Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
O, vidi, vidi, jos nicim izazvanih "optuzbi" i "klevetanja" :arrow:
Nista, samo ti nastavi, ja sam nasla advokata, sto vise materijala prikupimo, veci udarac na dzep... Naravno, ceracemo se tease :D

Imaš i mene kao svedoka, dete unesrećeno i napušteno od strane alave i zlatoljubive matere.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
O, vidi, vidi, jos nicim izazvanih "optuzbi" i "klevetanja" :arrow:
Nista, samo ti nastavi, ja sam nasla advokata, sto vise materijala prikupimo, veci udarac na dzep... Naravno, ceracemo se tease :D
Pazi ti nju...Vidi se po smajlijima kako uživaš i smišljaš ''pakleni plan''....:???:
Al' ti to ništa ne vredi...Čula sam da je taj tvoj advokat van funkcije, i da je malo senilan...Sve mi se čini da se džaba raduješ...Ovaj moj advokat je ki' ''čigra''...Ima da vas ''razbucamo''....:lol:

Bože sačuvaj, pomisliće ovaj narod sa strane da je ovo istina i da stvarno imamo sudski spor......Ej ljudi, sve je ovo kobajagi....:lol:
Imaš i mene kao svedoka, dete unesrećeno i napušteno od strane alave i zlatoljubive matere.
Sram te bilo, o ''majci'' tako...Ma ja ću tebe odma' na usvjanje, odma' posle porodilišta...Neću ni kući da te nosim...E....:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pazi ti nju...Vidi se po smajlijima kako uživaš i smišljaš ''pakleni plan''....:???:
Al' ti to ništa ne vredi...Čula sam da je taj tvoj advokat van funkcije, i da je malo senilan...Sve mi se čini da se džaba raduješ...Ovaj moj advokat je ki' ''čigra''...Ima da vas ''razbucamo''....:lol:

Bože sačuvaj, pomisliće ovaj narod sa strane da je ovo istina i da stvarno imamo sudski spor......Ej ljudi, sve je ovo kobajagi....:lol:

Sram te bilo, o ''majci'' tako...Ma ja ću tebe odma' na usvjanje, odma' posle porodilišta...Neću ni kući da te nosim...E....:lol:

Vidi se, jel? E pa i treba da se vidi da sam "ozbiljna" i ne ubedjuj narod da se salimo, ionako ce uskoro da osvane u "Skandalu". Eto, mozes malo i sa pozitivnije strane da posmatras svoju "bezizlaznu" situaciju :lol:
A meni se sve cini da ces ti sa tim advokatom - cigrom da se "vrtis po "Zabeli" :lol:
Beljo, deluje mi da se tvoja "sudbina" jos vise komplikuje, pored ovakve "majke" u zatvoru ces da odrastas a posle... :???:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
:D
Dete Belja uči škole, ne može po vas noć da vorumaši! Ne bih ni sad doš'o da mi nije nekijeh štamparskih poslova...
Toliku reč, Mars, ja ni usnio nisam da bi mogla ovde da se pojavi! U prvom sledećem postu da se javno izvineš zbog toga!

Prvo... javno da se izvinim zbog one reči! Ne znam šta mi bi!?:beee:

Drugo... dete Belja uči, ljubi ga tetka, tako i treba! Nemoj da brineš uopšte, tetka će uvek da te primi
kad imaš ovakve roditelje... yes3
.Ma ja ću tebe odma' na usvjanje, odma' posle porodilišta...Neću ni kući da te nosim...E....:lol:

CCC :dntknw:

Pa gde si bre ti Mars? Javljaš se samo ''O Slavama'', mislim, danas je Đurđic...:lol: Aaaaa vidim ja da si ti raspoložena samo na ''crveno slovo''....:lol:
Od sada, kada se pojavim na SF-u, prvo ima da pogledam ''crkveni kalendar'', pa se posle prijavljujem..:lol:
Pomenu neke ''špijune'', hajde ''otvori se'', reci mi o čemu se radi, pa da primenim ''taktiku''...:crazy_pit:

Sad je kasno za špijunI, sad 'oće da mi čitaju dlan! Možeee al' ovako :crazy_pit:!
Tu sam ja draga, nego mi je kratak dan!
Propustila sam suđenje, epsko-lirsku poeziju ( lirsku u delu o zlatu :lol:),
draga Sendi je počela da preti...sorry

A ti druže Titooo!:D
Nebom Dumka staše vojevati
i brodove svemirske metati
viš' Srbije po nebu vedrome
da za mesec zlato svoje dadne
na put dalek ona nam se sprema
svake noći za peglu se hvata
u nju sipa vodu destilata
da na Virdžin Galaktiku krene
ne mogaše izgužvanih stvari
al kad sretni danak njojzi dođe
stići će je bogataška kletva
viš' Srbije na nebu vedrome
videće se prilika vatrena
jerbo pegla uključena osta.
:lol: :roll: :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Novi kolega Long J, koji ima mnogo potencijala (neukroćenog, za sada), je napravio anketu o krvnim grupama. Apelujem na sve članove ove naše vamilije da odgovore na tu temu, ne bi li se razjasnile neke stvari.
[h=3]Koja je vasa krvna grupa??[/h]

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vidi se, jel? E pa i treba da se vidi da sam "ozbiljna" i ne ubedjuj narod da se salimo, ionako ce uskoro da osvane u "Skandalu". Eto, mozes malo i sa pozitivnije strane da posmatras svoju "bezizlaznu" situaciju
C:\Users\MRDRGO~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif
Hvala ti Sendi, uvek sam se pitala šta pišu u tom ''Skandalu''.....:lol:
Samo bojim se da u tim novinama ne preuveličaju sve i previše, pa da na kraju ne ispadne da je ''Interpol'' umešao svoje prste...:lol:
Drugo... dete Belja uči, ljubi ga tetka, tako i treba! Nemoj da brineš uopšte, tetka će uvek da te primikad imaš ovakve roditelje
Ma, jel' možeš ti njega da ''preuzmeš'' posle Aranđelovdana...:lol:

Nije moguće! I ja sam 0+.
Ovo me je definitivno uznemirilo....:???:
Nemoguće...Moguće je da si ti nečiji klon, ali moj nisi sigurno....
Najbolje je da skeniraš dokaz o krvnoj grupi...:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ludujem! A sutra mogu da spavam... do prekosutra! :lol:

Maaars, budi se, sad je prekosutra :D

Samo bojim se da u tim novinama ne preuveličaju sve i previše, pa da na kraju ne ispadne da je ''Interpol'' umešao svoje prste...:lol:

Ne brini, nece, osim ako se ne raspise "Interpolova poternica" za tvojim sinom sto nije nemoguce... Ma, ne gine ti "Skandal", Dum, ja cu se potruditi da nadjem nekoga ko ce pisati kolumnu od tebi, sve ce izaci na videlo :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne brini, nece, osim ako se ne raspise "Interpolova poternica" za tvojim sinom sto nije nemoguce... Ma, ne gine ti "Skandal", Dum, ja cu se potruditi da nadjem nekoga ko ce pisati kolumnu od tebi, sve ce izaci na videlo :lol:
Ej, ne treba preterivati, toliku polularnost čak i ja ne bih mogla da izdržim....:lol:
Što se tiče ''Interpolove poternice'', stvari se previše komplikuju kao što vidiš....Biće to proces koji traje...:???:

Natrag