Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A, ne, ne....Nije isti naslov klipa...Ma...znaš šta...Ja sam DUM i kad grešim nisam pogrešila....'Si razumeo....:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam Dum, znači Spiro Spero
mojne da neko tamo nije razumeo...

:lol:

Evo Dum kako ti je bilo nekada, da se podsetiš... stink.[/video]
Ma nemam ja šta da se podsetim...Kao da ja tebe ne znam...Na sve si spreman....stink.
Nego da te pitam nešto......:lol:

Pozdrav :hi:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum, pa ovo isti klip.:roll: E, Sendi, Sendi, kako ti neki kradu fazone... :lol:

Dum, pa nisi valjda mislila da si imuna na moje "fazone"? Lepo su ljudi govorili da je prelazno :D
Nego, "kradju" ne mogu da dozvolim, vidim ja da ce ovu "skleroticnu" seriju da zameni sudski proces :arrow: . Hvala Titu sto mi je skrenuo paznju na ovo "krivicno delo", ko zna dal bih primetila :lol:

A ti, Tito, pravi jos "nekome" spisak, moze da se nagomila pa neces moci da postignes :D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
A pa ne bismo mi otuđili dvoje dece...Samo jedno...:lol:
Pa nije ni čudo što svaki put hvališ Belju...A u stvari, tebi on preti i ti nemaš kud...
Otuđili biste samo jedno i ono bi normalno odraslo u nekoj hraniteljskoj porodici (ili kod Mars, eventualno). Detetu koje bi ostalo kod tebe, tvog mužića i njegovih narednih žena, neka je bog u pomoći. :D
Ne pretim ja nikom, ja sam fin i odmeren, baš kao što pesma kaže.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, pa nisi valjda mislila da si imuna na moje "fazone"? Lepo su ljudi govorili da je prelazno :D
Nego, "kradju" ne mogu da dozvolim, vidim ja da ce ovu "skleroticnu" seriju da zameni sudski proces :arrow: . Hvala Titu sto mi je skrenuo paznju na ovo "krivicno delo", ko zna dal bih primetila
Pazi ti nju, al'se ispraksirala...Kao, ne zanima me novac, samo ''love and peace in the world'', kad' ona razmišlja kako da me ''namami'' na sudski proces...Pa to je idealno....Mi već ličimo na prave ''zvezde'' i one se samo ''razvlače'' po sudovima...Samo da ti kažem, ću da unajmim najboljeg advokata...Ima da te ''oderemo''....:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Otuđili biste samo jedno i ono bi normalno odraslo u nekoj hraniteljskoj porodici (ili kod Mars, eventualno). Detetu koje bi ostalo kod tebe, tvog mužića i njegovih narednih žena, neka je bog u pomoći. :D
Ne pretim ja nikom, ja sam fin i odmeren, baš kao što pesma kaže.
Ma, neeee...Otuđili bismo tebe, a to drugo bismo dali u neku dobru školu napr. u engleskoj...To je tamo moderno, da deca čim stanu na noge odu u neki internat na školovanje...:lol:
Nama je najbitnije obrazovanje, naše dece...yes3

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pazi ti nju, al'se ispraksirala...Kao, ne zanima me novac, samo ''love and peace in the world'', kad' ona razmišlja kako da me ''namami'' na sudski proces...Pa to je idealno....Mi već ličimo na prave ''zvezde'' i one se samo ''razvlače'' po sudovima...Samo da ti kažem, ću da unajmim najboljeg advokata...Ima da te ''oderemo''....:lol:

Jesam, vec dugo se druzimo ovde :D mada neki i dalje su skepticni po tom pitanju :D. Naravno da je "Love and peace", zato i ne mogu da ocutim na ovu nepravdu. Kao da vam nije dosta sto imam "najgoru" ulogu, i gle sad, ja vas da namim... Pa ko od koga ovde "krade fore"... :D
Samo ti unajmi, ceracemo se :lol:
Tito, na tebe, valjda, mogu da racunam da svedocis u moju korist, ti si sve to i primetio :D
Nego, ko ce u ovoj konfuziji da bude "sudija"? Svasta nam jos nesto treba :thinking:

Natrag