Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Bojim se da nastavim u ovom pravcu, ko zna šta ćemo još otkriti da si zaboravila... :lol:

"Seti se, budalo, tajne...", znas taj vic :lol:

Ako sam zaboravila znaci da, verovatno nije bitno ali tu ima mesta i za pretpostavku da sam zaboravila nesto bitno jer cim sam zaboravila ne mogu da znam je li bitno ili nije... Tako da nije lose ici ovim pravcem, sve je to tu negde samo mi treba mala asocijacija :lol:

A sad odo' da spavam jer ako i to zaboravim nece da valja :???:

Laku noc

:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
"Seti se, budalo, tajne...", znas taj vic :lol:

Ako sam zaboravila znaci da, verovatno nije bitno ali tu ima mesta i za pretpostavku da sam zaboravila nesto bitno jer cim sam zaboravila ne mogu da znam je li bitno ili nije... Tako da nije lose ici ovim pravcem, sve je to tu negde samo mi treba mala asocijacija :lol:

A sad odo' da spavam jer ako i to zaboravim nece da valja :???:

Laku noc

:hi:

Iskusno si ovo prvo spakovala, nisi baš posve zaboravna. :lol:

Ajd odoh i ja, Belja nas napustio bez pozdrava, Dum gviri oflajn iz rem faze, neću da ostanem jedini na forumu. stink. Pozz :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, napisala sam bila ogroman post...Pošto sam u gužvi...Dodavala sam, svaki čas ponešto...I na kraju kada sam htela da pošaljem odgovor...Nije otišao, jer navodno nisam bila konektovana..Prema tome, nemoj da niste ovo čitali...yes3
Da, a oboje nas ''krasi'' i loš rukopis

A zlatiborsko zlato Dum treba da pripazi, ja koliko već sredinom decembra mogu doći na Zlatibor...

A morate mi poslati opis naše Dum, da znam od koga da se čuvam kad odem na Zlatibor.
Kakv rukopis...o čemu ti to? Ja kada pišem, slova pevaju...Nemaš pojma koliko mi se hartija i olovka raduju....Zato uvek kucam....:lol:
Kakav opis? Pa sve su ''majke'' najlepše na svetu, tako i znam da nisi ''na mene''...:lol:
Primetio sam, čitati vas dvoje je kao da čitaš recept za lek od doktora. :lol:

Krv nije voda, pa još kad je 0+... Ma srcem ćeš je prepoznati kad je ugledaš... stink.
Ma ima da mi ''padne'' u zagrljaj...''čedo mamino''...:lol:
Ej, a zamisli scenu...Belja ''juri'' sanke po Zlatiboru, a ono iznenada ''odnekle'' , ogromna ledenica se kotrlja ka njemu...E samo ne znam da li to posle izlazi iz koncepcije ''sapunice'', jer više liči na horor....stink.

Au, da je bilo samo "krize identiteta"... :lol:

Pazi samo, Beljo, da ne budes "sanjar ciji pogled gasne... " a "javlja" mi se da te nesto slicno ceka kad otkrijes ko ti je prava majka :lol:
Veruj mi, i ja jdeva čekam da se sazna ko je prava Beljina majka....:lol:

Ko je prava? Ko je - da je, nazad nema.
Ne pljačkaš ti. Dum je zadužena za taj ''resor''.
Nije istina...Ja sam svo zlato dobila...uglavnom na ''lepe oči''...yes3
I svo ''zlato'' je izmešteno na Kipar, kako i dolikuje poštenom svetu....stink. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Evo ja ću malo filozofirati: Integrišu nazor one neintegrisane, koji se žele integrisati, ali priroda im je takva da zapravo nikad i neće biti integrisani. Njihova integracija, koja dođe preko noći, je zapravo veštačka i isključivo formalna. E sad, ako kažem još nešto u istom stilu, može se doći do neke aluzije na nešto ili nekog...
Kakve to veze ima s Dum, serijom isl? Nikakve. Al' 'ajde da se vratim: dobra ona Titova komparacija: gradonačelnik - ministar - premijer - Mišković! Treba je uklesati na ulaz u ovaj klub, da nikad ne zaboravimo čemu treba da težimo (Mišku)
Još nešto - sendi više ne sedi na 2 fotelje! cccc Sad ne možeš Bajatoviću na oči izaći...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sine Beljo šta ispriča?:D A Boga mi i cela ekipa se potrudila!!! :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ej, a zamisli scenu...Belja ''juri'' sanke po Zlatiboru, a ono iznenada ''odnekle'' , ogromna ledenica se kotrlja ka njemu...E samo ne znam da li to posle izlazi iz koncepcije ''sapunice'', jer više liči na horor....stink.
Veruj mi, i ja jdeva čekam da se sazna ko je prava Beljina majka....:lol:

Nije istina...Ja sam svo zlato dobila...uglavnom na ''lepe oči''...yes3
I svo ''zlato'' je izmešteno na Kipar, kako i dolikuje poštenom svetu....stink. :lol:
Ne brini o konceptu serije, davno smo kročili u vode tragedije.
Čiji sam, čiji sam?! Ničiji, na kraju će ispasti, ili ko pre belji njemu belja sin postane!
Vidi je! I ti još imaš obraza da pričaš o tom svom prosjačenju?! :crazy_pit:(da izvineš na smajliju, al' najpogodniji je za ovu priliku)

Mars, bio sam u šoku od onoga što me je sačekalo na vorumu, morao sam nekako da izrazim to...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo ja ću malo filozofirati: Integrišu nazor one neintegrisane, koji se žele integrisati, ali priroda im je takva da zapravo nikad i neće biti integrisani. Njihova integracija, koja dođe preko noći, je zapravo veštačka i isključivo formalna. E sad, ako kažem još nešto u istom stilu, može se doći do neke aluzije na nešto ili nekog...
Kakve to veze ima s Dum, serijom isl? Nikakve. Al' 'ajde da se vratim: dobra ona Titova komparacija: gradonačelnik - ministar - premijer - Mišković! Treba je uklesati na ulaz u ovaj klub, da nikad ne zaboravimo čemu treba da težimo (Mišku)
Još nešto - sendi više ne sedi na 2 fotelje! cccc Sad ne možeš Bajatoviću na oči izaći...
Ja mnogo toga razumem...Ali ovo je stvarno i za mene ''zakukuljeno''....
Deder, blago ''majci'' obrazloži ili 3 dana nema napolje.....:lol:

Sine Beljo šta ispriča?
Oooo, 'de si bre Mars...
Nema te na temi ''Dobro jutro''....El ti to hoćeš da ''nabaksuziraš sneg''....:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Prvo sam pomislio da priča o EU i Srbiji, al' u stvari veće brige njega more: kadrovske promene i unapređenja na forumu. :lol: Jel sam u pravu, Beljo? stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433

Prvo sam pomislio da priča o EU i Srbiji, al' u stvari veće brige njega more: kadrovske promene i unapređenja na forumu. :lol: Jel sam u pravu, Beljo? stink.

Samo ti, Dum, nisi shvatila! I Mars je. I Tito je. Ne bi me iznenadilo ni da sendi ubode... A ostavio sam po celom forumu uputstva.
Samo ti...

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Samo ti, Dum, nisi shvatila! I Mars je. I Tito je. Ne bi me iznenadilo ni da sendi ubode... A ostavio sam po celom forumu uputstva.
Samo ti...
Pa nisam...Ja sam inače poznata po tome što ''slabo kapiram''....
Nego, deder, kaži ti nama ''pikiraš'' li ti kakvu titulu...? Evo, sad nam je sendi ''veza'' ima odma' da te ''prešaltamo''...Samo pripremi prasence i balon rakije..Znaš kako to ide :lol:

Tito, si' naivan, ''ko Francuska sobarica''...:lol:

Natrag