Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Posle kazu ovo neozbiljna tema a gle kol'ko mudrosti :lol:
Jel znas bar koliko cu da cekam? :D

Pravda je slepa i spora, ali dostižna. Makar čekala i 100 godina, znaj da ćeš je kad-tad dočekati. :lol:

A gde su draga Dum i dete Belja? Blokus?:???:
Opet su propustili set. Ili smišljaju kakav bi konstruktivni (kolika reč, Bože sačuvaj)
predlog mogli da daju?:fool:
Možda da nekog otrujemo?

Hvala Bogu da nismo još pod Turcima, ko zna šta kome može da padne na pamet?
Da ne bude k'o sa malim Radojicom!:dntknw:

Misliš, d'ubacimo malo Šekspira pomešanog s narodnim predanjima? Možda ne bi bilo loše. Recimo:

Nešto je trulo u državi Danskoj
u Danskoj zemlji da prevrne
i da druga postane sudija...

:roll::roll:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
A gde su draga Dum i dete Belja? Blokus?:???:
Opet su propustili set. Ili smišljaju kakav bi konstruktivni (kolika reč, Bože sačuvaj)
Dete Belja uči škole, ne može po vas noć da vorumaši! Ne bih ni sad doš'o da mi nije nekijeh štamparskih poslova...
Toliku reč, Mars, ja ni usnio nisam da bi mogla ovde da se pojavi! U prvom sledećem postu da se javno izvineš zbog toga!

Pravda je slepa i spora, ali dostižna. Makar čekala i 100 godina, znaj da ćeš je kad-tad dočekati. :lol:

Misliš, d'ubacimo malo Šekspira pomešanog s narodnim predanjima? Možda ne bi bilo loše. Recimo:

Nešto je trulo u državi Danskoj
u Danskoj zemlji da prevrne
i da druga postane sudija...

:roll::roll:
A ako sendi i ne dočeka, dočekaće njeni potomci (5-6. koleno) i pravda će biti zadovoljena.
...jer masteri nisu radi kavzi
nit su radi urednici naši...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kao da vam nije dosta sto imam "najgoru" ulogu, i gle sad, ja vas da namim... Pa ko od koga ovde "krade fore"... :D
Samo ti unajmi, ceracemo se :lol:
Ma ne vredi Sendi, vide se tvoje ''kobne''namere...Jasno je da tu svoju ''kao lošu ulogu'' koristiš kao ''paravan za neke radnje iza kulisa''...Hoćeš ti da se ''dokopaš plena'', a kukanjem na lošu ulogu želiš da skreneš sumnju sa sebe...ma opasna si ti, samo se ''praviš''...:lol:
Moram biti oprezna sa tobom, i voditi računa da te ne ''kopiram'', čak i kad to slučajno činim...:lol:
''Ma ćeraćemo se još...'' dabome...:lol:

Pa gde ste, bre, drugari?:give_r: Konačno i ja malo da lupam, pardon, da se družim sa vama! :lol:

P.S. Spopada li i vas neki špijun?wacko2
Pa gde si bre ti Mars? Javljaš se samo ''O Slavama'', mislim, danas je Đurđic...:lol: Aaaaa vidim ja da si ti raspoložena samo na ''crveno slovo''....:lol:
Od sada, kada se pojavim na SF-u, prvo ima da pogledam ''crkveni kalendar'', pa se posle prijavljujem..:lol:
Pomenu neke ''špijune'', hajde ''otvori se'', reci mi o čemu se radi, pa da primenim ''taktiku''...:crazy_pit:

Ne bih ja da presuđujem ni u čiju korist, meni su svi glumci kao deca. yes3 Doduše, razmažena, nevoljena, na usvajanje data deca. :lol:

:clapping::clapping:

Bože, kako si osećajn i pažljiv... Ej nemoj više, ne mogu da izdržim...Previše je ''nataloženih'' emocije...Pokrenuo si ''emotivnu buru'' u meni...Sve mi kroz ''glavu'' prolaze one tvoje podvučene reči gore....:lol:
Posle kazu ovo neozbiljna tema a gle kol'ko mudrosti :lol:
Naravno, da ima mudrosti...pa to je bio i cilj teme...Da pokažemo koliko smo domišljati...
Ej, a ponekad se stvarno pitam, ima li tome kraja...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
...jer masteri nisu radi kavzi
nit su radi urednici naši...

Al je rada forumaška raja
koja ovo čitati ne može
nit' trpeti Titovog zuluma... :lol:

:clapping::clapping:

Bože, kako si osećajn i pažljiv... Ej nemoj više, ne mogu da izdržim...Previše je ''nataloženih'' emocije...Pokrenuo si ''emotivnu buru'' u meni...Sve mi kroz ''glavu'' prolaze one tvoje podvučene reči gore....:lol:

Znam, šta ću kad sam "slab" na svoju "decu". :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jer je zlato iz banki nestalo,
zeman doš'o, valja vojevati
za zlato časno i čast vorumsku...

Nebom Dumka staše vojevati
i brodove svemirske metati
viš' Srbije po nebu vedrome
da za mesec zlato svoje dadne
na put dalek ona nam se sprema
svake noći za peglu se hvata
u nju sipa vodu destilata
da na Virdžin Galaktiku krene
ne mogaše izgužvanih stvari
al kad sretni danak njojzi dođe
stići će je bogataška kletva
viš' Srbije na nebu vedrome
videće se prilika vatrena
jerbo pegla uključena osta.

:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dal' iz fazona, il iz nekog trika,
leti mi se sa Virdžin Galaktika,
Razne slike i misli se roje,
U glavi mi planovi u boje,
Kako da se krene, akcije se kroje,
al' ne mogu, shvatih, zbog pegle mi moje,
Ma otišla bih ja u svemir i do samog Boga,
Al' ne mogu zbog hrčka mi moga jedinoga....
:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma ne vredi Sendi, vide se tvoje ''kobne''namere...Jasno je da tu svoju ''kao lošu ulogu'' koristiš kao ''paravan za neke radnje iza kulisa''...Hoćeš ti da se ''dokopaš plena'', a kukanjem na lošu ulogu želiš da skreneš sumnju sa sebe...ma opasna si ti, samo se ''praviš''...:lol:
Moram biti oprezna sa tobom, i voditi računa da te ne ''kopiram'', čak i kad to slučajno činim...:lol:
''Ma ćeraćemo se još...'' dabome...:lol:

O, vidi, vidi, jos nicim izazvanih "optuzbi" i "klevetanja" :arrow:
Nista, samo ti nastavi, ja sam nasla advokata, sto vise materijala prikupimo, veci udarac na dzep... Naravno, ceracemo se tease :D

Natrag