Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, druže, da mi je tvoj mozak da se odmorim par dana... Jedna prostrana ravnica, prazna livada na kojoj se tek povremeno čuje neko zujanje... :lol:

Ovako izgledaju Delijini pokušaji da nekog zezne:
:roll:

Dum :hi:

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Delija, druže, da mi je tvoj mozak da se odmorim par dana... Jedna prostrana ravnica, prazna livada na kojoj se tek povremeno čuje neko zujanje... :lol:

Jao, ne mislis da bi te bas to zujanje "ubilo"? :lol:

Nego, naucila sam najzad da brze citiram, otpisuj tamo jednu moju osobinu od onih koje si naveo neki dan :D:D

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Obuzme me neka seta kad god se setim pređašnjih vremena...

SOS_Kanal-logo-C5BA24D308-seeklogo.com.gif
sos.jpg

Ajde, paoru (Delija), priznaj da je lepša ova slika desno.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
To mu je omiljena televizija, "svršava" na pomen Tegeltije i Rošavog, a slika Dragiše Kovačevića mu visi pored slike Foresta Gampa. :lol: :lol:

Dabome da voli i Soska, on mu je simbol zdravog "lajfstajla".:roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovako izgledaju Delijini pokušaji da nekog zezne:

Hvala ti što si pokazao ovaj klip. yes3 Na ovom klipu se vidi da se ja uopšte i ne trudim da te zezam, dovoljno je samo da te gledam kako poput drogiranog Tarzana sam sebi lomiš lobanju. :lol:

Obuzme me neka seta kad god se setim pređašnjih vremena...

SOS_Kanal-logo-C5BA24D308-seeklogo.com.gif
sos.jpg

Ajde, paoru (Delija), priznaj da je lepša ova slika desno.

Evo ga ovaj prcoljko, za njega je već fiksirano jedno mesto na forumu, najveća dalabu foruma. stink.

:lol:

To mu je omiljena televizija, "svršava" na pomen Tegeltije i Rošavog, a slika Dragiše Kovačevića mu visi pored slike Foresta Gampa. :lol: :lol:

Dabome da voli i Soska, on mu je simbol zdravog "lajfstajla".:roll:

A evo i mečke Božane, uživam kad krene sa šarlatanskim nastupima. :lol: Laže na kub, a od ranije mi je poznato da se vodi gebelsovskom logikom. stink. Čovek kao da je reinkarnacija jednog forumaša koji je što se foruma tiče završio među ''pokojnike''. stink. Laž i manipulacija su mu postale glavno oružje, a ako ne izgovori neku laž u toku dana, za njega je to propao dan. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Čovek kao da je reinkarnacija jednog forumaša koji je što se foruma tiče završio među ''pokojnike''. stink. Laž i manipulacija su mu postale glavno oružje, a ako ne izgovori neku laž u toku dana, za njega je to propao dan. :lol:
Ej, ej, ej! O pokojniku sve najbolje! Mada, kruže glasine da je taj pokojnik vaskrsao, pod drugim imenom doduše.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Evo dokaz, pa nek' neko kaže da sam JA, al' JA materijalista...Kako vas nije sramotasorry, za ''srce'' ste me ujeli... toliko je očigledno da sam ''emotivac''...(da se razumemo, ovo emotivac je pod navodnicima, da istaknem važnost onog što želim da kažem :lol:)

Vratila sam se...yes3...
Bez preteranog ''radovanja'' molim....stink.

Elem, prečitah ove vaše diskusije, razne i shvatih da je večeras izuzetno veče...Rešila sam, samo lepo da pišem o vama...Da se razumemo, ja uvek lepo pišem o vama, sli sad ću da se potrudim...
Dakle...
Sendi, ti si divna, ti si najbolja Sendi, od svih Sendi koje poznajem...yes3
Mars, ja znam za jedan Mars, al' ti si mnogo lepša...yes3
Tito, u poređenju sa ''onim'' Titom, ti si divan...yes3
Delija, fascinantan si, divan si ''otac''....yes3
Belja, ja nikada nisam imala takvog ''sina'' kao što si ti....yes3
Naravno, svi ''prolaznici'' ovog Kluba su takođe the best i bolji su do svih ''prilaznika'' drugih klubova ovog foruma...yes3

Eto....stink. :lol:

Jooooooj draga, šta ti se dogodilo dok nisam bila tu? :lol:
Mada ja znam da ni taj Mars nema bolje smajlije!;)
Da vidiš! Da vidiš!:D:D:D

smileyup.gif

Nego, šta ste ovo uradili, ne mogu da pohvatam ko šta, kome, čemu?wacko2
E jeste ludi skroz! Obožavam vas!:give_r:

Natrag