak. Znala sam za razne "malverazicije" ali sve ovo... Morala sam da "pobegnem" i da se saberem, mislim...

:lol:

Šta znaš? Pa valjda i učestvuješ, misliš da mi mislimo da je koincidencija tvoje avanzovanje? :lol:

Veruj mi da ne znam ni ja, pitaj Tita, on je ovih dana u elementu da "plasticno objasnjava" i ne mogu da se setim sta je sve pisao a i pravi neku listu, najbolje ce ti on objasniti ozbiljnost situacije ( nadam se da tad necu biti na forumu... ) :lol:

Vidim da bi ti teško palo "plastično objašnjavanje", pa ću zato da probam "metalno": Rešetke vam se smeše svima. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Nije ga spopalo ništa posebno, samo se uživeo u ulogu scenariste.
Kako sad čemu da se nadaš? Jedno vreme si Dum (dativ, kad su svi oblici isti!) nabijala na nos količinu popularnosti koju će doneti baš takva uloga, a sad kukaš... Raščisti to sama sa sobom! Ja lepo kažem da uzmeš par dana odmora, a ti se junačiš...

E, Beljo, nekad mi deluje kao da citam svoje postove citajuci tvoje:lol:
Znam ja sta me ceka posle serije, popularnost i da ne nabrajam nego, rekoh u seriji cemu da se nadam... :fool:
Nego, kad pomenu padeze... Setih se koliko Dum voli padeze...:lol:

Dum, ovo je bilo jace od mene, eto, to nisam zaboravila :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
'De si, Tito, okozih se dok ti ne dođe! Pa jel' se sad dolazi?

Ti to parafraziraš onu: U raju je lepo, al' u paklu je ekipa. stink. Pazi, i u Religiji je ekipa... i to kakva! (možda više pogodna za psihologiju, ali bože moj...) :lol:
Znači, ti si sa predrasudama došao na forum i ni rođenom ocu nisi dao šansu nego si ga unapred osudio? Nikad od tebe evropejac! :lol:
Neka, ta ekipa iz Religije... Pre bih pio pivo ispred prodavnice, nego s njima nešto radio...
Ja na kome ću no na ocu da razbijam predrasude. Aj reci! Na kome bi ti da se zalomi? Pa da...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
'De si, Tito, okozih se dok ti ne dođe! Pa jel' se sad dolazi?

Reko' malo da vas pustim same, da vidim 'oće li se neka ideja izroditi, ali vidim da vam je falila "Zlatokosa" sa Zlatibora za neki pakleniji plan. stink.

Neka, ta ekipa iz Religije... Pre bih pio pivo ispred prodavnice, nego s njima nešto radio...
Ja na kome ću no na ocu da razbijam predrasude. Aj reci! Na kome bi ti da se zalomi? Pa da...

Ne diraj mi tu paklenu ekipu! 'Oću reći, rajsku. :D Šteta što još nemamo Sajentologa na forumu, ipak je njihova verzija najmaštovitija. yes3 stink.

Oca da poštuješ, ali ne kao što poštuješ majku. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Šta znaš? Pa valjda i učestvuješ, misliš da mi mislimo da je koincidencija tvoje avanzovanje? :lol:

Ucestvujem ali ne u tim "mahinacijama". Moj "napredak" je postignut casnim i postenim radom, nisam nosila dzakove kao "neki" :lol:

Vidim da bi ti teško palo "plastično objašnjavanje", pa ću zato da probam "metalno": Rešetke vam se smeše svima. :lol:

Mozda probas sa nekim radikalnijim merama, mozda da pokusas "mentalno"... Smese se i tebi, drugar, seti se ko je scenarista i ko je zakuvao corbu i ovako nas fine "posvadjao" :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Reko' malo da vas pustim same, da vidim 'oće li se neka ideja izroditi, ali vidim da vam je falila "Zlatokosa" sa Zlatibora za neki pakleniji plan. stink.
Ne diraj mi tu paklenu ekipu! 'Oću reći, rajsku. :D Šteta što još nemamo Sajentologa na forumu, ipak je njihova verzija najmaštovitija. yes3 stink.
Oca da poštuješ, ali ne kao što poštuješ majku. :lol:
Da l' je Zlatiborka ili nešto treće...
Sajentolozi su u krizi i Tom Kruz ih je napustio.
Oca poštujem, svakim danom sve više (kako vreme njegovog odsustva neumitno teče).

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ucestvujem ali ne u tim "mahinacijama". Moj "napredak" je postignut casnim i postenim radom, nisam nosila dzakove kao "neki" :lol:

Ti si se samo bavila voćarstvom... :lol:

4d83bb6f106ea6ac959af42.jpg

Mozda probas sa nekim radikalnijim merama, mozda da pokusas "mentalno"... Smese se i tebi, drugar, seti se ko je scenarista i ko je zakuvao corbu i ovako nas fine "posvadjao" :lol:

Pa "mentalno" je ovde najčešći slučaj. Ko god ovo čita svojom voljom, može se u toj reči pronaći. :lol:

Ma ja se ne brinem za sebe, koji je još "mastermajnd" platio za svoja (ne)dela? :lol:

Sajentolozi su u krizi i Tom Kruz ih je napustio.
Oca poštujem, svakim danom sve više (kako vreme njegovog odsustva neumitno teče).

Možda im je otišao Tom, ali još uvek imaju "Džontru". :D

E, tako i treba, znaće to da ceni i na ljubav ljubavlju da odgovori... Očinskom... stink.

Poslednja izmena:
Natrag