Kao da vam nije dosta sto imam "najgoru" ulogu, i gle sad, ja vas da namim... Pa ko od koga ovde "krade fore"...
Samo ti unajmi, ceracemo se :lol:
Ma ne vredi Sendi, vide se tvoje ''kobne''namere...Jasno je da tu svoju ''kao lošu ulogu'' koristiš kao ''paravan za neke radnje iza kulisa''...Hoćeš ti da se ''dokopaš plena'', a kukanjem na lošu ulogu želiš da skreneš sumnju sa sebe...ma opasna si ti, samo se ''praviš''...:lol:
Moram biti oprezna sa tobom, i voditi računa da te ne ''kopiram'', čak i kad to slučajno činim...:lol:
''Ma ćeraćemo se još...'' dabome...:lol:
Pa gde ste, bre, drugari?
Konačno i ja malo da lupam, pardon, da se družim sa vama! :lol:
P.S. Spopada li i vas neki špijun?wacko2
Pa gde si bre ti Mars? Javljaš se samo ''O Slavama'', mislim, danas je Đurđic...:lol: Aaaaa vidim ja da si ti raspoložena samo na ''crveno slovo''....:lol:
Od sada, kada se pojavim na SF-u, prvo ima da pogledam ''crkveni kalendar'', pa se posle prijavljujem..:lol:
Pomenu neke ''špijune'', hajde ''otvori se'', reci mi o čemu se radi, pa da primenim ''taktiku''...
Ne bih ja da presuđujem ni u čiju korist, meni su svi glumci kao deca. yes3 Doduše, razmažena, nevoljena, na usvajanje data deca. :lol:
:clapping::clapping:
Bože, kako si osećajn i pažljiv... Ej nemoj više, ne mogu da izdržim...Previše je ''nataloženih'' emocije...Pokrenuo si ''emotivnu buru'' u meni...Sve mi kroz ''glavu'' prolaze one tvoje podvučene reči gore....:lol:
Posle kazu ovo neozbiljna tema a gle kol'ko mudrosti :lol:
Naravno, da ima mudrosti...pa to je bio i cilj teme...Da pokažemo koliko smo domišljati...
Ej, a ponekad se stvarno pitam, ima li tome kraja...:lol: