Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jeste mutan i sumnjiv, pomalo zbunjen i neodlučan, al nije blesav da se rešava majke pre nego što se dočepa njenog zlata. :lol:

Jesi siguran da nisi zaboravio jos neku osobinu? :???: Ma kakvo zlato, pa vidis da je bankrotirala, jedno vreme je potegla za alkoholom, verovatno je od "muke" "slistila" onu njenu cuvenu rakiju, moz' jedino to da dele ako je nesto ostalo :lol: :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jesi siguran da nisi zaboravio jos neku osobinu? :???: Ma kakvo zlato, pa vidis da je bankrotirala, jedno vreme je potegla za alkoholom, verovatno je od "muke" "slistila" onu njenu cuvenu rakiju, moz' jedino to da dele ako je nesto ostalo :lol: :lol:

Kad pogledam ovaj drugi deo osobina, on bre k'o da je tvoj sin. :lol: Moraćemo ipak sve glumce na jednu detaljnu DNK analizu. :lol:

Moguće da je i ona nadrljala na berzi, ali nikad ne potcenjuj "staru školu", ima ona negde neki štek. yes3 Možda je i zakopala zlato negde na Zlatiboru, ne bi me čudilo da se posle ovoga pojavi ekspedicija koja će da traži mesto sa oznakom X. :lol:

Što se tiče "ljubavi prema rakiji", zar ne misliš da su Belji roditelji dovoljno "pružili" u životu, da mu ne bude malo previše i ta rakija? :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kad pogledam ovaj drugi deo osobina, on bre k'o da je tvoj sin. :lol: Moraćemo ipak sve glumce na jednu detaljnu DNK analizu. :lol:

Moguće da je i ona nadrljala na berzi, ali nikad ne potcenjuj "staru školu", ima ona negde neki štek. yes3 Možda je i zakopala zlato negde na Zlatiboru, ne bi me čudilo da se posle ovoga pojavi ekspedicija koja će da traži mesto sa oznakom X. :lol:

Što se tiče "ljubavi prema rakiji", zar ne misliš da su Belji roditelji dovoljno "pružili" u životu, da mu ne bude malo previše i ta rakija? :lol:

:lol:

Bilo kako bilo mislim da Belja nece biti odusevljen sta god da "pokaze" DNK :lol:
Jao, Mars i ja bi bile idealne za tu ekspediciju :lol:
E, pa red je da covek proba, onako nesto se retko nalazi :lol:
Mislim da ce Dum da me zadavi... :???:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol:

Bilo kako bilo mislim da Belja nece biti odusevljen sta god da "pokaze" DNK :lol:
Jao, Mars i ja bi bile idealne za tu ekspediciju :lol:
E, pa red je da covek proba, onako nesto se retko nalazi :lol:
Mislim da ce Dum da me zadavi... :???:

Belji je kao onoj devojčici iz vica koja je pretučena i opljačkana, gde nailazi čovek kome se ona izjada, a on skidajući pantalone kaže: Ti baš danas nemaš sreće. :lol: Hoću reći, stvarno su mu očajne karte podeljene. :lol:

Ti i Mars bi nanjušile to zlato, garant. yes3 A ako Dum nanjuši da vi njušite, onda vam davljenje ne gine. :lol: Inače, Dum je fina i suptilna, al za zlato je spremna da odrobija i rođenog sina, a kamoli rivalku i sestru svoje ljubavi iz mladosti. stink.

Pozdrav, Sendi, begam ja dok se Dum nije ulogovala. :lol: :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa dobro bre kako vas nije sramota...''Ocrneste me''...:lol:
Glupo je sada da pričam koliko sam dobra, fina, nežna...bla, bla, bla...da se ne ponavljam...
Elem, dobre dece nikada dosta, ali neželjene dece uvek previše...:lol: (Bože, ovaj narod će misliti da ne volim decu. Ljudi, sve je ovo kobajagi)
Što se tiče te krvne grupe, prestajem da dajem bilo kakve lične podatke, ko zna koliko ja ovde još imam ''dece''...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dum i Sendi raskalašnije nego inače
Šta je tu čudno što se Dum razmeće? Sendi sedi na dve fotelje, k'o ovi naši ministri: potpredsednik vlade i ministar kulture, sporta... Pa i da razumemo!
Sad sam odgovorio na dotičnoj temi, čisto da se vidi da uloge nisam delio preko veze (osim Marsovki) stink. , ali da sam "s vezom" spojio Dum i Belju. yes3 Jel vide ti da su oboje 0+? :alibnnen: To ti je scenaristički njuh. :lol:
Da, a oboje nas ''krasi'' i loš rukopis.

Ma tu mi je i Belja mutan, sve mi deluje da bi se on isto tako rado resio "majke" :lol:
Da se rešim matere? I šta onda? I onako mi ništa neće ostaviti u nasledstvo! Neću džabe da robijam... Da je samo do ''rešavanja'', lako bismo to završili.

Sendi je mene otimala iz porodilišta, ko zna šta se tu još dešavalo. A roditelji moji pružiše mi neponovljivo iskustvo, koje nijedna rakija ne može pružiti. A zlatiborsko zlato Dum treba da pripazi, ja koliko već sredinom decembra mogu doći na Zlatibor...

Hoću reći, stvarno su mu očajne karte podeljene. :lol:

Ti i Mars bi nanjušile to zlato, garant. yes3 A ako Dum nanjuši da vi njušite, onda vam davljenje ne gine. :lol: Inače, Dum je fina i suptilna, al za zlato je spremna da odrobija i rođenog sina, a kamoli rivalku i sestru svoje ljubavi iz mladosti. stink.
Takve karte su valjda rezervisane za ''guštere''.
A morate mi poslati opis naše Dum, da znam od koga da se čuvam kad odem na Zlatibor...
Elem, dobre dece nikada dosta, ali neželjene dece uvek previše...:lol: (Bože, ovaj narod će misliti da ne volim decu.
Što se tiče te krvne grupe, prestajem da dajem bilo kakve lične podatke, ko zna koliko ja ovde još imam ''dece''...:lol:
:what:Ispade da mi je sendi učinila uslugu onaj dan kad me je kidnapovala.
Kol'ko dece imaš, Dum? Zar je bitno, kad si ih sve razjurila.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Belji je kao onoj devojčici iz vica koja je pretučena i opljačkana, gde nailazi čovek kome se ona izjada, a on skidajući pantalone kaže: Ti baš danas nemaš sreće. :lol: Hoću reći, stvarno su mu očajne karte podeljene. :lol:

Jbt., i ovo bi nam bilo dovoljno da skontamo :lol:

Sendi sedi na dve fotelje, k'o ovi naši ministri: potpredsednik vlade i ministar kulture, sporta... Pa i da razumemo!

Ako se vec "vredjamo"... Ja cu k'o onaj ministar ( bem ti kad ne smem da kazem ) da trazim da me vezete za fotelju, cisto da budem udaljena od vas finih i nevinih a i da ne bude Sendi sedi na dve... E, a posto ne mogu da vam "skresem" penzije onda cu po honoraru od serije :lol:

... I po koja slicna osobina... :arrow:

Da se rešim matere? I šta onda? I onako mi ništa neće ostaviti u nasledstvo! Neću džabe da robijam... Da je samo do ''rešavanja'', lako bismo to završili.

Nisam, bre, mislila na takvo resavanje... Nesto u stilu, odrices se preko novina ( samo pazljivo odaberi novine, znas koje ona voli da cita... ) :lol:

:what:Ispade da mi je sendi učinila uslugu onaj dan kad me je kidnapovala.
Kol'ko dece imaš, Dum? Zar je bitno, kad si ih sve razjurila.

Pa sad... :lol: A zamisli da sam ja pogresno dete kidnapovala i da ti citav zivot provedes ubedjen da si ti - ti a ustvari si neko drugi... I tako, nemam pojma sta sam tacno htela da kazem :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Pa sad... :lol: A zamisli da sam ja pogresno dete kidnapovala i da ti citav zivot provedes ubedjen da si ti - ti a ustvari si neko drugi... I tako, nemam pojma sta sam tacno htela da kazem :lol:
Koga god da si kidnapovala, bolje je prošao nego da je radio za Dum i njeno bogaćenje... Ko sam, šta sam? Čini mi se da smo već imali sličnu ''krizu identiteta'' (samo što si tad ti to bila).

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Primetio sam, čitati vas dvoje je kao da čitaš recept za lek od doktora. :lol:

A zlatiborsko zlato Dum treba da pripazi, ja koliko već sredinom decembra mogu doći na Zlatibor...

Prvo da izgladiš sa materom, da padne pomirenje uz jecaj violine (u ovom slučaju trube), sa sve suzama, zagrljajima i komplet lepinjom. yes3 Posle da skupiš ekspediciju (možeš da pozoveš maćehu) za traženje porodičnog blaga.

A morate mi poslati opis naše Dum, da znam od koga da se čuvam kad odem na Zlatibor...

Krv nije voda, pa još kad je 0+... Ma srcem ćeš je prepoznati kad je ugledaš... stink.

Jbt., i ovo bi nam bilo dovoljno da skontamo :lol:

Još me drži ona "epska faza" od pre neki dan, samo mi neki epiteti i komparacije u glavi. :lol:

[Ja cu k'o onaj ministar ( bem ti kad ne smem da kazem ) da trazim da me vezete za fotelju, cisto da budem udaljena od vas finih i nevinih a i da ne bude Sendi sedi na dve...

Ti si pokazala ozbiljnu ambiciju, prvo smo mislili da si s nama plebsom, al' ti se prešalta prvo na mesto gradonačelnice, sad postade ministarka, cenim da je sledeći korak premijerka, i finalni korak: Mišković (kad otkupiš forum i preprodaš za par puta veću lovu). :lol:

Natrag