Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa nista, u jednoj knjizi neka te "opevaju" a u drugoj, verovatno opsirnijoj neka budu objasnjenja... Pa ako treba i treca da se objasne ta objasnjenja... :lol:

Jok, bavim se samo svojim "pogibijama", sta mi je promaklo? :lol:
Ih, samo sobom se baviš...a potpuno si zaboravila ne jednu ''samohranu majku sa detetom''....(t.j.mene):lol:
Kako možeš da budeš hladna prema tako nekom suptilnom i nežnom biću kao što sam ja....Naravno da ćeš da mi pomogneš oko ''prevoda, prevedene'' knjige o meni...Nisam sigurna da li bih je i ja razumela...:lol:

Pa prvih 250 epizoda serije...''Kasandra II''....ali ćemo ti prepričati ne brini...
Evo ovako....Još nismo snimili prvu epizodu...., a kad'čemo ne zna se...Ne možemo da se dogovorimo, oko mnogo čega...Iliti ukratko, nismo se dogovorili niokočega....:lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ih, samo sobom se baviš...a potpuno si zaboravila ne jednu ''samohranu majku sa detetom''....(t.j.mene):lol:
Kako možeš da budeš hladna prema tako nekom suptilnom i nežnom biću kao što sam ja....Naravno da ćeš da mi pomogneš oko ''prevoda, prevedene'' knjige o meni...Nisam sigurna da li bih je i ja razumela...:lol:

Dum, ajd se organizuj jer zbunjujes ostale, zar ne rece da neces ni kuci to "dete" da nosis, da ces ga odmah na usvajanje :???:

E, ako ti ja pomognem oko prevoda ne samo da ti neces razumeti nego ce se i potencijalni pisac iste pogubiti :lol:

Iliti ukratko, nismo se dogovorili niokočega....:lol:

Ovo je bilo ukratko ali su zato pregovori i dogovori trajaliiii... Sva sreca pa sa tim nisi pocela :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, ako ti ja pomognem oko prevoda ne samo da ti neces razumeti nego ce se i potencijalni pisac iste pogubiti ...Ovo je bilo ukratko ali su zato pregovori i dogovori trajaliiii... Sva sreca pa sa tim nisi pocela :lol:
Pa nešto razmišljam, da prva knjiga bude na arapskom, čisto da se lakše razume....ipak....:lol:
Što se tiče pregovora...oni su tek počeli....Obzirom da se niokočega nismo dogovorili, nejteže će biti, ''od čega početi''....:lol:

Pozdrav moram da idem...:hi::

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Da vidite vi šta je savesno dete: prošlu noć sam sanjao, nećete verovati, Deliju. Da, da! Balans-tetka opet može biti ponosna na mene...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pocecemo od toga oko cega cemo se prvo dogovoriti a taj deo me vec "plasi" :lol:
Zašto se plašiš...? Pa to je proces koji će da traje..Budi bez brige...Samo opušteno...Od tog dela dogovora oko početka serije, ima da napravimo ''dokumentarac''....
Kako se samo setih...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zašto se plašiš...? Pa to je proces koji će da traje..Budi bez brige...Samo opušteno...Od tog dela dogovora oko početka serije, ima da napravimo ''dokumentarac''....
Kako se samo setih...:lol:

To je poznato da smo strucnjaci da razvucemo svaki "proces", da smo advokati pa bog da nas vidi :lol:
Ne, draga, mislim da je bolje da pocnemo sa dogovorom oko dogovora kako da se dogovorimo odakle da pocnemo... :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Nigde nikog!?:???:
A baš sam htela da "visim" sa vama!!! :lol:

:al:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
To je poznato da smo strucnjaci da razvucemo svaki "proces", da smo advokati pa bog da nas vidi :lol:
Ne, draga, mislim da je bolje da pocnemo sa dogovorom oko dogovora kako da se dogovorimo odakle da pocnemo... :lol:
Pa ne znam...:???:
A možda prvo da se dogovorimo, odakle da počnemo, a posle da se dogovaramo oko dogovaranja za kasnije....:lol:

Nigde nikog!?:???:
A baš sam htela da "visim" sa vama!!! :lol:

:al:
Maaaaaaaars, što si odustala....Eve nas......Vrćaj se.....:-x
E znaš šta...Zbog tebe ''promukoh''....:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Vidim da je Dum elegantno izbegla da prokomentariše moj san. Ne možeš bežati od toga, Dum!

Natrag