Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Možda ti ovo pomogne da ga zavoliš...Probaj, autosugestija je čudo...stink.

E da i ti kažeš neku pametnu....Da me je na vreme poštovao, ne bih morala odmah da ga dam na ''usvajanje'', nego bih ga odmah dala ''teti'' na čuvanje...:lol:

Ljudi nemojete ga više pominjati, kad' se bude vratio, ima ''da raste ko kvasac'', odma će da umisli, da je forumski život bez njega prava praznina...:lol:

Scenarsita bi mogao da doda i još neke scene, umesto što ''ogovara'' mene i ''tog'' iza leđa...stink.
Recimo, prava zmiska idila, cela glumačka ekipa se okupila na snimanju po dnu planine Zlatibor, ali zbog jake mećave, nestali su pojedini glumci...Naravno, nije samo Sendi nestala (Sendi, izvini tak'a ti uloga:lol:), već i Belja...A onda hrabra Mars pristiže na skijama poput vihora i i skija, skija...i ona nestaje tamo negde kod hotela Palisad....Al' ne leži vraže, tu sam ja ''zvezda'' serije i glumačkog ''barda'', koja uspevam da se probijem kroz mećavu i sve ih spasem...Tako sam i dobila nadimak ''Superwoman Dum''.....:lol:
Ja njega obožavam, sve dok se ne pojavi... :lol:
Poštovanje se stiče zaslugama, Dum! A ti si htela samo da se nose džakovi.
On inače raste k'o kvasac... Nisam ja kriv što sam ga sanjao! I sad ga vi pominjete, svi (osim Mars, što i jeste zabrinjavajuće).
Ne, bolje naa Zlataru da se snima. Manje je urbanizovano i veće su šanse da glumci nestanu. A i zlato...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Gde ste super devojke i super momci?:lol::D
Nemoj da mi dirate brata Deliju inače ću čudo da napravim!:angfdl:

A ti sine Beljo veži se, polećemo!yes3 Nećemo na skijama, ne brini!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Samo sam na blic da vam se javim, pošto moram da idem...:hi:
Draga Mars, tebi verujem 100-procentno...Da zavedeš ovde red, dok mene nema i da rasteraš ovu ''familijarnu mržnju'', ne ide ...rod, a da se ne vole...
Šaljem ti jedan od ''rekvizita''..., da ti malo pomogne i da ti da stimulans u zavođenju reda...
kais_crni_44b.jpg

Nadam se da će ti biti dovoljno za početak...Bratanca da pametno ''setuješ'' i ne dozvoli da loše priča o ''tati''...stink.
Scenaristu pozdravi i reci mu da se ''lati'' scenarija...Neće se taj 'leba najesti...:lol:
A ako ''proleti'' Sendi, reci joj da ne brine...i posle ''mećave'' ostaje živa 100 %

Pozdrav svima :hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Slaba vajda, vidiš da nas je i Belja provalio čim je došao, moraćemo ubuduće malo više da šifrujemo za slučaj da se neko novi pojavi. :lol:

Znam na koga si pomislila, ali moram da ti kažem: Jeste, taj je. :lol:

Joj, koliko ste ispisali, sad cu da se upetljam wacko2

Samo vi sifrujte, na kraju ni "neki" stari nece da shvate o cemu se pise, ja se vec gubim... A sve vise mi lici da Dum i ti imate "razradjenu" tehniku sifrovanja :lol:

Vidis kako se nekad razumemo :lol:

Ma samo kad' si ti mene pomenula, i nek' se pominjem da ne padnem u zaborav, pa makar to bilo i zbog padeža...:lol:

Pominjem ja tebe, draga, samo "sifrovano"... Samo je tu mala zackoljica sto izgleda da samo ja to razumem :lol:

Naravno, nije samo Sendi nestala (Sendi, izvini tak'a ti uloga:lol:), već i Belja...A onda hrabra Mars pristiže na skijama poput vihora i i skija, skija...i ona nestaje tamo negde kod hotela Palisad....Al' ne leži vraže, tu sam ja ''zvezda'' serije i glumačkog ''barda'', koja uspevam da se probijem kroz mećavu i sve ih spasem...Tako sam i dobila nadimak ''Superwoman Dum''.....:lol:

O, ima li kraja "samohvalisanju" :lol:. Ne mari, Dum, sad mi je vec lakse kad vidim da sam u dobrom drustvu :lol::D

Pozdrav, Mars, vidis li ti sta se ovde desava:???:

Evo i ja da vas zamolim da ne dirate Deliju, Mars se opako naoruzala :lol:

Scenaristu pozdravi i reci mu da se ''lati'' scenarija...Neće se taj 'leba najesti...:lol:

A ni mi pored njega
:arrow:

A ako ''proleti'' Sendi, reci joj da ne brine...i posle ''mećave'' ostaje živa 100 %

Ti i dalje gajis nadu da ce se vratiti zlatnici pa ti "trebam ziva" :lol:

:hi:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Samo sam na blic da vam se javim, pošto moram da idem...:hi:
Draga Mars, tebi verujem 100-procentno...Da zavedeš ovde red, dok mene nema i da rasteraš ovu ''familijarnu mržnju'', ne ide ...rod, a da se ne vole...
Šaljem ti jedan od ''rekvizita''..., da ti malo pomogne i da ti da stimulans u zavođenju reda...
kais_crni_44b.jpg

Nadam se da će ti biti dovoljno za početak...Bratanca da pametno ''setuješ'' i ne dozvoli da loše priča o ''tati''...stink.

Pozdrav draga Dum!:hi:

Sve će da budNe pod kontrolom! yes3

Kad ujutro ustaneš neće biti zlih komentara upućenih bratu Deliji,
niti preispitivanja tvoje iskrenosti kada je u pitanju emotivna strana tvoje ličnosti. Jok!:acute:
Drug Titooo će ostaviti scenario negde do, brat - bratu, 751. epizode :!:
a draga Sendi će bezbedno "proleteti" na sankama, koje smo obezbedili za trenutke dokolice posle snimanja.:D
Dete Belja neće da pljačka trafike po Zlatiboru zato što i on 100% veruje svojoj tetki i radi na sebi.yes3
I , najzad, brat Delija će doći sa širokim osmehom, preplanuo na nekoj egzotičnoj destinaciji!:beee:
S kim je bio neću da vI kažem! :buba::lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433

niti preispitivanja tvoje iskrenosti kada je u pitanju emotivna strana tvoje ličnosti. Jok!:acute:
Drug Titooo će ostaviti scenario negde do, brat - bratu, 751. epizode :!:
a draga Sendi će bezbedno "proleteti" na sankama, koje smo obezbedili za trenutke dokolice posle snimanja.:D
Dete Belja neće da pljačka trafike po Zlatiboru zato što i on 100% veruje svojoj tetki i radi na sebi.yes3
I , najzad, brat Delija će doći sa širokim osmehom, preplanuo na nekoj egzotičnoj destinaciji!:beee:
Mars, da nisi preambiciozno prihvatila posao redara?
O emotivnoj strani Dum nećemo više govoriti, tako je najbezbolnije.
Sendi će obaviti sve svoje letove niz planinu, litice, klisure... I na kraju vaskrsnuti, naravno.
Ja obećavam da neću obijati trafike, jer toga tamo i nema. Samo ću ukrasti po neku motornu sanku i to je to.
A Delija će, pre će biti, doći bled k'o krpa, izmoren, iznuren, željan odmora. Sunce će ga ogrejati kad vidi koliko smo ga pominjali.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav draga Dum!:hi:

Pa i ne treba da bude preispitivanje emotivne strane moje ličnosti...Vidiš da sada nema ''zlata, a ni evra''...Ukinuti su...Prema tome, ja sada volontiram....:lol:
Hteli vi to da priznate ili ne, moja emotivnost je totalno izražajna.... stink.
Mars, da nisi preambiciozno prihvatila posao redara?

Ja obećavam da neću obijati trafike, jer toga tamo i nema. Samo ću ukrasti po neku motornu sanku i to je to.
Alo bre :what:, kako nema na Zlatiboru trafika...? Pa naravno da ima...Pune ''ko oko''...I ima pršute, i kajmaka, i džempera a'la Sirogojno....Sve to da preprodaš i da te Bog vidi.....yes3

Tito, vidi koliko imaš materijala za scenarij...Učini nešto...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
quote_icon.png
Prvobitno napisao belja91 Mars, da nisi preambiciozno prihvatila posao redara?

Jak sam ti ja redar!!!:lol::lol::lol:

Pa i ne treba da bude preispitivanje emotivne strane moje ličnosti...Vidiš da sada nema ''zlata, a ni evra''...Ukinuti su...Prema tome, ja sada volontiram....:lol:
Hteli vi to da priznate ili ne, moja emotivnost je totalno izražajna.... stink.

Alo bre :what:, kako nema na Zlatiboru trafika...? Pa naravno da ima...Pune ''ko oko''...

Tito, vidi koliko imaš materijala za scenarij...Učini nešto...:lol:

Jeste druže Titooo, učini nešto.
Draga Dum mi je poverila posao redara a ja izgleda ni ovo dete ne mogu da dovedem u red.:lol:

A tuuu si osećajna Dum!!!
Kaži mi šta osećaš? :fool:Meni nešto pada na pamet...
I ima pršute, i kajmaka, ....Sve to da preprodaš i da te Bog vidi.....yes3

Sve to da pojedeš i da te Bog vidi.....yes3

Natrag