Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum draga, nemoj da se potresaš, ja sam tu i uvek ću da budem!yes3:)
Hvala Mars što me podržavaš i što me razumeš...yes3...Kao što vidiš ni ''deca '' me više ne razumeju...(jedva ovo nekako prevalih preko jezika :lol:)
Daću sve od sebe, da ti pošaljem ovo na prevaspitavanje...:lol:
Marsovka, možeš ti da je podržavaš, al' slaba vajda od toga. Njena popularnost je u ozbiljnoj krizi, moraće da preduzme neke drastičnije mere. :hysfghteric: Vidi se u kakvoj je krizi kad je nema ni na sopstvenoj temi. stink.
Pa kako da me ima kad mi ''jedete džigarice''....''Pogani''...:lol:
Evo zbog koga je, "sirota" Dum u krizi, jos se zezas sa njenim "stanjem" :D
Eto Sendi, znala sam da me i ti razumeš...Nisi ti ko' neki ovde....koji pokušavaju da mi naruše ''duševni mir i harmoniju''...yes3
Ma pusti ti to, ja napisao bezmalo 1000 epizoda, a ona kuka na scenario... smile3 Nisam još čuo ni da je memorisala svoj tekst, a ja joj kriv... Eh, ti glumci... :beee:
A gde su ti tih 1000 epizida...To je sigurno deo tvoje mašte...Ništa ja ovde nisam videla...Svi ste vi ''scenaristi'' isti, samo pričate, a ništa ne radite...:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ne zna se ni, da li je naš scenarista izgubio negde scenario ili nije još ništa napisao:ludd/:...Ništa se ne zna...
Sve se zna, Dum, sve se zna! Pitanje je: da li si spremna da se suočiš sa istinom? Sve se zna...
Evo ja, recimo, znam i svoj tekst i scene koje treba da snimim itd.

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
O 'desi Beljo, što si to nešto nervozan? Jesili ti to nešto nezadovoljan? Ma dobro je to sve kod tebe...Zamisli da je scenarista uveo i još jedan lik, na primer da imaš i brata, kojeg svi vole, a ti si uvek zapostavljen..Ovako, nisi loše prošao....Nemaš konkurenciju....:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
O 'desi Beljo, što si to nešto nervozan? Jesili ti to nešto nezadovoljan? Ma dobro je to sve kod tebe...Zamisli da je scenarista uveo i još jedan lik, na primer da imaš i brata, kojeg svi vole, a ti si uvek zapostavljen..Ovako, nisi loše prošao....Nemaš konkurenciju....:lol:
Evo ti zahvalnica, prvi put si mi se obratila u vokativu.
Da imam brata? Mnogo bi bilo dvoje dece da otuđite!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jesi sigurna da zelis to da vidis? :???: :lol:
Pa ne znam...I sama se pitam..Sve mi se čini da taj deo ne bi bio za ovu našu ''sapunicu'', već za neki dobar ''horor''...:lol:
Evo ti zahvalnica, prvi put si mi se obratila u vokativu.
Da imam brata? Mnogo bi bilo dvoje dece da otuđite!
Znaš, malo je glupo da ti se svaki put obratim u vokativu...Možda u brzini i ''omanem'' neko slovo, pa umesto Beljo, napišem Blejo...Nije lepo...Vidišš kako vodim računa...:yes3''
A pa ne bismo mi otuđili dvoje dece...Samo jedno...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Eh, ti scenaristi... Kod njih je "bezmalo" vrlo rastegljiv termin... Jesi napisao 5 epizoda? smile3

Nećemo sad u sitna crevca, napisao sam otprilike 1000 epizoda, +- par stotina... :lol:

A gde su ti tih 1000 epizida...To je sigurno deo tvoje mašte...Ništa ja ovde nisam videla...Svi ste vi ''scenaristi'' isti, samo pričate, a ništa ne radite...:lol:

Ih, bre, Dum, pa zamisli da okačim scenario na SF, odma' bi drpili i kopipejstirali na par hiljada foruma, a dok se ovde glavne zvezde smiluju da nauče tekst, tamo na nekom turskom forumu oni će već da nasnimaju sto epizoda. :lol:

Evo ja, recimo, znam i svoj tekst i scene koje treba da snimim itd.

Kao Bane, dobri sin, tih i miran, cist i fin
Kao Bane, vaspitan i solidan i koristan
Kao Bane, vredni mrav, poslušan i uctiv sav
Kao Bane, odmeren i usmeren i proveren

stink.

Ugledajte se na Baneta, tj. Belju, pojedine zvezde... yes3

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
stink.Ugledajte se na Baneta, tj. Belju, pojedine zvezde... yes3
Pa nije ni čudo što svaki put hvališ Belju...A u stvari, tebi on preti i ti nemaš kud...
Evo, upravo sam ''maznula'' vašu sliku od pre neki dan...Sve je jasno...:lol:

pevac.bmp

Natrag