- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Ništa mi se nije posebno dogodilo, veruj mi...Samo sve posmatram iz drugog ugla...Pošto su nam ukinuli zlato, ja moram da se preorjentišem na druge oblasti i da vidim kako mogu imati najveću korist za sebe....uf pardon, za sve nas....stink. :lol:Jooooooj draga, šta ti se dogodilo dok nisam bila tu? :lol:
Mada ja znam da ni taj Mars nema bolje smajlije!
Da vidiš! Da vidiš!
Nego, šta ste ovo uradili, ne mogu da pohvatam ko šta, kome, čemu?wacko2
Trenutno je serija malo stala, jer su naišli virusi i prehlade, pa neki glumci ''mutiraju'' kad pričaju...Ništa ih ne razumem...wacko2
Ne brini, evo sada ću da ti objasnim dokle je sve stalo....yes3
Naravno, još uvek smo kod prve epizode, jer se nismo dogovorili koliki je moj honorar,koliko Sendi puta gine, koliko će konja da jaše Delija, od kada će Belja baš morati da bude naš sin, kao i da li će se dokazivati, da su njega ipak rode donele, jer ga pravi roditelji neće...:lol:
Takođe se ni PR Cantona nije oglasio, da li je bio u Holivudu, ni Blokus nije rekao koga prvo kidnapuje...Ne zna se još ko će biti epizodni glumc i hoćemo li imati ''naturčika'', kao i da li će se oni sa nama uklopiti, jer smo mi svi glumci profesionalci....stink. yes3
Ne zna se ni, da li je naš scenarista izgubio negde scenario ili nije još ništa napisao...Ništa se ne zna...
Mars šta da ti kažem, teško mi je...Osećam se kao ''izgubljeno jagnje'', ko' ''pile u kosmosu'', ko''kuče u liftu''...wacko2