Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma super je Belja, samo mnogo brate tužne pesme piše...:lol:
Mars, ti kao dobra tetka mogla bi mu sugerisati da o ''majci'' smisli neku lepu i nežnu pesmu...samo kako deca umeju....:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Znaš kako je Mars. Moraš namaknuti pare. sorry
A poznato je da para nikada dovoljno. Pogotovo kada je i Dum uključena u posao. :D
Špartam po svijetu, mučim se da prodam nešto čega, kolko vidim nema.

Duuummm:alibnnen:,zar nisi naučila Erika kako se odlično prodaje magla?
Lepo sam te molila!yes3

Mars, ti kao dobra tetka mogla bi mu sugerisati da o ''majci'' smisli neku lepu i nežnu pesmu...samo kako deca umeju....
icon_lol.gif

Ja sam ona tetka balans (k'o jogurt
icon_lol.gif
) i nemoj dete da mi diraš, taman malo zaboravi!

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Duuummm:alibnnen:,zar nisi naučila Erika kako se odlično prodaje magla?
Lepo sam te molila!yes3
Ma nisam stigla...Otišao je u Kinu pre nego sam pripremila uputstvo da mu dam...A u međuvremenu se uputstvo negde zaturilo i eto....Šta bi, bi...:lol:
A i skup je Cantona, sve kaže kako mene pare zanimaju, a on otišao čak u Kinu...Jel'znaš bre kol'ko to košta...wacko2A mogao je da ode i tu negde u komšiluk....nego čak u Kinu...Ma idi bre...:lol:

Pozdrav svima...
:hi:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ma nisam stigla...Otišao je u Kinu pre nego sam pripremila uputstvo da mu dam...A u međuvremenu se uputstvo negde zaturilo i eto....Šta bi, bi...:lol:
A i skup je Cantona, sve kaže kako mene pare zanimaju, a on otišao čak u Kinu...Jel'znaš bre kol'ko to košta...wacko2A mogao je da ode i tu negde u komšiluk....nego čak u Kinu...Ma idi bre...:lol:

Pozdrav svima...

Problem je što si u komšiluku poznata. :D
Svi su čuli za tebe, pa na sam spomen tvoga imena nema ništa od posla.:D
To je jedini razlog što sam morao zapucati čak u Kinu. yes3
Iako, među nama, :(i tamo su čuli za onu tvoju banku. :acute:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
wacko2

Pozdrav svima...

Znala sam!!!
Ali ne brini draga!:acute: Skresaćemo troškove.yes3
Erik, od sad biciklom ideš u Kinu, kako dolikuje!:blum3::D

Laku noć draga Dum:al:
I ja bi trebala da prestanem da vilenim!:red:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam ona tetka balans (k'o jogurt:lol:) i nemoj dete da mi diraš, taman malo zaboravi!
Ovome sam se baš nasmejala...:lol:
Ma ne ''cveljam'' ga (termin ercova :lol:), nego se brinem što imamo istu krvnu grupu..., a uopšte ne znam kako je to moguće, ako su ga rode meni donele...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma super je Belja, samo mnogo brate tužne pesme piše...:lol:
Mars, ti kao dobra tetka mogla bi mu sugerisati da o ''majci'' smisli neku lepu i nežnu pesmu...samo kako deca umeju....:lol:

E, za takvu "majku" i Jesenjin bi se debelo pomucio ( da je ziv ), da napise pesmu :lol:
Meni se bas dopada "moja" pesma, tako slikovito da prosto "vidim" sebe kako ginem... Stade cela moja uloga u jednu pesmu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E, za takvu "majku" i Jesenjin bi se debelo pomucio ( da je ziv ), da napise pesmu :lol:
Meni se bas dopada "moja" pesma, tako slikovito da prosto "vidim" sebe kako ginem... Stade cela moja uloga u jednu pesmu :lol:
Ma kakvi, ja sam pesnički izazov...Ko o meni speva ''ep'', taj dobija Nobelovu garant....:lol: Mada, kažu ''teška sam za čitanje''...Mnogo komplikovano...stink.
Što se tiče tvoje pesme...Pa kad ti je tako slikovita i vidiš sebe ''kako lepo gineš'', a da ne vidiš možda da ne gine još ko...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma kakvi, ja sam pesnički izazov...Ko o meni speva ''ep'', taj dobija Nobelovu garant....:lol: Mada, kažu ''teška sam za čitanje''...Mnogo komplikovano...stink.
Što se tiče tvoje pesme...Pa kad ti je tako slikovita i vidiš sebe ''kako lepo gineš'', a da ne vidiš možda da ne gine još ko...:lol:

Pa nista, u jednoj knjizi neka te "opevaju" a u drugoj, verovatno opsirnijoj neka budu objasnjenja... Pa ako treba i treca da se objasne ta objasnjenja... :lol:

Jok, bavim se samo svojim "pogibijama", sta mi je promaklo? :lol:

Natrag