Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Koga god da si kidnapovala, bolje je prošao nego da je radio za Dum i njeno bogaćenje... Ko sam, šta sam? Čini mi se da smo već imali sličnu ''krizu identiteta'' (samo što si tad ti to bila).

Au, da je bilo samo "krize identiteta"... :lol:

Pazi samo, Beljo, da ne budes "sanjar ciji pogled gasne... " a "javlja" mi se da te nesto slicno ceka kad otkrijes ko ti je prava majka :lol:

Primetio sam, čitati vas dvoje je kao da čitaš recept za lek od doktora. :lol:

:lol:

Još me drži ona "epska faza" od pre neki dan, samo mi neki epiteti i komparacije u glavi. :lol:

Ajd epiteti al' komparacija... :lol:

Ti si pokazala ozbiljnu ambiciju, prvo smo mislili da si s nama plebsom, al' ti se prešalta prvo na mesto gradonačelnice, sad postade ministarka, cenim da je sledeći korak premijerka, i finalni korak: Mišković (kad otkupiš forum i preprodaš za par puta veću lovu). :lol:

A, ne bih bas da pljackam, mislim da cu se zadovoljiti i vec pomenutim, malo blaza varijanta :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ajd epiteti al' komparacija... :lol:

Sendi, morao sam lepo, plastično da objasnim, da nikom (pa čak i "nekim" zbunjenima) ne ostavim ni trunke prostora za nedoumice. :lol:

, ne bih bas da pljackam, mislim da cu se zadovoljiti i vec pomenutim, malo blaza varijanta :lol:

Ma ko je spominjao pljačku? Mislio sam da kao svaki istaknuti biznismen iskoristiš mogućnosti ovde "divne" tržišne ekonomije, naročito naše tranzicione, gde je dokazano da čovek uz veliki rad i odvajanje od usta (mahom tuđih) može mnogo da postigne. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pazi samo, Beljo, da ne budes "sanjar ciji pogled gasne... " a "javlja" mi se da te nesto slicno ceka kad otkrijes ko ti je prava majka :lol:
A, ne bih bas da pljackam, mislim da cu se zadovoljiti i vec pomenutim, malo blaza varijanta :lol:
Ko je prava? Ko je - da je, nazad nema.
Ne pljačkaš ti. Dum je zadužena za taj ''resor''.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, morao sam lepo, plastično da objasnim, da nikom (pa čak i "nekim" zbunjenima) ne ostavim ni trunke prostora za nedoumice. :lol:

Uh, taman pomislih da se ovo odnosi na mene al' procitah ovo u zagradi pa mi laknulo... :lol:

Ma ko je spominjao pljačku? Mislio sam da kao svaki istaknuti biznismen iskoristiš mogućnosti ovde "divne" tržišne ekonomije, naročito naše tranzicione, gde je dokazano da čovek uz veliki rad i odvajanje od usta (mahom tuđih) može mnogo da postigne. :lol:

Pun si ideja... Jesu mnogo teske gajbe sa visnjama? :lol:

Ne pljačkaš ti. Dum je zadužena za taj ''resor''.

Ma ne pljacka ni ona, znas da ima one silne banke ... Verujem da je analizirala svaku "rupu" sto se kredita tice, secas se da nas je ovde "jurila" po forumu nudeci kojekakve "povoljnosti"... :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pustite Dum... Kao da joj nije dovoljno muke što je bataRaka pokupio svo zlato, nego je sad i izgled foruma drugačiji, pa Dum ne može da nađe ni onu crkavicu što je sakrila...

Ma ne pljacka ni ona, znas da ima one silne banke ... Verujem da je analizirala svaku "rupu" sto se kredita tice, secas se da nas je ovde "jurila" po forumu nudeci kojekakve "povoljnosti"... :lol:
Ha! Ne prolazi više to njeno zelenašenje!

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Beljo, ti si pravi stoik, vide se tu geni roditelja, svaku muku prihvataš dignute glave. stink.

Uh, taman pomislih da se ovo odnosi na mene al' procitah ovo u zagradi pa mi laknulo... :lol:

Dobro kad si tako protumačila, za trenutak sam se zabrinuo da ćeš se zbuniti. :lol:

Pun si ideja... Jesu mnogo teske gajbe sa visnjama? :lol:

Mislim da su gajbe sa jabukama bile profitabilnije u to vreme, a sad je potrebno imati neku novu, originalnu ideju. Recimo, da nekom ko leži na zlatu makneš jedno milionče, ionako se za prvo ne pita. A ne, čekaj, zajeb'o sam se, to je stara ideja. :lol:

Ma ne pljacka ni ona, znas da ima one silne banke ...

Definicija kontradiktornosti. yes3 :lol: Sendi, taman pomislih da si se izlečila od zbunjenosti... :lol:

pa Dum ne može da nađe ni onu crkavicu što je sakrila...

Zna ta gde đavo spava, a kamoli gde je hiden trežr. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Natrag