Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jooooooj draga, šta ti se dogodilo dok nisam bila tu? :lol:
Mada ja znam da ni taj Mars nema bolje smajlije!;)
Da vidiš! Da vidiš!:D:D:D
Nego, šta ste ovo uradili, ne mogu da pohvatam ko šta, kome, čemu?wacko2
Ništa mi se nije posebno dogodilo, veruj mi...Samo sve posmatram iz drugog ugla...Pošto su nam ukinuli zlato, ja moram da se preorjentišem na druge oblasti i da vidim kako mogu imati najveću korist za sebe....uf pardon, za sve nas....stink. :lol:
Trenutno je serija malo stala, jer su naišli virusi i prehlade, pa neki glumci ''mutiraju'' kad pričaju...Ništa ih ne razumem...wacko2
Ne brini, evo sada ću da ti objasnim dokle je sve stalo....yes3
Naravno, još uvek smo kod prve epizode, jer se nismo dogovorili koliki je moj honorar,koliko Sendi puta gine, koliko će konja da jaše Delija, od kada će Belja baš morati da bude naš sin, kao i da li će se dokazivati, da su njega ipak rode donele, jer ga pravi roditelji neće...:lol:
Takođe se ni PR Cantona nije oglasio, da li je bio u Holivudu, ni Blokus nije rekao koga prvo kidnapuje...Ne zna se još ko će biti epizodni glumc i hoćemo li imati ''naturčika'', kao i da li će se oni sa nama uklopiti, jer smo mi svi glumci profesionalci....stink. yes3
Ne zna se ni, da li je naš scenarista izgubio negde scenario ili nije još ništa napisao:ludd/:...Ništa se ne zna...
Mars šta da ti kažem, teško mi je...Osećam se kao ''izgubljeno jagnje'', ko' ''pile u kosmosu'', ko''kuče u liftu''...wacko2

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Bledi tvoja slava, Dum... Nekad je ovde bilo krcato, a gle sad. Ja se, evo, javljam reda radi, da ne kažeš: ''Pojeo je boga oca sutlijaša, a sad neće ni da se javi!''

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Bledi tvoja slava, Dum... Nekad je ovde bilo krcato, a gle sad. Ja se, evo, javljam reda radi, da ne kažeš: ''Pojeo je boga oca sutlijaša, a sad neće ni da se javi!''

Sram te bilo, ti mali! Majci tako?!:dwhgarf:
Kad sam ja govorila bratu Deliji da te pošalje kod tetke na prevaspitavanje:crazy_pit: nije hteo.
Čekaj samo dok ti dođe i dok mi dođe! yes3

Dum draga, nemoj da se potresaš, ja sam tu i uvek ću da budem!yes3:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Marsovka, možeš ti da je podržavaš, al' slaba vajda od toga. Njena popularnost je u ozbiljnoj krizi, moraće da preduzme neke drastičnije mere. :hysfghteric: Vidi se u kakvoj je krizi kad je nema ni na sopstvenoj temi. stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Marsovka, možeš ti da je podržavaš, al' slaba vajda od toga. Njena popularnost je u ozbiljnoj krizi, moraće da preduzme neke drastičnije mere. :hysfghteric: Vidi se u kakvoj je krizi kad je nema ni na sopstvenoj temi. stink.
Ja joj kažem, a Mars se tu kao poziva na autoritet: ''Znaš ti koje ona? Kako to razgovaraš s majkom?!''
Nešto ne štima, očigledno. Probajte Death-a da vratite, il' šta već...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja joj kažem, a Mars se tu kao poziva na autoritet: ''Znaš ti koje ona? Kako to razgovaraš s majkom?!''
Nešto ne štima, očigledno. Probajte Death-a da vratite, il' šta već...

Sad Dum pravi plan povratka na veliku scenu, smišlja strategije i taktike, videćemo sutra šta nam je spremila. Neće Death da se vrati, nema živce k'o ja da izađe na kraj sa silnim glumačkim veličinama. stink.

Evo zbog koga je, "sirota" Dum u krizi, jos se zezas sa njenim "stanjem"
bounce.gif

Ma pusti ti to, ja napisao bezmalo 1000 epizoda, a ona kuka na scenario... smile3 Nisam još čuo ni da je memorisala svoj tekst, a ja joj kriv... Eh, ti glumci... :beee:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma pusti ti to, ja napisao bezmalo 1000 epizoda, a ona kuka na scenario... smile3 Nisam još čuo ni da je memorisala svoj tekst, a ja joj kriv... Eh, ti glumci... :beee:

Eh, ti scenaristi... Kod njih je "bezmalo" vrlo rastegljiv termin... Jesi napisao 5 epizoda? smile3

Dum, memorisi tekst ali da se cuje :lol:

Natrag