- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Hvala Mars što me podržavaš i što me razumeš...yes3...Kao što vidiš ni ''deca '' me više ne razumeju...(jedva ovo nekako prevalih preko jezika :lolDum draga, nemoj da se potresaš, ja sam tu i uvek ću da budem!yes3
Daću sve od sebe, da ti pošaljem ovo na prevaspitavanje...:lol:
Pa kako da me ima kad mi ''jedete džigarice''....''Pogani''...:lol:Marsovka, možeš ti da je podržavaš, al' slaba vajda od toga. Njena popularnost je u ozbiljnoj krizi, moraće da preduzme neke drastičnije mere. :hysfghteric: Vidi se u kakvoj je krizi kad je nema ni na sopstvenoj temi. stink.
Eto Sendi, znala sam da me i ti razumeš...Nisi ti ko' neki ovde....koji pokušavaju da mi naruše ''duševni mir i harmoniju''...yes3Evo zbog koga je, "sirota" Dum u krizi, jos se zezas sa njenim "stanjem"
A gde su ti tih 1000 epizida...To je sigurno deo tvoje mašte...Ništa ja ovde nisam videla...Svi ste vi ''scenaristi'' isti, samo pričate, a ništa ne radite...:lol:Ma pusti ti to, ja napisao bezmalo 1000 epizoda, a ona kuka na scenario... smile3 Nisam još čuo ni da je memorisala svoj tekst, a ja joj kriv... Eh, ti glumci...